Viktor4o_Rs написа:gld_84 написа:Никой не работел за без пари... А какво е работил Караджов?!? Колко мача има последните месеци. Човек, който получава огромна заплата без да работи нищо повече от това да се изпоти на тренировка, да търка скамейката и да се радва на головете на отбора има наглостта да мрънка за забавени заплати... Прав му път...
Ти осъзнаваш ли каква глупост си написал ? Това е 1 към 1 с тезите на плешивия наркоман Лечков, според когото не плащал на играчите си, щото имали 1 гол само или били резерви

Ако има такива клаузи в договора - ОК, ама що ли си мисля, че няма такова нещо
Прав си е Караджата за себе си, без пари няма чалготеки, маркови уискита, манИкенки, скъпи коли, как се живее то така

Аз говоря от морална гледна точка, ясно е, че няма такава клауза в договора му. Аз питам кой от вас получава заплата без да ходи на работа ?!? Мисля, че никой... затова казвам, че за огромните пари, които получава (било то и със закъснение) би било редно да си кротува, а като тооолкова не издържа и гладува завалията, идва краят на полусезона, тогава да си разтрогне като бял човек, а не като мишките да напуска кораба преди най-важните мачове (не, че е щял да играе в тях вероятно)...