Смях и истини в "Шоуто на Слави" - 16.11.2011 г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Смях и истини в "Шоуто на Слави" - 16.11.2011 г.
Слави е станал толкова безхаберен клоун, че да ми обяснява някой че това е чиста доза критика или сатира (а не комплекси и финансови интереси на други хора) си е просто равно на самоубийство с ненаточена брадва. Отдавна не гледам Слави, в тоя часови пояс има толкова по-интересни неща, че да зациклям с Дългия. Марми52, ти май си най-безхаберния болшевик който съм срещал по тия географски ширини. Мислех че такива индивиди вече са измрели от старост или нямат достъп до компютър и интернет, ама съм се излъгал. Всяко правило си има и изключение. Всички по-горни коментари доказват че ти си именно такова. Елементарна статистика, нищо лично
.
[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
И един съвет - друг път като пускаш поредната безсмислена тема поне се напъни да измислиш светстно заглавие - защото аз не видях нито смях, нито истини в цялото предаване.
-
THE G.A.M.E
калпазанчо написа:И един съвет - друг път като пускаш поредната безсмислена тема поне се напъни да измислиш светстно заглавие - защото аз не видях нито смях, нито истини в цялото предаване.
Кое не беше истина ?
Че Плевналиев е марионетка на конци ли ?
Че бъдещият президент на републиката ще говори по важни въпроси, единствено когато премиера му разреши ли ?
Къде виждаш нещо НЕвярно в това ?
- калпазанчо
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:калпазанчо написа:И един съвет - друг път като пускаш поредната безсмислена тема поне се напъни да измислиш светстно заглавие - защото аз не видях нито смях, нито истини в цялото предаване.
Кое не беше истина ?
Че Плевналиев е марионетка на конци ли ?
Че бъдещият президент на републиката ще говори по важни въпроси, единствено когато премиера му разреши ли ?
Къде виждаш нещо НЕвярно в това ?
Мда, да повтаряйте всички едно и също, то скоро ще стане ясно като встъпи януари. ББ не ме кефи, но Плевнелиев определено е доста по-интелигентен от всички водещи политици в България, а и не е политик всъщност, което е още по-якото в случая. Не повтаряйте едни и същи наизустени реплики.
калпазанчо написа:И един съвет - друг път като пускаш поредната безсмислена тема поне се напъни да измислиш светстно заглавие - защото аз не видях нито смях, нито истини в цялото предаване.
Калпазанчо, ти пък си последния човек, от когото ще взема съвет.
Никога не съм бил калпазанин за разлика от теб. Нито в училище, нито в казармата, нито в университета, още по-малко пък в живота !
Болшевик си ти, защото гласуваш за милиционери, които върнаха тоталитаризма в България !
Ако не го помниш ще ти обясня - същото като днес с тази разлика, че се кланят на Запад, а не на Изток, вече са едри капиталисти, а не комунисти. Другото си е същото !
Това, че Слави е продажен и често е обслужвал нечии интереси, съвсем не означава, че е некадърен, а още по-малко, че не е прав за някой неща !
Като лични качества Дългият е далеч над ББ !!!
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
-
THE G.A.M.E
калпазанчо написа:Мда, да повтаряйте всички едно и също, то скоро ще стане ясно като встъпи януари. ББ не ме кефи, но Плевнелиев определено е доста по-интелигентен от всички водещи политици в България, а и не е политик всъщност, което е още по-якото в случая. Не повтаряйте едни и същи наизустени реплики.
Не ми се влиза в излишни полит. спорове ...
Плевналиев е мижитурка и доказа това, като беше разпарчетосван на абсолютно всички диспути от съперниците си !
Не напразно от щаба му отказаха финален такъв
Това е човек без собствено мнение ...
И тоя щял да ни е президент !!?
THE G.A.M.E написа:Не ми се влиза в излишни полит. спорове ...
Плевналиев е мижитурка и доказа това, като беше разпарчетосван на абсолютно всички диспути от съперниците си !
Не напразно от щаба му отказаха финален такъв![]()
Това е човек без собствено мнение ...
И тоя щял да ни е президент !!?
За съжаление вече е избран.
Недостатъците на Плевнелиев далеч не се изчерпват само със зависимостта му от Бойко Борисов.
Плевнелиев има доста тъмни петна в бизнес кариерата си. Така и не стана ясно откъде има първия си милион.
Злите езици в Благоевград говорят, че е бил едно обикновено момче на ксерокса в ГУМ и изведнъж е забогатял.
Още по-злите езици шепнат, че баща му е помак и партиец. Точно по тази линия Плевнелиев забогатява. Бащата е близък по партийна и помашка линия с Лазар Причкапов (бивш червен кмет на Благоевград, член на ОК на БКП и помак от Белица). Там някъде се появява и името на Емилия Масларова ...
Нали това никак не отива на един президент претендиращ, че е демократ и с евро-атлантическа ориентация ?
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
-
THE G.A.M.E
"marmi52" незнам за теб, ама аз изпадам в потрес, като си помисля, че този човек ще е главнокомадващ на Българската армия !
Недоумението ми е пълно, как българите допуснахме това ...
Ама, така е, като доста народ не си направи труда да иде до урните !
Т'ва обаче е друга тема ...
Недоумението ми е пълно, как българите допуснахме това ...
Ама, така е, като доста народ не си направи труда да иде до урните !
Т'ва обаче е друга тема ...
- Rooster1912
- Контакти:
ахахаха