W84me написа:Red Warrior написа:Дали са взели гласове от други български партии, или не - това е демокрацията братленце! Все едно да кажеш, че СДС са отклонили гласове на БПС - пълен абсурд! И не си наясно с нещата. АТАКА щеше да пропилее български гласове, ако НЕ беше влязла в парламента. Тогава тези български гласове щяха да се разпилеят и да повишат относителния дял на ДПС. Това, че БПС, СДС и други български партии губят гласове, това не е задължително да е заради АТАКА, а просто хората се разочароват от тях.
Моля те мисли преди да пишеш, че ставаш за смях. Освен ако не си малко дете...
По-умни хора са го измислили това,проста математика са тези сметки,които ти казах.Атака е създадена умишлено,за да затвърди влиянието на ДПС в парламента,добре че все повече хора се усещат за тая далавера.Ти като си такъв голям фен на Волен можеш да ми кажеш какво правеше той преди да почне предизборната кампания!
Каква е тази неадекватна математика да ми обясниш?! Вече казах - фен съм на ДСБ и Иван Костов, но уважавам и Волен.
500>300 нали?! Значи АТАКА е намалила влиянието на ДПС в българското общество. Това вече колко процента от имащите право на глас са гласували и колко са купените гласове е друга история нямаща нищо общо с АТАКА. Недей да ме караш да пиша толкова за да доказвам очевадни неща.