зеления написа:Стига да имаме някакви проекти.![]()
Тича уж... Дупката чака от години...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
зеления написа:Стига да имаме някакви проекти.![]()
motion_man2 написа:зеления написа:Стига да имаме някакви проекти.![]()
Тича уж... Дупката чака от години...
greenpeak написа:ralimavridov написа:Вече трябва да имаме и под форум-"футболни съпруги"!!!
ralimavridov, ти на това футболист ли му викаш:
http://www.zerozero.pt/jogador.php?grp= ... stats=club
А отиде в Левски да се "развива".
"Нямало по-хубаво от Левски!!!"
Silvena Dimova написа:Човек, к'во ми хейтваш, бе ? Според теб ще седна ли да обсъждам формата на съпруга си с някой като теб ? К'во ме занимаваш със злобарските си изказвания ?! Смятам, че с "Как, е момчета?" не целя да обидя никого, нито да влизам в спор тип "кой е по-прост".
Остави го Даниел, за него не се тревожи и за изиграните му и неизиграни мачове. Той ще се развие и ще стигне много далеч, защото е упорит, притежава качества, притежава зверски силна психика и характер. Тревожи се за себе си, защото такива, които копаят чужди гробове и се хихикат самодоволно като плъхове отстрани (винаги отстрани, защото не са в състояние да бъдат в центъра на каквото и да било), накрая винаги свършват потънали в отчаяние, докато накрая не се задушат от собствената си злоба. Така че.. с теб бях дотук. Ще се "скрия", иначе казано
Silvena Dimova написа:Човек, к'во ми хейтваш, бе ?
ralimavridov написа:Писаров,Пр.Йорданов,Кр.Добрев,Вл.Романов
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта