ntodorov написа:saffron написа:sistera написа:Е това е кола ,която ще ти изкърти зъбите от разходи и за гориво и за части и за каквото се сетиш.
е чак пък толкова? .. частите са стандартни за Алфа.. има ги във всеки магазин 2-ра употреба..... колко мислиш ,че гори според тебе?? пък има вариант за газова уредба с парите от пазаренето ще си я сложиш.... въпреки ,че е на почти 200 000 километра в описанието пише ,че мотора работи перфектно .... .виж и само джантите бро.. оригинални - черни.. с логото на Алфа.. за човек до 30 години колата е идеална...
И аз исках да попитам колегата - разбирач дали е карал такава кола, дали я поддържал или само е чул как две жени на пазара са коментирали този автомобил. Аз имам мнооого добра представа за тази Алфа ( не точно този от снимката де), но не смея да го предложа на питащия колега по други съображения. Само ще вметна, че колкото и тежък в действията си да бъде човек, когато седне зад подобна машина ( с главно М) забравя задръжки, а адреналина светкавично заема мястото на разума. Това не е кола за ежедневието на един млад шофьор.
разкажи за твоята добра представа за тази кола , ще ми бъде мн интересно да видя възгледите ти ...
ти поне като експерт в тая област трябва да знаеш ,че няма стари и млади шофери.. никаде не съм казал ,че тая кола ме кефи заради моща си ... на много изгодна цена е .. и в същото време е точно младежка.. ергенска кола.. за фамилните таралясници ,все некога ще му доиде времето .. а тех ги има на път и под път, всевъзможни видове кокошкарници... и освен това съм сигурен ,че тоя спаидър , след 5 години може да избие наи малко 3/4-ти от парите похарчени за нея.. за колко от останалите предложения можеш да кажеш същото?