Реално наказание ли е 8000 лв. за нахлуване на терена?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Срам и позор за Бфс!

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 08 ное 2011 22:14

POPCORN написа:
dodo7271 написа:Не ме интересува особено дали Берое е наказан или не , обаче лицемерието и злобата на пуканката ме провокираха. POPCORN, ЦСКА е отборът, който най-много е плакал и подсмърчал след решения на БФС, независимо за кого се отнася. А истината беше казана от Боби МИхайлов: "Ако спазвахме напълно точно наредбите, ЦСКА не трябваше да играе в А група." Така че дай малко по-спокойно кой се се оплаквал и кой не. Не Левски си назначи съдия за вечното дерби, не Левски иска отлагане на мача с Лудоторец (и го получи), щото видите ли, големите ви звезди щели много да се уморят, милите. Не шеф на Левски, крещеше с истерясал поглед след един мач с Литекс "Мафия, мафия".

да бе а Левски като 2 пъти подред искат смяна на комисията и на другия ден става?затова защо не го спомена а?Тръгнал да ми говори за мойто лицемерие!

Понеже се правиш на Хитър като Петър,ще те питам нещо?За последните 2 години от както Левски не е наказван след мача с Черноморец есента на 2009г.За какво е трябвало да се накаже Левски.Кажи ми поне един мач бе?Щото аз мога да ти кажа,че публиката на Левски е донесла на клуба за тези 2 години,я има 2 или 3 глоби за бомбички.Не е имало бой на Герена с публика на Левски,не е имало хвърлени предмети(то и няма как да има,щото водата там се продава в чаши).Няма нахлувания на терена,няма не разрешени пирота,няма за какво да се хванеш и за едно нещо за наказание!!!!И понеже ама грам не мислиш,ще ти кажа, че Левски за тези 2 години има само два опита за бой с полицията.казвам опита в Перник и това е всичко до мача с вас тази есен.Така, че стига си искал наказания,наказания се дават на тези дето не ги спазват.За тези дето нахлуват периодично,едната година в Ловеч,после в Мездра и така.....
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 08 ное 2011 22:14

Абе, шматко, абе, Пуканке. Аре поне днес млъкни. Я ми кажи за над 20те боНбички във Враца преди 2 дена дали и 1лв глоба ще платите. За сметка на това Ботев Вр е наказан с 1000лв. Аре точно ти да не се обаждаш. Една от боНбите даже беше взирвена в близост до полиция и пожарникари. Странно що за това няма и 1 ред.

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 08 ное 2011 22:16

POPCORN написа:
Еми такова равноправие...да ги бяха наказали и тях без публика! На мен би ми било много интересно, ако фен на Левски беше нахлул на терена, 8000лв ли щеше да е наказанието ни? Аре стига сте се правили на ощипани! Заслужаваха си мач без публика или лишаване от домакинство!

ама ти не ме разбираш.смешно е да се оплакваме за каквото и да е точно ние феновете на Левски и на ЦСКА!Това е мойто мнение!И като играят без публика какво?Нито ти ще отидеш на стадиона нито те?И кво печелите?По-лесно ще ги биете без публика ли какво?Не всичко е публиката!

Да, съгласен съм, че за една победа не е най-важна публиката, но в същото време тези наказания са с възпитателен характер...уж. ;) Т.е. ако има нормално наказание всеки ще се замисли дали да си покаже простотията като нахлуе на терена! ;)
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 ное 2011 22:19

Levski 1914 написа:
POPCORN написа:
Еми такова равноправие...да ги бяха наказали и тях без публика! На мен би ми било много интересно, ако фен на Левски беше нахлул на терена, 8000лв ли щеше да е наказанието ни? Аре стига сте се правили на ощипани! Заслужаваха си мач без публика или лишаване от домакинство!

ама ти не ме разбираш.смешно е да се оплакваме за каквото и да е точно ние феновете на Левски и на ЦСКА!Това е мойто мнение!И като играят без публика какво?Нито ти ще отидеш на стадиона нито те?И кво печелите?По-лесно ще ги биете без публика ли какво?Не всичко е публиката!

Да, съгласен съм, че за една победа не е най-важна публиката, но в същото време тези наказания са с възпитателен характер...уж. ;) Т.е. ако има нормално наказание всеки ще се замисли дали да си покаже простотията като нахлуе на терена! ;)

възпитателен характер?Айде стига, дори ти не си вярваш бе човек..какъв възпитателен характер?Много добре знааеш,че няма никаква файда!Ще ги накажат и след 2-3 мача пак някой ще направи простотия.Такъв ни е манталитета на балканите!Няма да се възпитаме никога, не защото не искаме, а защото просто не подлежиме на възпитание!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 08 ное 2011 22:29

POPCORN написа:възпитателен характер?Айде стига, дори ти не си вярваш бе човек..какъв възпитателен характер?Много добре знааеш,че няма никаква файда!Ще ги накажат и след 2-3 мача пак някой ще направи простотия.Такъв ни е манталитета на балканите!Няма да се възпитаме никога, не защото не искаме, а защото просто не подлежиме на възпитание!

Май не обърна голямо внимание на това "уж", което съм написал? Това "уж" е точно заради нашия си манталитет, не за нещо друго. Но поне си измий ръцете с едно нормално наказание, за да може после спокойно да кажеш ..."ето аз ги наказах, ама те продължават"...както и да е, спорът е излишен по простата причина, че наказанието е вече факт!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 ное 2011 22:52

Стига се джанкали за глупости,кво значение има къде ще е този мач?Така решили-така да бъде!Левски има да върви път,и то тежък-това ни интересува,другото перуките да си го правят...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 ное 2011 22:56

Защо когато не наказаха Берое преди мача с ЦСКА не беше срам и позор ,а сега е.Не се плашете Ст.Тодоров няма да позволи да паднете.Срама и позора бяха миналата седмица,когато наказаха феновете на Локо Пд да не си гледат отбора.Това наказание мач без публика от 4 години не е налагано в България,този член е запазен за Левски.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 ное 2011 23:07

zlostar написа:Абе, шматко, абе, Пуканке. Аре поне днес млъкни. Я ми кажи за над 20те боНбички във Враца преди 2 дена дали и 1лв глоба ще платите. За сметка на това Ботев Вр е наказан с 1000лв. Аре точно ти да не се обаждаш. Една от боНбите даже беше взирвена в близост до полиция и пожарникари. Странно що за това няма и 1 ред.

еми ще платиме сигурно.те поне откъм пари не се правят на путки :lol: :lol:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 ное 2011 23:08

Avanti_Ragazzi написа:
POPCORN написа:
dodo7271 написа:Не ме интересува особено дали Берое е наказан или не , обаче лицемерието и злобата на пуканката ме провокираха. POPCORN, ЦСКА е отборът, който най-много е плакал и подсмърчал след решения на БФС, независимо за кого се отнася. А истината беше казана от Боби МИхайлов: "Ако спазвахме напълно точно наредбите, ЦСКА не трябваше да играе в А група." Така че дай малко по-спокойно кой се се оплаквал и кой не. Не Левски си назначи съдия за вечното дерби, не Левски иска отлагане на мача с Лудоторец (и го получи), щото видите ли, големите ви звезди щели много да се уморят, милите. Не шеф на Левски, крещеше с истерясал поглед след един мач с Литекс "Мафия, мафия".

да бе а Левски като 2 пъти подред искат смяна на комисията и на другия ден става?затова защо не го спомена а?Тръгнал да ми говори за мойто лицемерие!

Понеже се правиш на Хитър като Петър,ще те питам нещо?За последните 2 години от както Левски не е наказван след мача с Черноморец есента на 2009г.За какво е трябвало да се накаже Левски.Кажи ми поне един мач бе?Щото аз мога да ти кажа,че публиката на Левски е донесла на клуба за тези 2 години,я има 2 или 3 глоби за бомбички.Не е имало бой на Герена с публика на Левски,не е имало хвърлени предмети(то и няма как да има,щото водата там се продава в чаши).Няма нахлувания на терена,няма не разрешени пирота,няма за какво да се хванеш и за едно нещо за наказание!!!!И понеже ама грам не мислиш,ще ти кажа, че Левски за тези 2 години има само два опита за бой с полицията.казвам опита в Перник и това е всичко до мача с вас тази есен.Така, че стига си искал наказания,наказания се дават на тези дето не ги спазват.За тези дето нахлуват периодично,едната година в Ловеч,после в Мездра и така.....

в перник за боя примерно мога оше 3-4 без проблем да т икажа.. ами за свастиките?на вс всяко госуване в перник трябва да ви е наказание 1 мач без домакинство бе!какво ми се правиш и ти на ощипан!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 08 ное 2011 23:18

POPCORN написа:
zlostar написа:Абе, шматко, абе, Пуканке. Аре поне днес млъкни. Я ми кажи за над 20те боНбички във Враца преди 2 дена дали и 1лв глоба ще платите. За сметка на това Ботев Вр е наказан с 1000лв. Аре точно ти да не се обаждаш. Една от боНбите даже беше взирвена в близост до полиция и пожарникари. Странно що за това няма и 1 ред.

еми ще платиме сигурно.те поне откъм пари не се правят на путки :lol: :lol:

Кога? Наказанията са ясни...Вас ви няма при потърпевшите...Май понеже си бяхте платили в аванс, ама врътката нещо не стана, та сега тактично ви спестиха наказание

Върни се в “Футбол - България”