POPCORN написа:dodo7271 написа:Не ме интересува особено дали Берое е наказан или не , обаче лицемерието и злобата на пуканката ме провокираха. POPCORN, ЦСКА е отборът, който най-много е плакал и подсмърчал след решения на БФС, независимо за кого се отнася. А истината беше казана от Боби МИхайлов: "Ако спазвахме напълно точно наредбите, ЦСКА не трябваше да играе в А група." Така че дай малко по-спокойно кой се се оплаквал и кой не. Не Левски си назначи съдия за вечното дерби, не Левски иска отлагане на мача с Лудоторец (и го получи), щото видите ли, големите ви звезди щели много да се уморят, милите. Не шеф на Левски, крещеше с истерясал поглед след един мач с Литекс "Мафия, мафия".
да бе а Левски като 2 пъти подред искат смяна на комисията и на другия ден става?затова защо не го спомена а?Тръгнал да ми говори за мойто лицемерие!
Понеже се правиш на Хитър като Петър,ще те питам нещо?За последните 2 години от както Левски не е наказван след мача с Черноморец есента на 2009г.За какво е трябвало да се накаже Левски.Кажи ми поне един мач бе?Щото аз мога да ти кажа,че публиката на Левски е донесла на клуба за тези 2 години,я има 2 или 3 глоби за бомбички.Не е имало бой на Герена с публика на Левски,не е имало хвърлени предмети(то и няма как да има,щото водата там се продава в чаши).Няма нахлувания на терена,няма не разрешени пирота,няма за какво да се хванеш и за едно нещо за наказание!!!!И понеже ама грам не мислиш,ще ти кажа, че Левски за тези 2 години има само два опита за бой с полицията.казвам опита в Перник и това е всичко до мача с вас тази есен.Така, че стига си искал наказания,наказания се дават на тези дето не ги спазват.За тези дето нахлуват периодично,едната година в Ловеч,после в Мездра и така.....