Реално наказание ли е 8000 лв. за нахлуване на терена?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Re: Срам и позор за Бфс!

Мнениеот BOCA. » 08 ное 2011 21:23

Не ги наказват с нищо.8000хил.лв.=800 Левскари по 10лв....а без публика-фалит.
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 08 ное 2011 21:26

POPCORN написа:
Жоржиньо написа:Левски беше наказан за някво си сбиване за мач без публика,а фенове на Берое два мача поред влизат на терена и наказанието за тях е само някакви си 8000 лева...После да ми говорите за синьото БФС :)

ае млъкни бе.вие ли се оплаквате ... всеки път ви се разминава тръгнал да говори за БФС!Срам и позор е ,че о 2009 година насам не са ви наказлаи нито веднъж без домакинство а е имало не малко поводи!То бива лицемерие бива ама вашето няма край!

А защо да не се оплаква? Нима Берое не са заслужавали наказание? Ае стига глупости...
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 ное 2011 21:27

Hellkeeper написа:
POPCORN написа:ае млъкни бе.вие ли се оплаквате ... всеки път ви се разминава тръгнал да говори за БФС!Срам и позор е ,че о 2009 година насам не са ви наказлаи нито веднъж без домакинство а е имало не малко поводи!То бива лицемерие бива ама вашето няма край!

Айде само вие да не говорите за подпиране! Удар с шише по длъжностно лице (демек Гонзо) - няма наказание. Локо Пловдив ги наказаха за същото, само дето тогава само съдията твърдеше, че е ударен...

хаха аз не казвам нищо, просто се смея как се оплавкате,че не наказали Берое!Още повече нас от 2009 са ни наказвали много повече и почти за всички поводи където е трявбало да ни накажат са ни наказали!Но фен на Левски да ми се оплаква ,че Берое не са ги наказали е адски смешно :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 ное 2011 21:28

Levski 1914 написа:
POPCORN написа:
Жоржиньо написа:Левски беше наказан за някво си сбиване за мач без публика,а фенове на Берое два мача поред влизат на терена и наказанието за тях е само някакви си 8000 лева...После да ми говорите за синьото БФС :)

ае млъкни бе.вие ли се оплаквате ... всеки път ви се разминава тръгнал да говори за БФС!Срам и позор е ,че о 2009 година насам не са ви наказлаи нито веднъж без домакинство а е имало не малко поводи!То бива лицемерие бива ама вашето няма край!

А защо да не се оплаква? Нима Берое не са заслужавали наказание? Ае стига глупости...

а вие залсужавахте ли миналата седмица?Поначало гледаш сигурно футбол отдавна..от 2009 година когато ви наказват за последен път, заслужавате ли от тогава да бъдете наказан поне веднъж а?Вас не ви наказаха миналия кръг както трявбаше вие тръгнахте сега да се оплаквате как не са наказлаи Берое!Е това е смешното!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 08 ное 2011 21:30

POPCORN написа:

Ти ли ще ми кажеш да млъкна бе смешко? аре малко по-тихо мн си отворен нещо

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 ное 2011 21:30

Аз лично отдавна съм разбрал,че перуките са пълни тъпанари!Но в случая е по-добре мачът да се играе пред пълен стадион,да има атмосфера и да стане дерби.За Левски е без значение къде ще се играе,но не и за хората!А че перуките погазват тотално и правила и наредби-кво да ги коментирам...Що лишиха феновете на Локо Пд от мач с Левски?А и след смяната при нас аз също щях да ида,че и детето да заведа...Или си принципен-или не!Но кви принципи да търсиш в тунеяддци и оядени гъзолизци,няма смисъл!Жалка история-Тасков пак с назначение,керванът си върви,прочее!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 08 ное 2011 21:31

POPCORN написа:
Hellkeeper написа:
POPCORN написа:ае млъкни бе.вие ли се оплаквате ... всеки път ви се разминава тръгнал да говори за БФС!Срам и позор е ,че о 2009 година насам не са ви наказлаи нито веднъж без домакинство а е имало не малко поводи!То бива лицемерие бива ама вашето няма край!

Айде само вие да не говорите за подпиране! Удар с шише по длъжностно лице (демек Гонзо) - няма наказание. Локо Пловдив ги наказаха за същото, само дето тогава само съдията твърдеше, че е ударен...

хаха аз не казвам нищо, просто се смея как се оплавкате,че не наказали Берое!Още повече нас от 2009 са ни наказвали много повече и почти за всички поводи където е трявбало да ни накажат са ни наказали!Но фен на Левски да ми се оплаква ,че Берое не са ги наказали е адски смешно :lol: :lol:

Наказвали са ви, защото има за какво - колко пъти нахлувахте на терена? Ако има причина даден отбор да бъде наказан, то трябва да е наказан, било то Левски, ЦСКА, Литекс, Лудогорец и който и да е. Левски го наказаха, за нещо, което не е описано в доклада и то с наказание, което не се ползваше от години. Берое не ги наказват (нищо лично към тях). Локото ги наказват за нещо, което само съдията е видял, вас не ви наказват, а има доказателства. Правиш ли разликата? Както и миналия сезон Дембеле отнесе назакание за дърпане на страничния съдия. Я ми кажи, от онзи случай, колко играчи са наказани за това, за което бе наказан тогава Гарата? Правилата са за всички, а не за този или онзи!

deladog

Мнениеот deladog » 08 ное 2011 21:32

Ако "Левски" беше наказан като "Берое", Батков щеше да си спести някой и друг лев от премии, защото резултатът едва ли щеше да бъде същият. Подобен род театро много по-трудно се играе пред зрители.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 ное 2011 21:33

Жоржиньо написа:
POPCORN написа:

Ти ли ще ми кажеш да млъкна бе смешко? аре малко по-тихо мн си отворен нещо

да отворен съм.а ти си смешен..да се оплакваш точно фен на Левски !като си толкова за спазване на правилата миналата седмица, защо не писка така като не ви наказаха бе ?тогава защо не написа срам и позор БФС не наказа Левски?
Последна промяна от POPCORN на 08 ное 2011 21:37, променено общо 1 път.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 ное 2011 21:35

Наказвали са ви, защото има за какво - колко пъти нахлувахте на терена? Ако има причина даден отбор да бъде наказан, то трябва да е наказан, било то Левски, ЦСКА, Литекс, Лудогорец и който и да е. Левски го наказаха, за нещо, което не е описано в доклада и то с наказание, което не се ползваше от години. Берое не ги наказват (нищо лично към тях). Локото ги наказват за нещо, което само съдията е видял, вас не ви наказват, а има доказателства. Правиш ли разликата? Както и миналия сезон Дембеле отнесе назакание за дърпане на страничния съдия. Я ми кажи, от онзи случай, колко играчи са наказани за това, за което бе наказан тогава Гарата? Правилата са за всички, а не за този или онзи!

а Левски от 2009 до сега не е заслужавал да го накажат така ли ? :lol: :lol: нема мсисъл повече спориме!Колко играчи са дърпали фанелката на странични съдия?Аз не си спомням дори да има един.Аз какво съм виновен,че съдиите нарочно не го правят.По тая логика футболистите на Ботев тая седмица трявбаше да бъдат поне изгонени 2ма след като даде дузпата!Защо не ги дава а?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Футбол - България”