Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Sleepwalker
- Контакти:
Re: Бардон?Честито!Но да не стане като с Макриев?
То дано да има изобщо някакъв трансфер до първия мач,че иначе дето викаш - "горим" 

SAMP написа:Никой не обръща внимание на дефанзивните халфове,те са само Гаджев и Сърмов.Ако се контузи някой от двама горим жестоко,а и за мен Сърмов е пълна дупка.
За мен даже е мн належащ трансфера на такъв халф.Ако вземе един от тримата:Пелето,Ричи или Хидиует ще е мн добре(въпреки,че съм наясно с приказката за "бардака')
Дори мисля,че в тази насока трябва да е следващи трансфер,за мен това е най-належащо.
Балтанов може да играе дефанзивен,а и с идването на БАРДОН дАРКО ВЕРОЯТНО ЩЕ ГО ВЪРНАТ НАЗАД
SAMP написа:Никой не обръща внимание на дефанзивните халфове,те са само Гаджев и Сърмов.Ако се контузи някой от двама горим жестоко,а и за мен Сърмов е пълна дупка.
За мен даже е мн належащ трансфера на такъв халф.Ако вземе един от тримата:Пелето,Ричи или Хидиует ще е мн добре(въпреки,че съм наясно с приказката за "бардака')
Дори мисля,че в тази насока трябва да е следващи трансфер,за мен това е най-належащо.
Много си прав. От 2 години търсим играч за този пост. Но ако Бардон дойде, ДАНО, мисля че ще използват Дарко като дефанзивен халф, той е играл там макар и не кои знае колко успешно.
Съгласен съм със SAMP за Сърмое- изигра един сносен мач с чорбата, но в останалите ми скъса нервите с бавни отигравения, въртене на едно място с топката и губенето и в средата на терена при безобидни ситуации. Специално Пелето за мен е изключителен играч и с напускането се отвориха поне 3-4 дупки в отбора- той е добър и като бек, и като халф, като централен защитник, дори като крило. Мисля, че сега е момента да си го върнем. Ричи и Хидиуед също са "добре дошли", разбира се.
"QUOS DEUS VULT PERDERE PRIUS DEMENTAT ! "
sry пичаги че пиша в форума ви но искам да изкажа мнение. Аз се съмнявам че това ще се случи. Той и Макриев ви беше попълнение , Топчо ви беше попълнение. Ама копеле ко стана , кажи ко стана . е стана НИЩО
Дано борат или както му викате да се бръкне че поне вие да не ядете бой

Дано борат или както му викате да се бръкне че поне вие да не ядете бой

Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Да видиме какво ще стане със селекцията , тъкмо се бях ужасил ,че за поредна година ще сме капо от към таланливи покупки , но ето ,че за мое най-голямо щастие , не бях прав!! Сега е важно до края на седмицата да се вземат още 2 попълнения в другите 2 фази и да сглобяваме отбора,че малко остана!
Формата е временна , класата е вечна !!!
Дарко не е за тая позиция доказа го отдавна(беше трагичен).Възхода му се дължи главно на това,че го преместиха зад нападателя,там му е мястото той е подчертано офанзивен футболист. относно Балтанов,вече го чакаме 100 години,ако имаше хляб в него досега да е станал твърд титуляр.Той е идеален за домакинства на герена на отбори извън четворката(лично мнение) 

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
- Blue Monster
- Контакти:
Според мен щом Вальо Грънчаров го е казал (наистина го каза по Ринг) смятам, че трансфера е сигурен. Затова честито!!! А относно и последните му думи... вече се поуспокоих, че няма да сме съвсем капо.

shumnaliq написа:sry пичаги че пиша в форума ви но искам да изкажа мнение. Аз се съмнявам че това ще се случи. Той и Макриев ви беше попълнение , Топчо ви беше попълнение. Ама копеле ко стана , кажи ко стана . е стана НИЩО
Дано борат или както му викате да се бръкне че поне вие да не ядете бой![]()
няма лошо да пишеш стига да водим нормален диалог,а не да се подкараме каруцарската

А и до модераторите,вижте изписахме 7 страници(60 мнения)ако трябваше да пишем в темата за селекция макс 10 мнения.Нищо не казвам,нямам претениции(не я заключихте за което евала),просто факт

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
Къв Дарко бе,къв Бардон/моите уважение към него/къв Макриев,шанса да влезеш с тия футболисти е равен на 0,0000000,и не случайно Мъри го каза:С трици маймуни не става !!!