Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: Бардон?Честито!Но да не стане като с Макриев?

Мнениеот Sleepwalker » 02 юли 2009 22:49

То дано да има изобщо някакъв трансфер до първия мач,че иначе дето викаш - "горим" ;)
Изображение

Потребителски аватар
Индианец

Мнениеот Индианец » 02 юли 2009 22:52

SAMP написа:Никой не обръща внимание на дефанзивните халфове,те са само Гаджев и Сърмов.Ако се контузи някой от двама горим жестоко,а и за мен Сърмов е пълна дупка.
За мен даже е мн належащ трансфера на такъв халф.Ако вземе един от тримата:Пелето,Ричи или Хидиует ще е мн добре(въпреки,че съм наясно с приказката за "бардака')
Дори мисля,че в тази насока трябва да е следващи трансфер,за мен това е най-належащо.

Балтанов може да играе дефанзивен,а и с идването на БАРДОН дАРКО ВЕРОЯТНО ЩЕ ГО ВЪРНАТ НАЗАД

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 02 юли 2009 22:53

SAMP написа:Никой не обръща внимание на дефанзивните халфове,те са само Гаджев и Сърмов.Ако се контузи някой от двама горим жестоко,а и за мен Сърмов е пълна дупка.
За мен даже е мн належащ трансфера на такъв халф.Ако вземе един от тримата:Пелето,Ричи или Хидиует ще е мн добре(въпреки,че съм наясно с приказката за "бардака')
Дори мисля,че в тази насока трябва да е следващи трансфер,за мен това е най-належащо.

Много си прав. От 2 години търсим играч за този пост. Но ако Бардон дойде, ДАНО, мисля че ще използват Дарко като дефанзивен халф, той е играл там макар и не кои знае колко успешно.

Потребителски аватар
gen4ev
Контакти:

Мнениеот gen4ev » 02 юли 2009 22:53

Съгласен съм със SAMP за Сърмое- изигра един сносен мач с чорбата, но в останалите ми скъса нервите с бавни отигравения, въртене на едно място с топката и губенето и в средата на терена при безобидни ситуации. Специално Пелето за мен е изключителен играч и с напускането се отвориха поне 3-4 дупки в отбора- той е добър и като бек, и като халф, като централен защитник, дори като крило. Мисля, че сега е момента да си го върнем. Ричи и Хидиуед също са "добре дошли", разбира се.
"QUOS DEUS VULT PERDERE PRIUS DEMENTAT ! "

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 02 юли 2009 22:55

sry пичаги че пиша в форума ви но искам да изкажа мнение. Аз се съмнявам че това ще се случи. Той и Макриев ви беше попълнение , Топчо ви беше попълнение. Ама копеле ко стана , кажи ко стана . е стана НИЩО
Дано борат или както му викате да се бръкне че поне вие да не ядете бой :!: :!:
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Мнениеот LoLo » 02 юли 2009 22:55

Да видиме какво ще стане със селекцията , тъкмо се бях ужасил ,че за поредна година ще сме капо от към таланливи покупки , но ето ,че за мое най-голямо щастие , не бях прав!! Сега е важно до края на седмицата да се вземат още 2 попълнения в другите 2 фази и да сглобяваме отбора,че малко остана!
Формата е временна , класата е вечна !!!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 02 юли 2009 22:57

Дарко не е за тая позиция доказа го отдавна(беше трагичен).Възхода му се дължи главно на това,че го преместиха зад нападателя,там му е мястото той е подчертано офанзивен футболист. относно Балтанов,вече го чакаме 100 години,ако имаше хляб в него досега да е станал твърд титуляр.Той е идеален за домакинства на герена на отбори извън четворката(лично мнение) ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Blue Monster
Контакти:

Мнениеот Blue Monster » 02 юли 2009 23:04

Според мен щом Вальо Грънчаров го е казал (наистина го каза по Ринг) смятам, че трансфера е сигурен. Затова честито!!! А относно и последните му думи... вече се поуспокоих, че няма да сме съвсем капо. :) :)

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 02 юли 2009 23:04

shumnaliq написа:sry пичаги че пиша в форума ви но искам да изкажа мнение. Аз се съмнявам че това ще се случи. Той и Макриев ви беше попълнение , Топчо ви беше попълнение. Ама копеле ко стана , кажи ко стана . е стана НИЩО
Дано борат или както му викате да се бръкне че поне вие да не ядете бой :!: :!:

няма лошо да пишеш стига да водим нормален диалог,а не да се подкараме каруцарската :lol:

А и до модераторите,вижте изписахме 7 страници(60 мнения)ако трябваше да пишем в темата за селекция макс 10 мнения.Нищо не казвам,нямам претениции(не я заключихте за което евала),просто факт ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

ss_L
Контакти:

Мнениеот ss_L » 02 юли 2009 23:05

Къв Дарко бе,къв Бардон/моите уважение към него/къв Макриев,шанса да влезеш с тия футболисти е равен на 0,0000000,и не случайно Мъри го каза:С трици маймуни не става !!!

Върни се в “Архив”