ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ
А на Коце Дузпата колко пъти топката трябва да удари топката с ръка, за да свири дузпа? Съдията свири изцяло в полза на ЦСКА, но и "Левски" ни най - малко освен Йовов не се ядоса, не прояви нерв в движение на мача. Толкова бездушен "син" тим срещу бедствието ЦСКА не съм виждал от доста време.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
На малко още 4 т ще изгубите до края на сезона ,ако не и повече...
Ти гостуването на берое си мислиш ,че ще е лесно-както са се надъхали???

Ти гостуването на берое си мислиш ,че ще е лесно-както са се надъхали???
Още те държи:)...Болест е...
-
ПАБЛО_МОЛЧЕ
- Контакти:
stussy написа:На малко още 4 т ще изгубите до края на сезона ,ако не и повече...
Ти гостуването на берое си мислиш ,че ще е лесно-както са се надъхали???![]()
![]()
Домакинство на Локо(ПД), гостуване на Берое(там винаги минаваме на парад), домакинство на Видима и гостуване на Светкавица. 12 точки от тези 4 мача. 4 точки ще загубите вие-хиксове в Ловеч и с Лудогорец, и три точки разлика на полусезона...Лудогорец и те ще хиксират в Бургас.
- milen.hristov
- Контакти:
ПАБЛО_МОЛЧЕ написа:stussy написа:На малко още 4 т ще изгубите до края на сезона ,ако не и повече...
Ти гостуването на берое си мислиш ,че ще е лесно-както са се надъхали???![]()
![]()
Домакинство на Локо(ПД), гостуване на Берое(там винаги минаваме на парад), домакинство на Видима и гостуване на Светкавица. 12 точки от тези 4 мача. 4 точки ще загубите вие-хиксове в Ловеч и с Лудогорец, и три точки разлика на полусезона...Лудогорец и те ще хиксират в Бургас.
Гонзо по-леко с мечтите
1.Тук всички обявявате Арс и Калво за менте-та. По Тази логика и от Фрайбург и Рен могат да обявят Гара и Гонзо за ментета, още повече, че ние платихме 300к, а онези 2.3 млн евро и 4.1 млн долара
2.Аз мога да ви обвиня вас за загубата, понеже не сте минали през параклиса на св.Георги Победоносец да се помолите за здраве, берекет и победи
3.За пръв път няма да защитя Гонзо, ако и другия мач с Локо Пд не го вземем, вече ще му поискам главата официално
4.Г-н Батков прави всичко по силите си отбора да върви, така че не е проблема той, не го псувайте и не го гонете
2.Аз мога да ви обвиня вас за загубата, понеже не сте минали през параклиса на св.Георги Победоносец да се помолите за здраве, берекет и победи
3.За пръв път няма да защитя Гонзо, ако и другия мач с Локо Пд не го вземем, вече ще му поискам главата официално
4.Г-н Батков прави всичко по силите си отбора да върви, така че не е проблема той, не го псувайте и не го гонете

TB1957 написа:1.Тук всички обявявате Арс и Калво за менте-та. По Тази логика и от Фрайбург и Рен могат да обявят Гара и Гонзо за ментета, още повече, че ние платихме 300к, а онези 2.3 млн евро и 4.1 млн долара
Що не се разкараш с твоите малоумни коментари бе, боклук
Христов кво го търпиш още тоя
Последна промяна от flo на 29 окт 2011 09:49, променено общо 1 път.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
TB1957 написа:1.Тук всички обявявате Арс и Калво за менте-та. По Тази логика и от Фрайбург и Рен могат да обявят Гара и Гонзо за ментета, още повече, че ние платихме 300к, а онези 2.3 млн евро и 4.1 млн долара
Абе тебе няма ли кой да те ....... от форума а? Ти си един от най-дразнещите същества тука.Самия факт, че един цесекар се прави на Левскар за да дразни хората е показателен!!!Бегай си във вашия форум и стига си писал простотии тука вече.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Avanti_Ragazzi написа:
Абе тебе няма ли кой да те ....... от форума а? Ти си един от най-дразнещите същества тука.Самия факт, че един цесекар се прави на Левскар за да дразни хората е показателен!!!Бегай си във вашия форум и стига си писал простотии тука вече.
flo написа:Що не се разкараш ствоите малоумни коментари бе, боклук![]()
![]()
![]()
Христов кво го търпиш още тоя
Защо сте изнервени племенници мои ?! Покайте се и се смирете! Никой не е щастлив от загубата, аз също съм разочарован, но подкрепата и вярата си не бива да губим !!! Никой не съм обидил, на никого лошо не съм казал, а само правичката и фактите

http://www.youtube.com/watch?v=d7-5XfcL1F0
Ето това се казва да се смилиш над съперника, а не глупостите, които пишат почти всички сайтове.
Ето това се казва да се смилиш над съперника, а не глупостите, които пишат почти всички сайтове.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
господа левскари поне ведньш приэнаите че сте голо вода стига с това садиата е виновен не ви ли омрэна да се оправдавате с него това е всеки пьт като не ви иэнася реэултата
честито