ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Мнениеот santiliana » 28 окт 2011 20:53

И аз имам усещането, че подаването на оставка ще бъде фиктивно.И без това Гонзо ще отнесе наказание от 2-3 срещи и на негово място ще бъде Сухия. Но нищо няма да се промени. Истината я знаем всички, но някои само не приемат да я споделят:
ТОТАЛНА И ПЪЛНА ПРОМЯНА НА ГЕРЕНА! Това е. Не някакви козметични рокадички и поставяния на "безгласни букви" или кукли на конци, а реално. С нов президент и всичко останало. Само така ще можем да отлепим от дъното, където копаем вече от доста време.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 окт 2011 20:54

BLUE CHAMPIONS написа:Oбещаха ни че отбора ще израства...,е поне не ни излъгаха- извън Герена винаги ни мушкаха тройки и двойки, а днес едва 1... БРАВО!!! :oops:
Нов треньор до зимната пауза не ни трябва ,разберете! И Мъри да дойде, с тези повече от половината куци коне, най-много и той да отнесе псувните на вече достатъчно изнервената публика. Нулевата година вече е ясна. Зимната пауза трябва да са генералните промени с напълно ново ръководство и мащабна селекция, ма то пък и пари няма...абе евало си е майката, незнам какво може да се случи освен да пали телефоните Чорни и да размита всичко що шава на "Г. Аспарухов" :evil: :evil: :evil:

къде видя изнервена публика на стадиона :oops:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 окт 2011 20:55

Valdes написа:
NO MERCY написа:
Valdes написа:И радваш ли се с това нещо? Проблема не е Гонзо, а тарикатия мустак! Толкова ли сте тъпи, че да обвинявате Гонзо?!

Батков ли ги тренира бе моето момче.

Гонзо ли избира кои играчи да се купят "бе моето момче" ???

Гонзо ли купува играчите "бе моето момче" ?

Я ми кажи честно ти с този жалък състав какво ще направиш???? Ще ги класираш в ШЛ?! Дето нямаме и 1 читав нападател, а разбирачо ...

ми да,защото същият ''гении на мисълта'' се води и директор

Потребителски аватар
levski7
Контакти:

Мнениеот levski7 » 28 окт 2011 20:57

ТОТАЛНА И ПЪЛНА ПРОМЯНА НА ГЕРЕНА! Това е. Не някакви козметични рокадички и поставяния на "безгласни букви" или кукли на конци, а реално. С нов президент и всичко останало. Само така ще можем да отлепим от дъното, където копаем вече от доста време.

АБСОЛЮТНО!!!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 окт 2011 20:58

Че Гонзо трябва да се махне,спор няма,но който и да дойде ще работи с тия играчи,които са сега,а те са трагични.Никой треньор не може да промени примерно дърводелеца Младенов,никой не може да придаде бързина на Милиев,никой няма да върне годините на Йовов,когато беше бърз и техничен и т.н.Мисълта ми е,че не само треньора трябва да се смени,а като се режи да е до кокал.С тия играчи толкова.

П.П:Нека някой да каже дали е гледал скоро играч,който за 90 мин да играе на 3 различни позиции.Нападател-плеймейкър и опорен халф.Такъв филм НЯМА :!:

Потребителски аватар
levski7
Контакти:

Мнениеот levski7 » 28 окт 2011 20:59

Лавината отдавна обаче вече не е на стадиона. Истината е, че хората, които носят Левски в сърцето си, не са на трибуните. На тях останаха тези, които помагат да се прикриват истинските, реалните проблеми на сините... Сега има само шумотевица, глупотевина, която прикрива най-важното, единствено важното.
Така или иначе рано или късно всичко ще си дойде на мястото, фактът сега е, че Тодор Батков води Левски към нов провал и той е истинският и най-голям виновник за катастрофата

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 28 окт 2011 21:06

milen.hristov написа:
Valdes написа:
NO MERCY написа:Батков ли ги тренира бе моето момче.

Гонзо ли избира кои играчи да се купят "бе моето момче" ???

Гонзо ли купува играчите "бе моето момче" ?

Я ми кажи честно ти с този жалък състав какво ще направиш???? Ще ги класираш в ШЛ?! Дето нямаме и 1 читав нападател, а разбирачо ...

ми да,защото същият ''гении на мисълта'' се води и директор

Привличането на нови играчи се извършва от най-различни знайни и незнайни мениджъри и други такива..Така е в абсолютно всички български отбори!!!Няма добре изградени скаутски мрежи.Играчите не се наблюдават, нито се проучват предварително, привлича се яко на парче без да се гледа дали са подходящи за отбора.
Последна промяна от RedeviL на 28 окт 2011 21:09, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 окт 2011 21:06

THE G.A.M.E написа:
Синьо сърце написа:Ако ще е немско-да е с мерник отпред!

Стига бре !
АУДИ-тата са най-хубавите и здрави немски машини ... :twisted:

П.п.

Като нямаме повод да спорим за Левски ( то е ясно, какво има да се спори - слаби сме си ) ... Поне да по-обсъдим немските машини ... :lol:

Ми то така е,колега... :) :) Баджанака е с АУДИ и не е лошо,бива!Аз,да ти кажа,15 години карам италиански коли и съм доволен!То и поддръжката е важна,де-не може да му сипеш Диона Супер и то да върви :) Но като гледам,частите за немските са 2-3 пъти по-скъпи от италианските-което е проблем за нас,бедните българи.Но съм забелязал-дай някой лев отгоре за хубаво масло,за един оглед на предница (веднъж годишно),за добавка да поизчисти инжекциона-и колата се отплаща!! :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 28 окт 2011 21:07

milen.hristov написа:къде видя изнервена публика на стадиона :oops:

Там където съм аз и всички около мен е достатъчно изнервено. Фракции-мракции са последното нещо ,което ме вълнува и интересува!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 28 окт 2011 21:09

Какво да се очаква от човечец с малко потенциал за ръководител или треньор,който е и нагъл да стои и да срами отбора,а и името си,което имаше като футболист.Всичко е с начало лятната подготовка,която явно е проведена по възможно най-некадърния начин.Гонзо събра колкото можа некадърници,а тези които бяха играчи когато дойдоха,вече им помогна да свършат за футбола.А той шампиони щял да ни прави,човек без реална оценка за възможностите си.
Последна промяна от talpata на 28 окт 2011 21:11, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”