ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Василена Иванова
- Контакти:
Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ
Софиянци - левскари! Докога ще чакате? Измитайте го този Гонзо! Забранете му да стъпва на стадиона!
- фифи перото
THE G.A.M.E написа:За мен това е най-постното и грозно дерби, което съм гледал през последните години ...
Да не кажа, от как го гледам !
"Червените" имаха повече късмет, възползваха се от една колективна грешка от целият отбор на Левски и отбелязаха.
Нашите хора от своя страна, нямаха идея, как да натиснат и да поставят под напрежение тима на ЦСКА.
Нямаше почти никакви голови ситуации, а малкото неща пред вратата на съперника бяха изиграни страхливо и некадърно !
Всъщност, няма какво толкова да се анализира мача !
В крайна сметка, "Червените" победиха, но не убедиха, а и- не надиграха отбора на Левски.
Имаха и шанс, докато "Сините" немогат да се похвалят с подобно нещо ...
Буквално ЦСКА излъга Левски, но пък със слабата си игра и тактическо безхаберия, Левски си го търсеха !
Реалният резултат беше реми, но това няма значение ...
Защото във футбола все още се броят головете.
Реалният резултат е този ,който се получи.НЕма морални победители,"ако","реални" резултата", "съдията се подигра с труда на момчетата и те плачат"...
ГОНЗО РАЗКАРАЙ СЕЕЕЕ
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Същия
По ТВ-то казаха че тартора на агитката !
Последна промяна от za nas e toj religiq на 28 окт 2011 20:00, променено общо 1 път.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
фифи перото написа:THE G.A.M.E написа:За мен това е най-постното и грозно дерби, което съм гледал през последните години ...
Да не кажа, от как го гледам !
"Червените" имаха повече късмет, възползваха се от една колективна грешка от целият отбор на Левски и отбелязаха.
Нашите хора от своя страна, нямаха идея, как да натиснат и да поставят под напрежение тима на ЦСКА.
Нямаше почти никакви голови ситуации, а малкото неща пред вратата на съперника бяха изиграни страхливо и некадърно !
Всъщност, няма какво толкова да се анализира мача !
В крайна сметка, "Червените" победиха, но не убедиха, а и- не надиграха отбора на Левски.
Имаха и шанс, докато "Сините" немогат да се похвалят с подобно нещо ...
Буквално ЦСКА излъга Левски, но пък със слабата си игра и тактическо безхаберия, Левски си го търсеха !
Реалният резултат беше реми, но това няма значение ...
Защото във футбола все още се броят головете.
Реалният резултат е този ,който се получи.НЕма морални победители,"ако","реални" резултата", "съдията се подигра с труда на момчетата и те плачат"...
ГОНЗО РАЗКАРАЙ СЕЕЕЕ
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- фифи перото
ralka_levskarka написа:не съм добре да, знаеш ли колко ми е нервно и искам да убия някого !!! Направо мога да получа бъбречна криза, не съм добре ВСИЧКИ ВЪН ОТ ЛЕВСКИ ВСИЧКИИИ !!!
Мъри е истината !!! ;@@@@
Е все нещо ще получиш..А ич?
Наблизо ли си до стадиона?
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
- samocskasamo
- Контакти:
[quote="Василена Иванова"]Софиянци - левскари! Докога ще чакате? Измитайте го този Гонзо! Забранете му да стъпва на стадиона![/И Гугутката,нямате полза от такива фенове
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
- Thomas Müller
- Контакти:
Според мен ЦСКА беше по-малко слабия отбор и затова спечели. Съдията направи някой грешки, но те не бяха решаващи. Относно претенциите за дузпи за Левски- просто няма такива!!!! Само ЦСКА!!!!!
- ralka_levskarka
- Контакти:
фифи перото написа:ralka_levskarka написа:не съм добре да, знаеш ли колко ми е нервно и искам да убия някого !!! Направо мога да получа бъбречна криза, не съм добре ВСИЧКИ ВЪН ОТ ЛЕВСКИ ВСИЧКИИИ !!!
Мъри е истината !!! ;@@@@
Е все нещо ще получиш..А ич?
Наблизо ли си до стадиона?
Много ейся излизам и ще си го искарам на някого
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- metodito
- Контакти:
Тоя мач беше много тъп, но ние играхме по-тъпо от мача. ЦСКА играха за 1-0 след гола. Най-тъпата тактика в света и спечелиха.
Гонзо беше подбрал тъп титулярен състав, направи тъпи решения в един тъп мач.
Тъпо ми е, че гледах този мач.
Гонзо беше подбрал тъп титулярен състав, направи тъпи решения в един тъп мач.
Тъпо ми е, че гледах този мач.
Последна промяна от metodito на 28 окт 2011 20:04, променено общо 1 път.
ГОНЗО ЧАКАМЕ ДА НИ ЗАРАДВАШ СЛЕД МАЧА ТИ ЗНАЕШ КАК !?!