ntodorov написа:Клапазанчо, майтапа на страна, но вярваш ли ми, че съм по-работоспособен с нета. Този форум и още 2-3 редовно ми стоят в лентата с инструменти. Работния ми плот е осеян с неща касаещи работата ми и, което е най-странното...Никога не смесвам мислите си. Радвам се на "уникалната" си възможност да се пренастройвам, като дистанционно на ТВ по време на Шампионска лига...За сега обаче. Природата е странна и след време може да загубя безвъзвратно "многофункционалността" си, като девойка девствеността си...За това гледам да се щадя и да не се претоварвам... със служебни кахъри.
Хихихи и аз сериозно - шефа седи срещу всички служители в офиса (когато си е тука де), слуша си някаква музика, разглежда всички световни медии като CNN, BBC и т.н., като поглежда изпод вежди от време на време към моя компю'тър откъдето се чува постоянно чукане по клавишите. Аз го поглеждам кратко и сякаш му пращам послание - какво бе, не виждаш ли че съм зает - Работя! И той сякаш ми повярва и пак си гледа неговите неща.Успявам да седя сериозен дори когато гледам сериал, пиша във форума, и си проверявам имейла, както и играя на търг в ebay за някой стар модел маркови маратонки, които да прилапам на цена колкото 2 пакета семки...Работоспособен съм и още как - преди докато пушех успявах да пия кафе, да говоря по телефона и да пуша цигара докато карам по завоите след Свети влас посока Варна. Случвало ми се е да завивам с волана, като не използвам нито една от ръцете си, а а чрез колената си.Вече не пуша и ми остава една ръка в повече и не ми се налага..