L_Messi написа:THE RED SNAKE написа:
Виж, много е просто - ако Тасков искаше да ни подпре в Стара Загора, просто нямаше да им даде дузпа, както примерно го направи Генов тази есен в мача им с вас. Просто не виждам как може да подпреш даден отбор, отсъждайки дузпа срещу него, от която резултатът да бъде изравнен.
Ами той го направи, като отмени гола на Берое. Колко пъти фрапиращо да ви подпре, че да победите? Един, два, пет пъти. От това, което искаш да кажеш излиза, че е нормално да ви подпрат очеИЗвадно един път фрапиращо, но ако не го направи втори, трети и т.н път, значи не ви е подпрял, свирил си е нормално, че дори и ви е ощетил ще кажеш още малко. Няма такава наглост. Но ако нас ни подпрат 1 /един/ път, трябва да обесим съдията на първото дърво. И при вашия случай ако Тасков беше признал гола мача отиваше на загуба за Левски или в най-добрия случай за вас равенство. Със сигурност на някой от нас му е трудно да си свали очилата, но това определено не съм аз, тъй като без да се притеснявам ти казвам, че дузпа за Берое срещу нас си имаше /друг е въпроса дали щяха да я вкарат/, а пък ти не искаш да признаеш авантата, която Таско ви пусна в Стара Загора, непризнавайки гола на Берое. Това става при 0:0 и определено повлия на крайния резултат тогава. Ако Таско повлияе на мача в петък в наша полза, ще призная че не съм прав. Какво правим ако Таско ви подпре в петък, ти дали ще направиш същото??? По начина по който разсъждаваш, едва ли

.