Серия А: Лече - Милан
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Серия А: Лече - Милан
Не съм съгласен при един от головете на Лече имаше нарушение срещи Йепес, а дузпа НЯМАШЕ !!!!! Не знам на кой е помогнал повече съгията, а че бяхме безобразни през първото полувреме си е самата истина.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Само едно нещо ще кажа: Този мач мирише, та се не трае... Типично по италиански 
- storm
- Контакти:
phoenix написа:Само едно нещо ще кажа: Този мач мирише, та се не трае... Типично по италиански
Точно ! Типично по италиански стана уникален мач.
Не съм го гледал ама резултата е потресаващ..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
phoenix написа:Само едно нещо ще кажа: Този мач мирише, та се не трае... Типично по италиански
Типично по английски е по - правилно. Прословутият дух на Юнайтед си е чиста проба измама, грозна манипулация, чиято достойна награда е Чемпиъншип.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
storm написа:phoenix написа:Само едно нещо ще кажа: Този мач мирише, та се не трае... Типично по италиански
Точно ! Типично по италиански стана уникален мач.![]()
Не съм го гледал ама резултата е потресаващ..
Точно "Лече" никога няма да се даде на "Милан". "Ювентус", "Фиорентина", "Реджина" понякога ще го направят ако не им играе в съответния мач заради приятелските отношения с колоса от Милано. Интересното и даже е за пример приятелското отношение между големи отбори като "Милан" и "Ювентус". Обикновено подобни мачове се превръщат в корида или страшно скучни, а въпросните са винаги много интересни.
И още нещо, за да завърша. По - нагоре имаше мнения на запалянковци, че подобен обрат бил в стила на "Милан". При Анчелоти тимът не правеше такива колосални обрати. Губеше ли, стигаше до равен и се успокояваше. За първи път от много години, дори и по времето на Леонардо не беше така, "Милан" показа шампионски дух. Така трябва да играе винаги, когато губи в резултата, а не както срещу "Лацио" само до изравняване.
Последна промяна от daniel875 на 23 окт 2011 15:51, променено общо 1 път.
- milan199440barca
- Контакти:
Да, Милан да обърне Лече е много съмнително. Но когато това се прави от Ливърпул, Манчестър, Челси, Тотнъм, Арсенал и другите грандове в Европа е най-нормалното нещо.
Типично по британски.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
milan199440barca написа:phoenix написа:Само едно нещо ще кажа: Този мач мирише, та се не трае... Типично по италиански
Да, Милан да обърне Лече е много съмнително. Но когато това се прави от Ливърпул, Манчестър, Челси, Тотнъм, Арсенал и другите грандове в Европа е най-нормалното нещо.
Типично по британски.
Остави го този! Толкова е заслепен, че не вижда, че всички отбори в Англия са за извърляне, но никой не смее да признае нещата. Затова и един трофей не могат да спечелят, а уж са най - богатите в света клубовете им.
Да уточним: обръщалки навсякъде по света са нещо нормално, а в Италия миришат, така ли?
Тук сте толкова заслепени, че просто нямам думи. Някой би ли ми споменал къде и какво съм казал в тази тема за английски или каквито и да е клубове? Какво намесвате други първенства? Или се получава нещо като Гузен негонен бяга? Въпросния мач го гледах. Театъра беше уникален. Не знам каква беше причината, но през второто полувреме Лече просто спря да играе. И би ми било изключително интересно дали някой азиатски букмейкър няма да пропищи на умряло? 
SANSIRO7, изобщо гледа ли мача?
SANSIRO7, изобщо гледа ли мача?
- BLUE CHAMPIONS
SANSIRO7 написа:Да уточним: обръщалки навсякъде по света са нещо нормално, а в Италия миришат, така ли?
НЕ!, след 3-0 за първото полувреме, това е най-немиришещата обръщалка в света
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]