БОТЕВ с нов президент - Юли Попов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Юли Попов сменя Марин Бакалов

Мнениеот Muscarin » 22 окт 2011 22:27

v.s. написа:Рикелме,ако Пеевски е искал Марин да не работи за Ботев,той нямаше да работи.А щом Марин е в Ботев,то Бареков и Палийски като верни негови(на Пеевски) служители нямат думата,защото те защитават интересите на шефовете си на първо място.Единствения в борда на директорите,който може би ще защитава на първо място интересите на Ботев и след това на шефовете си е Марин.Явно щом той още е в борда интересите на шефовете и интересите на ботевистите съвпадат.
Пеевски никога пряко няма да учавства в управлението на Ботев.

Ами ако Бакалов е само един бушон поставен за да се избегне директното намесване на Пеевски и Кръстева? Доста удобен момент за "опозицията", а започвам да се убеждавам, че има такава! Дано не съм прав.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 22 окт 2011 23:28

radezki написа:нищо добро не ни чака с толкова много ,,фенове'' , които смятат , че Ботев им е бащиния!още на мача в Сливен в 3-тия кръг имаше определени хора ,които псуваха Бакалов и опитваха да настройват останалата част от публиката че ,, докато не махнем тоя **********/не мога да го произнеса / , няма да имаме голям Ботев''.с всеки следващ мач се създаде огромно напрежение , плодовете на което вече берем!явно от ,,ерата христолов'' мисленето на една определена част от ,,феновете'' се формира като мислене на ,,професионални превратаджии'' , за които е немислимо съществуването без да са във война с определени фигури в ръководството .и това съчетано с преследването на лични интереси от бивши , участвали в управлението на Ботев хора , които използват близките си отношения с ,,феновете'' за да се намесят явно в разпределението на ,,баницата'' , която този път се смята, че ще е доста мазна доведе до сегашното положение!на мача с Малеш не можах да повярвам , като чух определението ,,бакаловисти" за тези , които искали Ботев да победи!същото беше и за мача в Бургас-там щели да отидат тези които подкрепят Бакалов!тази група ,,фенове'' даваше мило и драго отборът да направи грешни стъпки още от началото на сезона , за да започнат ,,войната си''.

СРАМ МЕ Е ,ОТ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА В МОМЕНТА!

колега, описал си го пределно ясно.
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 22 окт 2011 23:45

radezki написа:нищо добро не ни чака с толкова много ,,фенове'' , които смятат , че Ботев им е бащиния!още на мача в Сливен в 3-тия кръг имаше определени хора ,които псуваха Бакалов и опитваха да настройват останалата част от публиката че ,, докато не махнем тоя **********/не мога да го произнеса / , няма да имаме голям Ботев''.с всеки следващ мач се създаде огромно напрежение , плодовете на което вече берем!явно от ,,ерата христолов'' мисленето на една определена част от ,,феновете'' се формира като мислене на ,,професионални превратаджии'' , за които е немислимо съществуването без да са във война с определени фигури в ръководството .и това съчетано с преследването на лични интереси от бивши , участвали в управлението на Ботев хора , които използват близките си отношения с ,,феновете'' за да се намесят явно в разпределението на ,,баницата'' , която този път се смята, че ще е доста мазна доведе до сегашното положение!на мача с Малеш не можах да повярвам , като чух определението ,,бакаловисти" за тези , които искали Ботев да победи!същото беше и за мача в Бургас-там щели да отидат тези които подкрепят Бакалов!тази група ,,фенове'' даваше мило и драго отборът да направи грешни стъпки още от началото на сезона , за да започнат ,,войната си''.

СРАМ МЕ Е ,ОТ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА В МОМЕНТА!

+1912
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 22 окт 2011 23:57

radezki написа:на мача с Малеш не можах да повярвам , като чух определението ,,бакаловисти" за тези , които искали Ботев да победи!същото беше и за мача в Бургас-там щели да отидат тези които подкрепят Бакалов!тази група ,,фенове'' даваше мило и драго отборът да направи грешни стъпки още от началото на сезона , за да започнат ,,войната си''.

Тва сериозно ли? :shock: Май много мърша има сред нас :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Ангел
Местоположение: От "Бирената", през Токио, до Аризона, светът е ЖЪЛТО-ЧЕРНА зона!
Контакти:

Мнениеот Ангел » 23 окт 2011 01:42

4 страници коментари за статия в сайт, който съществува от по-малко от месец? Кажете после, че нямате свободно време да се занимавате с глупости :lol:

Само като прочетох "както винаги ххххххххххх.net Ви информира първи" и "Димитър Христолов сам пожела да говори за ситуацията в клуба пред хххххххххххх.net" и ми стана ясно че "новините" им са в следствие на богатата фантазия и цветните сънища на предполагам единствения "журналист", от който се състои екипа на въпросния сайт т.нар. Ангел пчелата, който беше в нюз4000 при Андреев, после мина и през един друг сайт и сега е кацнал и твори за въпросната "медия".

p.s.Между другото и аз имам едно домейнче plovdivnews.eu ама нямам време да се занимавам с него и ако на някой му е богата фантазията и търси поле за изява може да се договорим, стига историите да са от достоверен източник, да ги публикуваме винаги първи и да са насочени директно срещу Цветан Василев, защото няма смисъл да се целим в дребните риби, които Велизар с 3 лафа ги уволнява. Айде със здраве и да гласувате така, че да не ни управляват Славчо и комунистите още 4 години.
;)
Любов, предавана 100 години от поколение на поколение! Това е Ботев Пловдив!
http://www.botevplovdiv.bg

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 23 окт 2011 01:46

Ангел написа:4 страници коментари за статия в сайт, който съществува от по-малко от месец? Кажете после, че нямате свободно време да се занимавате с глупости :lol:

Само като прочетох "както винаги ххххххххххх.net Ви информира първи" и "Димитър Христолов сам пожела да говори за ситуацията в клуба пред хххххххххххх.net" и ми стана ясно че "новините" им са в следствие на богатата фантазия и цветните сънища на предполагам единствения "журналист", от който се състои екипа на въпросния сайт т.нар. Ангел пчелата, който беше в нюз4000 при Андреев, после мина и през един друг сайт и сега е кацнал и твори за въпросната "медия".

p.s.Между другото и аз имам едно домейнче plovdivnews.eu ама нямам време да се занимавам с него и ако на някой му е богата фантазията и търси поле за изява може да се договорим, стига историите да са от достоверен източник, да ги публикуваме винаги първи и да са насочени директно срещу Цветан Василев, защото няма смисъл да се целим в дребните риби, които Велизар с 3 лафа ги уволнява. Айде със здраве и да гласувате така, че да не ни управляват Славчо и комунистите още 4 години.
;)

А ако информацията излезне вярна, ще се върнеш ли обратно да си едитнеш мнението?

Потребителски аватар
Ангел
Местоположение: От "Бирената", през Токио, до Аризона, светът е ЖЪЛТО-ЧЕРНА зона!
Контакти:

Мнениеот Ангел » 23 окт 2011 01:53

Muscarin написа:
Ангел написа:4 страници коментари за статия в сайт, който съществува от по-малко от месец? Кажете после, че нямате свободно време да се занимавате с глупости :lol:

;)

А ако информацията излезне вярна, ще се върнеш ли обратно да си едитнеш мнението?

А длъжен ли съм да го направя и ако пък случайно не излезе вярна всички останали ще си едитнат ли техните мнения?
Любов, предавана 100 години от поколение на поколение! Това е Ботев Пловдив!
http://www.botevplovdiv.bg

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: Стига толкова рокади.Назначете новите хора и на работа.

Мнениеот T&T » 23 окт 2011 08:56

група съветски учени написа:
v.s. написа:ПП2:Бакалов задължително трябва да остане в борда на директорите.На кого имаме повече доверие -Попов,Палийски,Коев,Ванчев или на Бакалов?Аз лично вярвам най-много на Марин.

Абсолютно!
Палийски и Ванчев са дребни шмекери те нямат място в ръководството на клуба.
Бакалов, Видолов и Йотков, трябва да останат и да работят в любимия ни клуб!

Стига с тези оплювания на хората които работят за благото на Ботев. Никой от нас няма право да обижда нито Марин, нито Палийски, нито Ванчев, Коев или Попов докато те са лицето на отбора и са избора на мажоритарния собственик на капитала Цветан Василев. Нека критикуваме тези към които имаме забележки но без обидни думи и с конкретни факти и предложения. Всички тези хора са ботевисти и като такива имат право на необходимото уважение, както всеки един от нас.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 23 окт 2011 12:14

Ангел написа:
Muscarin написа:

;)

А длъжен ли съм да го направя и ако пък случайно не излезе вярна всички останали ще си едитнат ли техните мнения?

Не си естествено :)

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 25 окт 2011 23:08

Muscarin написа:Сега ми казаха от доста достоверен източник, че във вторник ще бъде обявено официално.Лично Цветан Василев бил привикал Марин Бакалов.

Много поздрави на достоверния ти източник.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”