СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот ShooterMan » 16 окт 2011 21:57

Разликата в начина по който падна ЦСКА и този по който падна Левски е ОГРОМНА.Тя е от земята до небето.И може да ме обявите за луд,ама гледах Локо Сф-Ботев Вр,2 пъти се прекръствам и се кълна,че мижитурките-футболисти на Локо Сф играеха за загуба,поне повечето от тях!Точно както цесекарите - подтичват докато губят,лежерни пасчета,спокойствие.Левски вижте ги как подскачаха,как бягаха,търкаляха се,бориха се,колкото-толкова,но не са се одупвали тъй позорно.Както казах обикновено надупил се отбор после пак пада по инерция,да се надяваме и с ЦСКА да стане така и най-важното - да изиграем утре един здрав мач в Каварна,че да не тръгнат веднага после теориите на Насовото сайтче как пускаме на ЦСКА и им гарантираме спокойствие преди "вечното дерби"....макар,че ви съветвам от утре - вси моряци с дъждобраните!Помията ще се лее като водопад до петък,психоатаките ще са много много вулгарни при все,че бихме Левски...ако пък недай Боже паднем в петък-жална ни майка...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 16 окт 2011 23:12

Намеквате, че ЦСКА са играли симулативно и са полегнали на Славия? Не мога да си го представя, и не виждам логиката. ЦСКА не е нищо особено, имат качества и добри футболисти, но те се раздуват до немай къде от медиите. Странно е да паднат от Славия на свой терен, но... и такива неща се случват. У нас всеки може да бие всеки, стига да влезе в мача с правилната нагласа и мотивация.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 16 окт 2011 23:18

Славия играха мнгоо добре..
Но централните на ЦСКА бяха под сяква критика.Като съм чувал Стоянов кви ги върши и не само той работата намирисва.
Божов го оставиха на 3-4 пъти сам да стреля.Единсвените които знаеха какво праят Зику Нелсън и Платини.
Иначр ЦСКА има много добри футболисти..
Левски си паднаха нормално може би..Жужу и другия флангови са доста добри..

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 16 окт 2011 23:34

ЦСКА има добри офанзивни футболисти, двама злобни опорни халфа (единия от които е без въздух през последната четвъртина на мача) и трагична защита. Дори и титулярната им четворка от миналия сезон дето стана "гръбнака" на дефанса в националния отбор (Бандаловски -- Стоянов -- Попов -- Трифонов) е твъъърде прехвалена., а сега са играли с Виданката, Крачунов и нашия Адемарчо. Не е нелогично да оставят декари пространство за Божов & Ко.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 16 окт 2011 23:39

Усещате ли как с един играч тип Нелсън/Дока/Том/Мирасема/Асамоа ще газиме.Имаме страхотна средна линия,стабилна защита добър вратар..добри нападатели..ноо Дончо и от другата страна само Капитанов..
Един такъв технчар ще прави разликите нужен е в схемата ни дори повече от плеймейкър

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 окт 2011 23:54

По-скоро съм за плеймейкър,защото един филигранен пас и идиот да си ще го оползотвориш-доказателства много,вкл. и при нас.Капитанов стои горе-долу добре момчето,1 път го вадят на 100% голова позиция-1 път бележи...извод:трябват му пасове,нали?А Дончо,Дончо е ужас.Дончо е безумец,но по-големия безумец в случая с него е Сър-а,най-малкото затрива Тошко Колев,дори и младежки национал като своя градски Марчев,ебаси чудото е този Дончо,незаменим,несменяем,вечен,Дани Г номер 2.Такива лошото е,че и не се контузват(защото рядко се раздават на 100%)...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 17 окт 2011 00:11

Божилов може и да успее да влезе в тази роля, но честно казано вече ми се струва все по-невероятно. Твърде много мачове минаха, при които трябваше да се "адаптира" към тази позиция (при все, че му е "присъща" според него самия и треньора); силните му игри се броят на пръсти. Има качества момчето, но трябва и ищах, борбеност (каквато Кривия демонстрираше), повече правилни решения/отигравания, агресивност и лидерство. Ратничето има изблици на гениалност, но се губи през 3/4 от времето, което прекарва на терена. И той не е нашия човек. Симеонов ми се струва боец и определно има футболни качества, но все още съм гледал твърде малко от него, за да коментирам.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 окт 2011 00:15

агресивност,лидерство-това откроявам от коментара ти като недостатъци на Божилов.Да,той няма нужния характер.Ако бе на дург пост-да,но аз считам плеймейкъра за игрови лидер на отбора,той трябва да го повежда,да диктува събитията.Впрочем,Божилов имаше такива моменти-срещу ЦСКА тук за 1:0 и изобщо миналата пролет през голяма част беше най-добрият ни играч.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 17 окт 2011 00:25

В съвременния футбол типичен плеймейкър няма или ако има, отбора зависи изцяло от него и когато той отсъства или не е във форма, има негативни резултати. Но, разбира се, ние не играем съвременен футбол. Играем по "уж" модерна схема, но действията ни са напълно предвидими и тактически грамотен противник няма проблеми да ни разпилее, дори и на Тича.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 окт 2011 00:39

Без да съм треньор,но все пак съм цъкал достатъчно много мениджъри и схемите на игра горе-долу ги поназнайвам(след като Арсен Венгер нарича ФМ супер добра симулация на реалността...)....Та искам да кажа,че нашето 4-5-1 преминаващо в 4-3-3 в атака има следната формация........
ЧОВЕК------ЧОВЕК--------ЧОВЕК
--------------ЧОВЕК---------------
(ЗАЩИТЕН ВАРИАНТ)

--------------ЧОВЕК-----------------
ЧОВЕК--------------------ЧОВЕК
--------------ЧОВЕК---------------
(КОГАТО ОТБОРА АТАКУВА И СМЕ С 3-МАТА В АТАКА)

Та...при тази схема - 4-5-1(4-3-3) всичко се решава от кадърността и възможностите на удебеления човек,от неговия technique,passing,agility,stamina,teamwork,free kicks,determination,positioning,first touch,composure.....+ дадените му любими опции от типа на шорт симпъл пасес или лонг рейндж пасес(двата основни типа плеймейкъри - тип Шави или тип Верон/Пирло),curls ball,improvisation,tricks,come deep to get the ball и т.н.!Човек в схемите 4-5-1/4-3-3 ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е с тези качества,ама просто тази схема НЕ минава ако играча зад централния нападател(или фалшива 9-ка) ги няма!На 4-4-2 е много по-лесно - един лек нападател добър паса и комбинациите,един атакуващ халф и едно ренде,но като цяло и двамата с мощно strenght и work rate+ tackling.Поне това аз съм добил като впечатления за схемите,на 4-5-1/4-3-3 без такова халфче и юс плеймейкър рядко може да постигнеш нещо и медудругото той трябва да е като стил на игра шорт симпъл пасес :roll:

Върни се в “Черно море”