Мнениеот Old_death » 16 окт 2011 08:59
[offtopic]Голям син оргазъм,който за пореден път показва,че при тях омразата към противника е по голяма движеща сила от любовта към поддържания клуб![/offtopic]
С изключения на първите 15 минути не можах да гледам мача,а го слушах по радиото,защото бях на работа.Напълно заслужена победа на Славия.Най-после те изиграха един тактически грамотен мач.Лъснаха всички слабости в отбора ни,на които в еуфорията не се обръщаше много внимание.Проблемите ни в защита продължават.Нормално е да се задълбочат при контузиите на 4 защитника,но не очаквах такава трагедия от хора,с претенции да играят в ЦСКА.Другия проблем е в липсата на всякаква организация в градивен план.Разчита се на индивидуалните качества на отделни играчи,а от там каквото стане.Нямаше да ме е яд,ако не бях виждал в други мачове проблясъци на комбинативна игра с бързи подавания.Просто това не бяха тия играчи,които съм виждал да играят.Това са проблеми,на които е крайно време да се обърне внимание от ръководството.
Честито на всички фенове на Славия!Жалко е,че с тоя мач ще си останете през този шампионат.Ще започне раздаването на точки от Венци и ревът от съдийството.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.