Стадион "Берое" с осветление съвсем скоро!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Стадион "Берое" с осветление съвсем скоро!!!
Вчера беше свалено осветлението на един от стълбовете.браво!!!!!!!
-
bogdanov964
- Контакти:
flo написа:Тва осветление за Б група ли ще се подготвя ?!?
Ами, както е тръгнало, нищо чудно!
Ремонтирам една къща в Родопите, та смятам да поканя Бойко да и среже лентата. Как става?
Айде, честито на Берое. Утре 100 % взимат мача в Монтана...оправено е всичко....честити първи три точки, не заслужавате да сте последни, но да знаете, че не са истински
- Bojko Berojko
- Контакти:
Чакаме вече първия мач на Осветление от доста години.Денят 27.10 наближава.
- Avgusta 1916
- Контакти:
izumrud написа:Айде, честито на Берое. Утре 100 % взимат мача в Монтана...оправено е всичко....честити първи три точки, не заслужавате да сте последни, но да знаете, че не са истински
Кво стана бе?
Писнало ми е от такива като теб!Ако съм на твое място повече нито едно мнение няма да напиша.
Дори и в такова положение е по-добре отбора сам да излезе от него , отколкото да се договарят мачове.
В случая наистина можехме да победим , но тогава разбирачи като теб щяха да натякват всеки път по какъв начин сме го взели този мач.
Тази година жребия е брутален , ние излязохме вече от тежката поредица мачове , но сега Моряците са в нея и се вижда че няма нищо случайно.
Мачкай Берое!
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
izumrud написа:Айде, честито на Берое. Утре 100 % взимат мача в Монтана...оправено е всичко....честити първи три точки, не заслужавате да сте последни, но да знаете, че не са истински
Avgusta, бях на мача, по грозно нещо не съм гледал. Нашите тиквеници не играха нищо, а вашите явно много не могат. Ако Илиан Илиев беше пуснал Чипилов, той сам щеше да ни бие. Не от 10 отбора, от 6 трябва да стане А групата.
- Avgusta 1916
- Контакти:
iicoo написа:izumrud написа:Айде, честито на Берое. Утре 100 % взимат мача в Монтана...оправено е всичко....честити първи три точки, не заслужавате да сте последни, но да знаете, че не са истински
Avgusta, бях на мача, по грозно нещо не съм гледал. Нашите тиквеници не играха нищо, а вашите явно много не могат. Ако Илиан Илиев беше пуснал Чипилов, той сам щеше да ни бие. Не от 10 отбора, от 6 трябва да стане А групата.
Абе да ти кажа много очаквах от този играч ,но до момента няма ЕДНО свястно отиграване
Ако трябва да съм честен в началото очакванията към него бяха огромни предвид на страхотните му мачове при вас , но какво се случи не знам.
Между другото е с най-високата заплата при нас и пак нищо
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
Ако обичате придържайте се към темата и дайте инфо за осветлението към днешна дата.
Ехо дайте малко снимки на ремонта.
- Bojko Berojko
- Контакти:
Ей тук ,можеш да видиш
http://beroe.eu/article/06102011_1
http://beroe.eu/article/06102011_1