Тема за Слави Трифонов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за Слави Трифонов
Самозабравил се селяндур с огромни комплекси.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- nik_bg1
- Контакти:
Имам чувството, че "пишете от един АР адрес" 
Даже и колегите след мен...
Даже и колегите след мен...
Последна промяна от nik_bg1 на 28 сеп 2011 17:17, променено общо 1 път.
Viktor4o_Rs написа:Боклук, отрепка, псевдопатриот, мутра, слуга на олигарси , Гоце и Доган, простак, заядлив, комплексиран селяндур, готов на всичко за пари и власт - ето това мисля за него
За пореден път - напълно точен с всяка една дума. Съгласен съм на 100%[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- vladovichev
- Контакти:
Много ми падна в очите последните 2 години. То "шоуто" му никой не го гледа вече, а и всеки ден едни и същи актьори с едни и същи образи /Цветанов или Бойко са всеки ден там - Краси Радков ги играе де/. Подкрепата за Кунева тотално го закопа сякаш. Защитава Бенатова, прави сеири с някви облечени в черно 5-6 човека, абсолютна глупост е "шоуто" вече. А му бях фен в първите години и страхотните актьорски вечери.
Този съм го бойкотирала от 3 години, а БТВ откак започнаха с турските сериали.
Няма мое, няма твое - светът е БЕРОЕ!
-
група съветски учени
Подлога, подлога, подлога.
на всички е ясно що за педерaст е тоя боклук.но на мен ми направи впечатление как вече 2 дена господари ан ефира нищо не споменават за протестите,държавата буквално гори а няма нито думичка и как да има при положение че рачков,любовницата му и т.н са на много тлъст хонорар от бати боко и участват в предизборните им концерти
Последна промяна от nikullas на 28 сеп 2011 17:18, променено общо 1 път.
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата
Не се учудвам от деянията на този улчиндолски гъз ! Гъз гъз защитава ! Няма ли кой да му счупи тъпата кратуна на този плешив селендур !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Познавам Слави Трифонов от времето, когато не беше известен. По онова време често минавах служебно през Плевен. Имах много приятели и познати от този град.
Виждал съм го да ходи сам. Винаги се опитваше да сяда при мои познати плевенчани, които бяха сред известните и влиятелни хора в града ...
Те го отбягваха. Поне такова впечатление е останало у мен. При всички случаи никой не го броеше за жив.
Изведнъж Слави Трифонов израстна. Не, не на ръст - ръстът винаги си го е имал.
Аз твърдя, че някой подготви, обучи и издигна Славчо. Много рязко стана при него промяната ...
Преди това не е блестял с някакви изключителни качества. Напротив - познавах доста млади хора, които го превъзхождаха. Те обаче не станаха известни ...
Как се издигна Славиту, кой го издигна, каква цена е платил и плаща за това свое издигане, само той си знае. Ние само се досещаме за някой неща ...
За никого не е тайна обаче, че Слави Трифонов и екипа му не допринесоха особено за доброто на България.
Те имат основна заслуга за чалгаризирането на народа. Помогнаха и за неговото опростачване.
За мен Слави Трифонов е типичен представител на псевдоелита, който ни беше натрапен през последните 22 години, продукт на Системата и част от статуквото !!!
Последна промяна от marmi52 на 28 сеп 2011 17:25, променено общо 2 пъти.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Понякога говори истини, но специално снощи беше изключително нагъл, досущ като "малкото беззащитно момиченце" - Бенатова.