Домусчиев: Ако бях взел ЦСКА, щях да смажа всички!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

BETCHUALENG
Контакти:

Re: Домусчиев: Ако бях взел ЦСКА, щях да смажа всички!

Мнениеот BETCHUALENG » 26 сеп 2011 21:02

Пари се перат и в голям и в малък отбор. Който мисли друго, е време да се откаже от коментари по въпроса. Феновете щели да го емнат? И какво го грее някой със не знам колко милиона, че една тълпа ще навиква по него, ще го псува и т.н.? Той си е президент на клуба и феновете могат само да ВИКАТ (и да му докарат някой лев, като след това отново отидат на мач).

Другото, което не ми стана ясно е защо по дяволите Домусчиев трябвало да избере отбор с фенове и традиция. Дрън дрън та пляс, по тази логика винаги пари трябва да се наливат с ограничен кръг отбори, а останалите просто да ги закрият или пратят във В група поради липсата на средства. Освен това ако гледаме реално, никой няма правото дори и да задава този въпрос - парите са на Домусчиев и само той решава дали ще ги харчи за ЦСКА, Лудогорец или приют за котки. Първи писти сте да давате подобен акъл - Дунав, Ботев.. Това е все едно аз да започна да ви обяснявам, че трябва да си давате половината заплати за подпомагане на кастрацията на уличните кучета, за да не се разможават да хапят хората по улицата. И ще се изсмеете.. както Домусчиев има пълното право да се смее на тези, които го критикуват къде си харчи парите.

Дали Лудогорец ще стане фактор, и ако да - дали с купени мачове или РАЗВИТИЕ, дали ще гръмне балона само след месеци, година-2? Ще видим, но дотогава БИ ТРЯБВАЛО вместо да злобеете, да стискате палци за изграждането им като отбор. Дори и отбор конкурент. Само чрез увеличаването на конкуренцията се стига до качество, това е нещо като еволюцията. Едни просто се научават да оцеляват, други отпадат, изчезват.. но някои, най-приспособимите, добрите доминират. В условията на конкуренция.. и докато има конкуренция. След това - питайте Селтик и Рейнджърс (и аналога не е случаен, който не вярва да пита Сион и Марибор!).
[center]Изображение[/center]

violator
Контакти:

Мнениеот violator » 26 сеп 2011 21:58

Пълен смешник е тоя Домусчиев! И освен това е крадец ползващ се с благоволението на Бойко Пожарникарчето. Ще ми откриват стадион когато цялата страна е пламнала и няма да се сетят да почетат паметта на двете момчета. Пълни отрепки! :evil:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 сеп 2011 08:36

biso62 написа:............Пък и нека да видим директния сблъсък на Лудогорец с Литекс и ЦСКА-два отбора от съвсем друга класа в сравнение с Черно море и Левски........

:lol: :lol: :lol: biso62, ти ми оправи настроението тази сутрин, сладурче. Ако прочетеш по-внимателно подписа ми ще вденеш, че "Левски" има отрицателен баланс срещу няколко български отбора (повечето от тях - несъществуващи), само че и "Литекс" и ЦСКА не са между тях, кой знае защо?! :o :lol: За ти поясня, понеже май не разбираш много от футбол: Единственият сега съществуващ български отбор, срещу който "Левски" има отрицателен баланс, е "Лудогорец" - 0 победи, 0 равни, 1 загуба. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 сеп 2011 08:53

Captain Stottlemeyer написа:
biso62 написа:............Пък и нека да видим директния сблъсък на Лудогорец с Литекс и ЦСКА-два отбора от съвсем друга класа в сравнение с Черно море и Левски........

:lol: :lol: :lol: biso62, ти ми оправи настроението тази сутрин, сладурче. Ако прочетеш по-внимателно подписа ми ще вденеш, че "Левски" има отрицателен баланс срещу няколко български отбора (повечето от тях - несъществуващи), само че и "Литекс" и ЦСКА не са между тях, кой знае защо?! :o :lol: За ти поясня, понеже май не разбираш много от футбол: Единственият сега съществуващ български отбор, срещу който "Левски" има отрицателен баланс, е "Лудогорец" - 0 победи, 0 равни, 1 загуба. ;)

[offtopic]Абе прилична статистика за отбор, подложен на "терор и гонения" през комунизма и останал сам срещу всички през "демокрацията" :)[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 сеп 2011 09:50

percival написа:
rhaegar написа:Защо? Щото в Разград и Ловеч каквото кажат-това става. Я си представи ако тръгне да прави някакви далавери в отбор със сериозна публика. Ще го изядат с парцалите и ще му направят живота ад, докато не се махне. Повечето хора не са мазохисти като Христолов да издържат с години. Докато в Разград ще си му пляскат и няма да им дреме особено, когато реши да си обере крушите.

Много са ми смешни такива коментари ! Що като бате ти Венци ,Гигов ,Гришата ,Титан и агент Тара хич не си правят далаверите а ? опс забравих и Тото Пловдив .Ти някога ходил ли си на мач в Разград дори и във "В" група се събираха по 3000 човека .Добре че първите им мачове като домакини бяха в Каварна че току виж станали и в Топ 3 по посещаемост в "А" група.Когато отбор от Варна или Пловдив играел в ЕКТ че то това се случва 2 пъти на 10 години как няма да има хора.А сега и с Лудогорец на лице ще бъде още по рядко.Защо трябва винаги благото на комшията да е се изкарва катранено черно ? Завистта не е добър водител !

Къде видя на бате ти Венци и на Гигов да има сериозна агитка, която да им се опълчи? Локомотивци още се кефят на Коко, защото уж води играчи и декларира амбиции, след време тая розова приказка ще свърши и ще останат само изговорените глупости. Разлика между Гриша Ганчев и Домусчиев няма-той е в Ловеч по същите причини. На Батков никой досега не му се е опънал сериозно-което е грешка на феновете на Левски, не отричам.
Не съм ходил в Разград на мач и не ме интересува по колко души ходят, честно казано. Въпросът е в това, че ако господин Домусчиев излезе и се изсере (с извинение) на центъра на терена, хората пак ще му ръкопляскат.
И последно-аз нямам причини да завиждам, че някой си там е решил да налива пари в Разград, Шумен, или където и да е. Моят отбор е по-голям от всички в България и това ще си остане така-дори и десет пъти да загуби в Разград.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
DALEBOTEV

Мнениеот DALEBOTEV » 27 сеп 2011 12:15

Гроздето е кисело,а ? Лудогорец ще е в топ три по посещаемост, а и като гледам и
в гостуванията се представят добре като публика и нямат нищо общо с
Литекс в това отношение.
[center]WE NEVER DIE[/center]
[center] №12[/center]

Върни се в “Футбол - България”