Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Позицията на Бултрас: Смърт за убийците в Катуница!
Викторчо и аз днеска във предната тема написах това.Нашите политици направиха така,че да няма хора по стадионите( не ми обяснявайте това със собствениците,защото те са им подлоги),защото точно тези хора могат които със едни идеи могат много лесно да се навият на протест.
Да действаме както само ние можем ! България само за Българи !!!
Фуражките щом са завардили всички входове на селото, може да се направят на мъже и да не пуснат никой. Всичко в тая държава е наопаки- фуражките пазят убийците и се опитват да потъпчат свободата на гражданите, искащи да се тури край на цинагския произвол.
Хелзинкския комитет и хората на Сорос- защитници на циганите, сега са се изпокрили в миши дупки. Цял ден не съм им видял мутрите по сайтове и телевизии.
СТИГА ФУТБОЛНО И ПОЛИТИЧЕСКО ДЕЛЕНИЕ - ВРЕМЕ Е ЗА НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ

Хелзинкския комитет и хората на Сорос- защитници на циганите, сега са се изпокрили в миши дупки. Цял ден не съм им видял мутрите по сайтове и телевизии.
СТИГА ФУТБОЛНО И ПОЛИТИЧЕСКО ДЕЛЕНИЕ - ВРЕМЕ Е ЗА НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ

...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
Само циганите, мразя повече от дискриминацията.
Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
ако Хитлер бе победил в втората световна война сега нямаше да има проблем с циганите ,а щеше да има сапун за поколения напред
Тоти написа:ако Хитлер бе победил в втората световна война сега нямаше да има проблем с циганите ,а щеше да има сапун за поколения напред
[offtopic]А знаеш ли, че ако Хитлер бе победил и нас сега най-вероятно нямаше да ни има?!

Ето още интересно инфо :
Убитият Ангел Петров е двукратен републикански шампион по киокушин. В основата на конфликта стоят разменени обиди между младото момче и внуците на Цар Киро.
„Беше страхотен приятел, никога не е създавал проблеми на никого, но не можеше да се примири с обидите на измисления цар към хората”, обясни през сълзи 23-годишна съседка на прегазеното момче.
„Ясен е извършителят на убийството – това е мъж от Столипиново, който е криминално проявен”, обяви пред Dnes.bg директорът на МВР-Пловдив Тодор Чонов.
Мъжът е обявен за общодържавно издирване, а снимката му е разпространена на всички гранични пунктове.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- кроманьонеца
- Контакти:
-
- Контакти:
TodorT написа:Тоти написа:ако Хитлер бе победил в втората световна война сега нямаше да има проблем с циганите ,а щеше да има сапун за поколения напред
[offtopic]А знаеш ли, че ако Хитлер бе победил и нас сега най-вероятно нямаше да ни има?!Защото следващите му "цели" са били хората на Балканите
Ако има какво да допълниш ми пиши на лично, да не спамим темата!
[/offtopic]
Напротив!България е била СЪЮЗНИК на Германия и именно благодарение на този съюз си влизаме в Македония и почти осъществяваме националния си идеал и идея.Историята придава твърде грозен вид на Германия,а реалността е друга.Жалко,че са загубили войната,а я е спечелил изрода Сталин и СССР.Нима беше добре това за България?Хитлер прегази с Вермахта си гнусната Югославия и гръцките селяни за 2 седмици,колко жалко,че историята не беше друга.Ами прав ли беше за циганите?Прав беше.Има ли държава където да са интегрирани?Не.Навсякъде крадат и доказват,че са нисша раса и излишно племе.А евреите?Те си направиха и атомна бомба,утре може и да я хвърлят и никой копче не им казва,целия близък изток е барутен погреб заради присъствието на Израел там.Факт.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- кроманьонеца
- Контакти:
Тук има още инфо: http://www.fanface.bg/agitki/item/2315- ... D1%8F.html
Така става, когато скапаната държава се прави, че няма проблем с циганите.
Така става, когато скапаната държава се прави, че няма проблем с циганите.