Честит празник, София!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Честит празник, лом

Мнениеот slavia_forever » 17 сеп 2011 13:13

lomcki написа:днес е също празник и на лом

Честит празник!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Честит празник, София!

Мнениеот Neron » 17 сеп 2011 13:27

Честит празник на София и другата седмица да ми я направите по чистичка за идването ми.
[offtopic]Деня на провинция е днеска :lol: :lol:[/offtopic]
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 17 сеп 2011 13:43

Остава довечера и Левски да ни зарадва с хубава игра и победа и ще бъде чудесен празник. ;)

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 17 сеп 2011 13:53

Честит празник на София , но не и на 90% от населението и ! Преобладаващият състав ,чиито е диви селяни ,наричащи себе си граждани :evil:

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 17 сеп 2011 13:57

fraport написа:Честит празник на София , но не и на 90% от населението и ! Преобладаващият състав ,чиито е диви селяни ,наричащи себе си граждани :evil:

Точно това е проблема на столицата. За съжаление процента е повече от 90.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 17 сеп 2011 14:24

Една вметка за днешния софийски празник:

София е единствения град в света, който носи Божие име- София (ударението е на И)- Премъдрост Божия. 99% от хората обаче свързват името й с това на света София- майката на мъчениците Вяра, Надежда и Любов. Премъдростта Божия се явава при всеки голям Господски и Богородичен празник. Обаче най-паче Божията премъдрост се проявава на Благовец (Благовещение)- 25 март. Тогава по същата тази премъдрост, архангел Гавриил се явава на Дева Мария и й благовестява, че тя по чуден начин ще роди Божия Син. Би следвало от това, празника на града да е на 25 март, а не днес.
Софиянци (кореняк) могат да бъдат горди, че родния им град носи Божие име!
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 17 сеп 2011 14:32

Честит празник, скъпи съграждани! :)
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 17 сеп 2011 14:34

Labros написа:Една вметка за днешния софийски празник:

София е единствения град в света, който носи Божие име- София (ударението е на И)- Премъдрост Божия. 99% от хората обаче свързват името й с това на света София- майката на мъчениците Вяра, Надежда и Любов. Премъдростта Божия се явава при всеки голям Господски и Богородичен празник. Обаче най-паче Божията премъдрост се проявава на Благовец (Благовещение)- 25 март. Тогава по същата тази премъдрост, архангел Гавриил се явава на Дева Мария и й благовестява, че тя по чуден начин ще роди Божия Син. Би следвало от това, празника на града да е на 25 март, а не днес.
Софиянци (кореняк) могат да бъдат горди, че родния им град носи Божие име!

Много добре направи уточнението - '' кореняк'' . За съжаление при постоянните ми пътувания до София по работа и стотиците ми контакти с хора там до момента съм попаднал на единици такива истински Софиянци .Е Бога ми разликата е очевадна .Това са възпитани , аристократични хора които се отнасят с много голямо уважение към всеки един .А тези псевдо граждани пристигнали от монтански села ,врачански полета и пернишки ниви и от делиормана , които на 5-ят месец престой в София започват да викат на Пловдивчани, Варненци ,Бургазлии селяни . Не се вижда от какъв селски катун е изкочил , пристигнал в София и вика на потомствен Пловдивчанин или Варненец селянин .От такива '' Софиянци в повече " ми се повдига

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 17 сеп 2011 14:40

fraport написа:Честит празник на София , но не и на 90% от населението и ! Преобладаващият състав ,чиито е диви селяни ,наричащи себе си граждани :evil:

Нали се сещаш, че в София живеят хора от всички краища на България, в т.ч. дошли от твоя край, от твоето населено място, може би твои роднини или приятели. ;) Иначе благодаря за поздравлението. :)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 17 сеп 2011 14:49

Честит празник на всички софиянци,бъдете живи и здрави и нека родната ни столица върви към по-добро и по-добро.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Върни се в “Архив”