п.п.Да не забравяме, че новият собственик е ЕАД. Аз го разбирам така - щом ФК-то не е пряко подчинено на министерство или държавна агенция, то няма проблем. Парите в ОФК-тата идват от общината, а там от държавата, парите на Титан идват от общините, следователно и те ли са държавна фирма
Берое вече има нов собственик
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое вече има нов собственик
Честито на беройци! Дано пак станете отбор, който се бори до край.
п.п.Да не забравяме, че новият собственик е ЕАД. Аз го разбирам така - щом ФК-то не е пряко подчинено на министерство или държавна агенция, то няма проблем. Парите в ОФК-тата идват от общината, а там от държавата, парите на Титан идват от общините, следователно и те ли са държавна фирма
?
dodo7271 написа:luxorus написа:Red Warrior написа:Оставка на смешника Трайчо Трайков! Откъде-накъде ще издържам със сметките си за ток Берое?! Дайте тогава и ние да станем собственост пак на Армията. Бюджета не е никак лош - 1 милиард!
Ти правиш ли разлика между ТЕЦ и Енерго разпределителни дружества каквито са Е-ОН,ЧЕЗ и EVN?
Ами аз като си плащам на Глобул от 10 години сметките,дали не мога да задам същия въпрос,а?
Предлагам ти да се възползваш от източниците за възобновяема енергия-фотоволтаици,соларни панели,ветрогенератори и така.
Не си прав, пич. С Глобул никой насила не те кара да сключваш договор. За мобилните оператори имаш избор - Мтел, Виваком или Глобул. А може и изобщо да нямаш мобилен телефон. А от парното и топлата вода не можеш да се откажеш. Там собственикът е един и по закон нямаш право да се откажеш. Искаш-неискаш, плащаш. Ако не платиш, отиваш на съд и частен съдебен изпълнител ти взема имуществото.
И по кой закон нямаш право да се отказваш? Не пишете глупости, без да знаете!
Red Warrior написа:Red Warrior написа:Оставка на смешника Трайчо Трайков! Откъде-накъде ще издържам със сметките си за ток Берое?! Дайте тогава и ние да станем собственост пак на Армията. Бюджета не е никак лош - 1 милиард!
Тогава от къде, на къде, искате държавата да ви оправя стадионите в София?
Стадионите ще правят с пари от продадени СОФИЙСКИ имоти и няма да бъдат взимани от данъкоплатците! Продайте си и вие Покритият мост в Ловеч и си направете стадиона като Камп Ноу
пич, и аз гледам новини на български, и там ясно казаха, че ще продават ДЪРЖАВНИ имоти, находящи се в София, а държавни не е софийски, НАЛИ???????? аре по-полека
balgarin написа:Red Warrior написа:Red Warrior написа:Оставка на смешника Трайчо Трайков! Откъде-накъде ще издържам със сметките си за ток Берое?! Дайте тогава и ние да станем собственост пак на Армията. Бюджета не е никак лош - 1 милиард!
Стадионите ще правят с пари от продадени СОФИЙСКИ имоти и няма да бъдат взимани от данъкоплатците! Продайте си и вие Покритият мост в Ловеч и си направете стадиона като Камп Ноу
пич, и аз гледам новини на български, и там ясно казаха, че ще продават ДЪРЖАВНИ имоти, находящи се в София, а държавни не е софийски, НАЛИ???????? аре по-полека[/quote]
То за тях специално кога ли е имало разлика между двете...
- mad forest
- Контакти:
Ехаа вече всички сме от Берое! Ще трябва една светкавица да добавите на емблемите си!

2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!
БЕХ ЕАД е акционерно дружество със 100 % държавно участие. В него се включват \"Мини Марица-изток\" ЕАД, ТЕЦ \"Марица-изток 2\" ЕАД, АЕЦ \"Козлодуй\" ЕАД, НЕК ЕАД, ЕСО ЕАД, \"Булгаргаз\" ЕАД, \"Булгартрансгаз\" ЕАД и \"Булгартел\" ЕАД.
Държавното подпомагане на футболни отбори е изрично забранено от УЕФА, дали собственост на държавна фирма в футболен отбор ще се тълкува като помощ това аз не знам, относно общинските отбори мисля че и това не е съвсем редно но по скоро там се заобикаля закона като се дават средства за младежки спорт културно масови и прочие
Държавното подпомагане на футболни отбори е изрично забранено от УЕФА, дали собственост на държавна фирма в футболен отбор ще се тълкува като помощ това аз не знам, относно общинските отбори мисля че и това не е съвсем редно но по скоро там се заобикаля закона като се дават средства за младежки спорт културно масови и прочие
wire написа:Честито на беройци! Дано пак станете отбор, който се бори до край.
п.п.Да не забравяме, че новият собственик е ЕАД. Аз го разбирам така - щом ФК-то не е пряко подчинено на министерство или държавна агенция, то няма проблем. Парите в ОФК-тата идват от общината, а там от държавата, парите на Титан идват от общините, следователно и те ли са държавна фирма?
Е най-накрая един умен човек.
Със сигурност казуса със собствеността е премислен и проучен отвсякъде.
Какво е за една огромна фирма да плаща заплати на още 30-ина човека.
Че то в ТЕЦ-вете и другите държавни фирми има хиляди безполезни връзкари, които само опъват големите заплати и въртят далавери с държавни пари.
Точно пък софиянци да протестират, където в София се източват сигурно милиарди годишно държавни пари под най-различна форма, и част от тях се изпират и в софийските отбори.
Тук ми се размрънкали за 30 заплати.
Напротив това е пътя за възраждането на футбола в България. Нека всяка голяма държавна фирма поеме издръжката на един футболен отбор, заедно със школата и материалната база.
Беройци отново са първи и показват верния път.
Честито на Берое.Първото нещо което правят собствениците е ,че увеличават бюджета на Берое от 1,5 на 3 милиона лева.Толкова е и бюджета на БАТЕ Борисов(1,5 милиона евро).
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Red Warrior
- Контакти:
balgarin написа:Red Warrior написа:Red Warrior написа:Оставка на смешника Трайчо Трайков! Откъде-накъде ще издържам със сметките си за ток Берое?! Дайте тогава и ние да станем собственост пак на Армията. Бюджета не е никак лош - 1 милиард!
пич, и аз гледам новини на български, и там ясно казаха, че ще продават ДЪРЖАВНИ имоти, находящи се в София, а държавни не е софийски, НАЛИ???????? аре по-полека[/quote]
ОК! Държавни имоти, но намиращи се в София! Никой софиянец не би имал нищо против, ако държавни имоти в Пловдив, Стара Загора, или където и да било се продадат и си направите стадионите. И това не са какви и да е имоти, а пак стари стадиони изградени от софиянци. Не знам какъв ви е проблема и защо пищите толкова?!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Parmalat написа:Честито на Берое.Първото нещо което правят собствениците е ,че увеличават бюджета на Берое от 1,5 на 3 милиона лева.Толкова е и бюджета на БАТЕ Борисов(1,5 милиона евро).
Стига бе, честно ли отбор, играещ в ШЛ има такъв мизерен бюджет ?