АНКЕТА: Кой да бъде треньор на България?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: АНКЕТА: Кой да бъде треньор на България?
От посочените в анкетата,гласувах за Херо.Друг чужденец звучи адски неопределено,когато се стигне до някой вариант,тогава ще мога да го коментирам.Мишо Мадански също е добър вариант,защото може да интегрира младежите в първия отбор,а и ми изглежда сериозен и интелигентен човек.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Red Warrior
- Контакти:
Отдавна съм казал, че Гонзича е единственото ни спасение
Сега сериозно - гласувах за Стойчо Младенов, но от изброените стават също и Херо и Бай Гроздан. Но човека който най-много искам да стане национален селекционер го няма в класацията - Паро Никодимов!!!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Уейн Рууни
- Контакти:
Радуканов..

[center]Левски, Милан
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
Не разбрахте ли, че този национален отбор може да заиграе футбол, само ако Димитър Пенев бъде назначен за селекционер. Той има неповторим нюх за откриване на млади таланти, и според мен в рамките на 2-3 години ще намери подходящите изпълнители, които няма да ни карат да се изчервяваме след всеки мач. 
-
THE G.A.M.E
Бай Гроздан 
Според мен трябва да е човек с опит който е видял много във футбола. Затова предлагам Стефан Грозданов.
Разбира се че Георги Атанасов трябва да бъде треньор на България,също така трябва да го назначат за шеф на БФС,не е лошо да му поверят и МВР,защото всички знаем кой командва МВР,само той във всички свои публикации говори за МВР на Трактора,така че назначете мустака,вместо да пише глупости по жълтата преса,без да му бъде търсена отговорност от прокуратурата,по добре да реди конуси на извънземното от КЛЮЧ.
-
Highlander
- Контакти:
Няма по-подходящ избор за треньор на националния от Ратко Достанич. Дори е свободен човека. Не знам какво се мотаят от БФС 
аз винаги съм харесвал Херо ,но в този момент по-добре е да да не ходи там.
Все си мисля че Чичовото точно в този момент е добре да ги хване,не че нещо ше промени,но пък ще разкара всички манекени от отбора-вервайте ми,щом в ЦСКА почти го направи в националния ще му е по-лесно.Колкото до играта и аз ще го кажа като един футболер и Гуардиола да дойде нема да се оправим.
Все си мисля че Чичовото точно в този момент е добре да ги хване,не че нещо ше промени,но пък ще разкара всички манекени от отбора-вервайте ми,щом в ЦСКА почти го направи в националния ще му е по-лесно.Колкото до играта и аз ще го кажа като един футболер и Гуардиола да дойде нема да се оправим.
LEVSKI_FOREVER
- Levski 1914
- Контакти:
Гласувах за Херо! Трябва ни българин, който познава манталитета на футболистите ни, който няма нищо общо с отбора от '94 и е доказал, че си разбира от работата. За мен, с тези наши футболисти никакъв чужденец НЕ ни трябва!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/