Тодор Алексиев- вън от националния отбор!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

assencho1
Контакти:

Re: Тодор Алексиев- вън от националния отбор!

Мнениеот assencho1 » 08 юли 2011 16:49

1912BOTEV написа:Хайде да не се правим на големи специалисти! Аз също не харесвам Тодор (и псувам) в доста моменти, но си има треньори и аз дори съм сигурен, че има място в отбора. Хайде, малко да се успокоим! Днес например, не само Тодор беше виновен. Така че, да запазим спокойствие! Пак ще има добри дни за БГ волейбола и те ще са скоро. Аз също съм много ядосан и нетърпелив, но.... това е в момента и просто трябва малко търпение, може би

Когато прочета нещо такова ми иде да се разтека от удоволствие . . . ЕЕЕ НЯМА САМО МАЛОУМНИЦИ В ТОЯ ФОРУМ ;) ;) ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юли 2011 17:16

Алексиев в никакъв случай не беше по-слаб от някои други!Да не би Йосифов и Тодоров да играха нещо?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 юли 2011 10:03

blue avalanche написа:Алексиев в никакъв случай не беше по-слаб от някои други!Да не би Йосифов и Тодоров да играха нещо?

Теодор е от по-малко от година в нац. отбор, а Йосифов игра доста време контузен. Теодор направи достатъчно, за да се класира отборът на финалите с неговите над 50 блокади и 10 аса само в груповата фаза! Виктор пък уби италианците с 6 блокади вчера.
Алексиев е в отбора от поне 5 години и не показва абсоютно никакво израстване, ама никакво. Затова и плюем него, а не Пенчев!

П.С. Знам, че ти е проблем да похвалиш Теодор, защото е от ЦСКА, но прекалено плоско е от твоя страна. В крайна сметка говорим за национален отбор на България, а не за клубни пристрастия.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 сеп 2011 13:55

Middlesbrough написа:Няма логика ! :Д

Правилно ! ... :lol:
В крайна сметка, нямаме някой, който да е поне класа на Алексиев, та да го гоним ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 12 сеп 2011 17:20

Много ми е интересно как така коментирате кой бил по-СЛАБ в селекцията на отбор от топ 5 на света?!?!?!?!! Горе гледам, че се изброяват и по няколко слаби...... хапченца, тва онова???Причината Тошко да играе е, че няма по-СИЛЕН от него, така че трябва да сме му благодарни, затова че е на полето и с негова помощ постигаме успехите си (каквито и да били те). Толкова може, толкова помага!

пп аман от глупави изказвания...
Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 14 сеп 2011 17:30

Alex написа:Много ми е интересно как така коментирате кой бил по-СЛАБ в селекцията на отбор от топ 5 на света?!?!?!?!! Горе гледам, че се изброяват и по няколко слаби...... хапченца, тва онова???Причината Тошко да играе е, че няма по-СИЛЕН от него, така че трябва да сме му благодарни, затова че е на полето и с негова помощ постигаме успехите си (каквито и да били те). Толкова може, толкова помага!

още ли си на същото мнение бе разбирач ;] гледа ли мача с Естония ? ! мисля че не е нужно да се коментира просто съм потресен !

Офтопик:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 сеп 2011 17:40

Ами за съжеление ... Пак го пиша, нямаме някой, който да е категорично с поне класа на Тодор ...
Или поне тренера ни Стойчев не позволява да го разберем т'ва ... :lol:

Все си мисля, че няма да е лошо в дадени мачове да играят "Мечката" Ананиев и Скримов, ама всичките геймове, та да видим, дали случайно няма да се справят по-добре от Алексиев.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 15 сеп 2011 01:01

Middlesbrough написа:
Alex написа:Много ми е интересно как така коментирате кой бил по-СЛАБ в селекцията на отбор от топ 5 на света?!?!?!?!! Горе гледам, че се изброяват и по няколко слаби...... хапченца, тва онова???Причината Тошко да играе е, че няма по-СИЛЕН от него, така че трябва да сме му благодарни, затова че е на полето и с негова помощ постигаме успехите си (каквито и да били те). Толкова може, толкова помага!

още ли си на същото мнение бе разбирач ;] гледа ли мача с Естония ? ! мисля че не е нужно да се коментира просто съм потресен !

да. да. :roll:
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 сеп 2011 08:28

Аз от Тошко съм потресен вече поне 3-4 години и все мач поема поне по 20 псувни от мене. Вчера обаче след втория гейм изключих телевизора, защото направо не издържах психически на неговите изпълнения.
Ако днес пак ще ми играе по същия начин, по-добре изобщо да не излизаме за този мач...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Волейбол”