СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот Кролик » 12 сеп 2011 10:49

Clarion написа:ще е по-успешна когато се научат да си подават! гледах клипа с 35-те паса на Барселона преди Меси да отбележи гол през първия гръг дето се игра - 40% от пасове бяха с едно докасване(!!!), 40% - с две докасвания (спиране и подаване), 15% с три спиране, смяна на посоката и подаване, и имаше едно или най много две отигравания, където някой си повежда, дриблира, замотава ... Генов да му го пусне на Дончо, Янев също да гледа внимателно, както и Божилов, и централите, че и Жоро Илиев даже ... махна се Танко, дето ги изсипваше напред - сега Росен почва да го замества достойно ... игра без топка, окриване, възможност във всеки момент поне двама от нашите да са открити и да търсят паса ... да, не може да се получава всяка атака, но не може и цяло полувреме да не се получи нито едно разиграване ...

Кларион, точно това написах в секцията за мача с Литекс. За да имаш точни и бързи пасове, трябва да се откриваш и да си готов по всяко време да поемеш топката. Капитанов беше изцяло покрит. Божилов се мъчеше с 2-ма на гърба. Май само Дончо правеше опити да се открива, но като няма на кого да подаде и следва неточен пас.
В моментите когато нашите бяха открити се получаваха доста красиви атаки.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 сеп 2011 00:26

Когато сме притеснени топката започва да се изнася не от когото трябва,започва да се рита от Сашо и Росен.Това е работа на Камазола и след това Жоро Илиев,веригата върви напред,не може да прескачаш със селски боцове двама от най-добрите халфове в България и да очакваш 1 нападател да пребори 3 защитника.Трябва да се забрани това централните защитници да ритат като коне...независимо от ситуацията на терена.Те нямат нито идеите,нито погледа над играта,някъде след 70 минута ние практикувахме само това - ритане гьотере отзад и каквото стане отпред...в силните си минути между 45 и 70 когато пропиляхме 3 100% положения играехме Камазола,Жоро,Жоро Божилов,развивани и обмислени атаки.Не знам защо после я подкарахме по Прическовия стил,навик може би,или пък Камазола се умори(все пак го смени Сър-а),а Жоро не му връзваше...не знам.Срещу Лудогорец изобщо не бива да се пробва този абсурден стил на игра нямащ нищо общо с футбола
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 13 сеп 2011 00:46

Общо взето, срещу Литекс пролича старата слабост -- излизаме предварително насрани срешу т.нар. грандове на българския футбол. Ако тактиката на Генов е била да ги уморим първото полувреме, то това може да стане само и единствено с разигравания и къси пасове. Ние бяхме в глуха защита, абсолютно пропиляно полувреме, а ако кажа срамно, няма да бъда далеч от истината.

През второто запретнахме ръкави, но все пак имаше безидейност и малкото ползотворни атаки се оказаха ялови. Сашо (Големия) почти винаги се опитва да комбинира, но Колев се явява пълноценен заместник на Танко -- шут напред, пък каквото стане. Трябва да признаем, че и халфовете не играха добре (особено капитана и Капитанов), така че защитниците интуитивно търсиха най-прекия път до нападателя. Грешка. Трябва да се придържаме към комбинативния стил и топката да е ниско по земята (не случайно нямаме изявен голмайстор), само така ще тръгнем нагоре.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 сеп 2011 12:14

yavorescu, за пет кръга Божилов, като абсолютен титуляр на позиция (втори нападател-атакуващ(разиграващ) халф) зад център нападателя ни има:
ЕДИН единствен гол ( с/у Монтана - след статич. пол.),
НУЛА голови асистенции (отбелязали сме общо още 7 гола),
не е взел каквото и да е било участие в нито една наша успешна голова атака (общо за всички 5 наши гола раелизирани от игрови ситуации).

Това за офанзивен футболист е почти НУЛЕВА ЕФЕКТИВНОСТ.
За мен този не е просто длъжник, а е СТАТИСТ и ФУГУРАНТ.

На фона на играта на Божилов, Капитанов и Ж. Илиев са направо класа, а Паломино е титан някакъв извънземен :mrgreen:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 13 сеп 2011 14:13

greenpeak, извинявай отдавна си мислех да те попитам да не би този Божилов да е имал нещо общо с жена ти, приятелката ти или каквото имаш там, че да изпитваш към него такава ненавист? Друго обяснение просто не виждам.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 сеп 2011 14:54

Моето мнение се базира на фактите, не на симпатия или антипатия към някого.
Това са фактите за Божилов в офанзивен план, от началото на сезона. Аз не си ги измислям или съчинявам.
Мен тези резултати не ме топлят, особено когато отбора ми губи след слаба игра.
Ако това е статистиката на офанзивен футболист някаде на запад, то същия да е на пейката вече.
(Съвета ми е да му видиш статистиката и за миналата година.)

Ти влагаш лична симпатия, и мнението ти е крайно субективно и напълно необосновано.
Потдържаш абсурдната си теза, без да имаш каквито и да е доводи за това, единствено на лична симпатия.
Тези негови резултати теб явно те задоволяват, затова го защитаваш.
Теб те топлят финтове и петички, а не асистенции, съасистенции или голове. Тогава не се чуди защо сме загубили мача в Ловеч примерно.

След пет кръга, пак ще ти дам статистиката му.
Дано да има и минимално подобрение.

Коментирай фактите ти, ако въобще можеш да кажеш нещо смислено по темата, без да влагаш личната си симпатия.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 13 сеп 2011 15:49

greenpeak написа:Моето мнение се базира на фактите, не на симпатия или антипатия към някого.
Това са фактите за Божилов в офанзивен план, от началото на сезона. Аз не си ги измислям или съчинявам.
Мен тези резултати не ме топлят, особено когато отбора ми губи след слаба игра.
Ако това е статистиката на офанзивен футболист някаде на запад, то същия да е на пейката вече.
(Съвета ми е да му видиш статистиката и за миналата година.)

Ти влагаш лична симпатия, и мнението ти е крайно субективно и напълно необосновано.
Потдържаш абсурдната си теза, без да имаш каквито и да е доводи за това, единствено на лична симпатия.
Тези негови резултати теб явно те задоволяват, затова го защитаваш.
Теб те топлят финтове и петички, а не асистенции, съасистенции или голове. Тогава не се чуди защо сме загубили мача в Ловеч примерно.

След пет кръга, пак ще ти дам статистиката му.
Дано да има и минимално подобрение.

Коментирай фактите ти, ако въобще можеш да кажеш нещо смислено по темата, без да влагаш личната си симпатия.

Не бе приятел, просто се чудя как не се намери поне още един от колегите във форума на твоето мнение.
П.П. Явно е останал в страни от вниманието ти факта, че Божилов освен, че е т.н. лек нападател е натоварен и с втора функция - тази на плеймейкъра.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 сеп 2011 16:11

Е да де, точно защото е натоварен с функцията на плеймейкър,
не е взел каквото и да е било участие в нито една наша успешна голова атака (общо за всички 5 наши гола раелизирани от игрови ситуации). :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Очаквах да кажеш нещо по умно, зеления. Ама ти си си зелен, както се казва :mrgreen: .
А отностно мнението на колегите, аз от подкрепа нямам нужда. Фактите от статистиката за мен са красноречиви.

Очевадно е, че не можеш и не искаш да коментираш фактите от статистиката за Божилов, а предпочиташ да говориш глупости.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 13 сеп 2011 16:52

greenpeak написа:Е да де, точно защото е натоварен с функцията на плеймейкър,
не е взел каквото и да е било участие в нито една наша успешна голова атака (общо за всички 5 наши гола раелизирани от игрови ситуации). :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Очаквах да кажеш нещо по умно, зеления. Ама ти си си зелен, както се казва :mrgreen: .
А отностно мнението на колегите, аз от подкрепа нямам нужда. Фактите от статистиката за мен са красноречиви.

Очевадно е, че не можеш и не искаш да коментираш фактите от статистиката за Божилов, а предпочиташ да говориш глупости.

За съжаление отдавна, много отдавна съм минал годините когато бях зелен в оня смисъл, който влагаш с цел да остроумничиш. Какви факти търсиш? Ти или не гледаш мачовете или си си измислил ника "зелен кълвач" за пред хората, а в същност си май bluepeak, a? Няма и не може да има фен на Черно море който да говори с такава неприязън за който и да е играч от отбора!!! Не може нормален човек да е фен на моряците, а в същото време да храчи и плюе с такова настървение футболист, който защитава зелено-бялата фланелка!!! Не може!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 сеп 2011 17:29

Очевадно не правиш разлика м/у аргументирана критика и плюене, защото толкова ти е акъла.

ЩЕ КОМЕНТИРАШ ЛИ???
За пет кръга Божилов, като абсолютен титуляр на позиция (втори нападател-атакуващ(разиграващ) халф) зад център нападателя ни има:
1.ЕДИН единствен гол ( с/у Монтана - след статич. пол.);
2.НУЛА голови асистенции (отбелязали сме общо още 7 гола);
3.Не е взел каквото и да е било участие в нито една наша успешна голова атака (общо за всички 5 наши гола раелизирани от игрови ситуации).

Няма какво да кажеш... нали :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ???
След пет кръга пак ще му пусна статистиката, от играта му в офанзивен план, дано си подобри играта момчето.
Ако си е подобрил играта веднага ще го отбележа, ако не-няма разбира се :mrgreen: .

Нямам нищо против да си го харесваш като играч, това си е твой избор.
Прекаляваш просто със субективното си мнение и личните си необосновани симпатии.

Върни се в “Черно море”