The|Master написа:Camtasia! Професионална програма, където можеш да правиш много повече от сливане на клипове. Моят фаворит!
Аз с нея заснимам клипове, но как се сливат хал хабер си нямам
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
The|Master написа:Camtasia! Професионална програма, където можеш да правиш много повече от сливане на клипове. Моят фаворит!

Messinho написа:The|Master написа:Camtasia! Професионална програма, където можеш да правиш много повече от сливане на клипове. Моят фаворит!
The|Master написа:Messinho написа:The|Master написа:Camtasia! Професионална програма, където можеш да правиш много повече от сливане на клипове. Моят фаворит!
Ами можеш директно да копираш таймфрейма отдолу и да го пейстнеш след другия. Ако идеш с мишката отгоре можеш и да си селектираш точно откога докога искаш да копираш даден файл.
Все пак ако моето обяснение не ти е достатъчно, има тонове с туториали за Camtasia.

Messinho написа:Понеже забелязах, че много потребители се нуждаят от помощ, реших и аз да ви попитан нещо!
Искам да се науча как да сливам клипове. Примерно от пет голна PES или FIFA или какво и да е там да ги направя в един.
Знам, че става със Сони Вегас, но не мога да намеря в интернет хубаво обеснение и с добро качество.
Не е задължително на всяка цена да е със Вегас-а.
Благодаря, предварително!

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта