iliev72 написа:metodito , вземи порасни ! Без минало няма настояще и бъдеще ! И ако го нямаше бай Тошо можеше да копаш в градината , а не да се правиш тук на отворен ! Всяко нещо има и положителни и отрицателни страни , но май ти имаш само отрицателни като гледам !
Да, "порасна" като българина, който тича да гласува всеки път за едни и същи тъпаци? България така и не "порасна"!

Нещо си се пообъркал ли? Хитлер не вдига ли икономически Германия? Това според теб явно означава, че...?
Виж сега, подемът, който осъществяваме като държава, икономика, общество, ако щеш от края на 20-те до края на 30-те е последвано от нещастните световни събития и в нашият случай, най-голямата катастрофа след превземането ни от турците.
Без комунизъм, тази държава щеше да е една от водещите в Европа! И сега нямаше да бягат хората оттук, а щяха да идват тук.
Ако си комунист, бъди си комунист! Като те кефи да живееш в тоталитарна държава. ОК!Аз не искам да съм част от това!
Capiche?!
А по твойта логика, човек, може би ще изкараш, че турското робство е благотворно за нас, тъй като запазваме православната си вяра, а не сме станали католици, ако бяхме под австрийско робство?
Ей като комунист разсъждаваш, човек!
А аз градината си я копах вчера. Копах я и на пролет и я поливам, и си хапвам доматки, и лозе пръскам. И вино ще имам, 'дето аз ще съм си го правил. А комунистът не работи! Той чака друг да работи за него.