100 години от рождението на Тодор Живков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: 100 години от рождението на Тодор Живков

Мнениеот metodito » 07 сеп 2011 10:06

iliev72 написа:metodito , вземи порасни ! Без минало няма настояще и бъдеще ! И ако го нямаше бай Тошо можеше да копаш в градината , а не да се правиш тук на отворен ! Всяко нещо има и положителни и отрицателни страни , но май ти имаш само отрицателни като гледам !

Да, "порасна" като българина, който тича да гласува всеки път за едни и същи тъпаци? България така и не "порасна"! :evil:
Нещо си се пообъркал ли? Хитлер не вдига ли икономически Германия? Това според теб явно означава, че...?
Виж сега, подемът, който осъществяваме като държава, икономика, общество, ако щеш от края на 20-те до края на 30-те е последвано от нещастните световни събития и в нашият случай, най-голямата катастрофа след превземането ни от турците.
Без комунизъм, тази държава щеше да е една от водещите в Европа! И сега нямаше да бягат хората оттук, а щяха да идват тук.
Ако си комунист, бъди си комунист! Като те кефи да живееш в тоталитарна държава. ОК!Аз не искам да съм част от това!
Capiche?!
А по твойта логика, човек, може би ще изкараш, че турското робство е благотворно за нас, тъй като запазваме православната си вяра, а не сме станали католици, ако бяхме под австрийско робство?
Ей като комунист разсъждаваш, човек!
А аз градината си я копах вчера. Копах я и на пролет и я поливам, и си хапвам доматки, и лозе пръскам. И вино ще имам, 'дето аз ще съм си го правил. А комунистът не работи! Той чака друг да работи за него.
Последна промяна от metodito на 07 сеп 2011 10:17, променено общо 4 пъти.

Johnny_Blaze

Мнениеот Johnny_Blaze » 07 сеп 2011 10:12

Голям праз! Да кажеш, че Васил Левски и Христо Ботев имат годишнина, а то някакъв скапан политик, на всичко отгоре диктатор. Въобще невиждам защо трябва да се обявява официално, да си го празнуват в тесен кръг и това е.

Потребителски аватар
mitni4arq
Контакти:

Мнениеот mitni4arq » 07 сеп 2011 10:14

евала на Бай Тошо,нашите родителите,са живяли по-добре в определен период
Когато парите говорят и прокурора мълчи

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 07 сеп 2011 10:26

Темата трябва да стои.Като спомен за комунистическите зверства и убийства.За изродите, които напълно унищожиха българщината и националното съзнание на обществото. За тези, които окупираха страната ни и насадиха гнусната си диктатура по методите на терора и репресията. Съд и бесило за тях! Няма да забравим, няма да простим.
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 сеп 2011 10:38

Като чета коментарите,разбирам че на много хора са им промити мозъците...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 сеп 2011 10:42

metodito написа:Нека тъне в забрава! Да си беше отнесъл в гроба и БеКаПе-то (по новому БСП), ма не би, за съжаление.
Трябваше веднага след 90 -та да бъде изтрито комунистическото минало, за да не е то в момента настояще!
Трябваше да се забрани БКП/БСП със закон (в Чехия май така направиха). Трябваше да се сринат всички белези на онова мрачно минало - Мавзолеи, паметници на комунисти-терористи, незнайно защо наричани партизани. Трябвало е да се забрани на бившата номенклатура да припарва до каквато и да е ръководна длъжност - миньори, сапьори, работа по бунищата в чистотата, в цирка - работа - бол, а не преподавателят по научен комунизъм Иван Костов да взема властта и тъ нъ - всичко, което се случи, оттогава.
Бай Тошо?! Колкото по-бързо го забравят българите, толкова по-добре. Сърбите, техния си Тату не го забравиха и видяхме какво стана.
Словенците забравиха съпричастността си към изкуственият изрод Югославия и се вижда резултата. ;)

Ти специално какво си видял от комунизма,след като си бил на 12 годинки когато е паднал режима,че си тръгнал да пропагандираш колко зле е било и да даваш акъли на модераторите какво да правят :roll: :!: ОК събориха мавзолея.Няма го,няма ги и повечето комунистически символи.И сега кво правим :roll: 45 години не сме били комунистическа държава ли :?: Хората си пазят концлагерите,че и пари правят от тях,а такива като теб освен да разрушават и да пропагандират за разрушения,нищо друго не могат да направят и точно поради тази причина държавата ни е на това дередже :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 07 сеп 2011 10:46

Гледам тука някакви псевдо нацистчета леят простотия... :lol: Факт е ,че по негово време България живее най-добре. Сега ни залиа турска и америкнска пропаганда, за това българите не знаят какво се чества на 6 септември.
Последна промяна от orion на 07 сеп 2011 10:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 сеп 2011 10:48

metodito написа:Без комунизъм, тази държава щеше да е една от водещите в Европа! И сега нямаше да бягат хората оттук, а щяха да идват тук.
Ако си комунист, бъди си комунист! Като те кефи да живееш в тоталитарна държава. ОК!Аз не искам да съм част от това!

Братле,спри да пишеш глупости щото почваш да ставаш смешен :lol: Колко хора са избягали от България по време на комунизма и колко след това :?: И пак те питам: ТИ КАКВО СИ ВИДЯЛ ОТ ТОЗИ РЕЖИМ :?:
Последна промяна от CTAHKO на 07 сеп 2011 10:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 сеп 2011 10:49

orion написа:Гледам тука някакви псевдо нацистчета леят простотия... :lol: Факт е ,че по негово време България живее най-добре. Сега ни залиа турска и америкнска пропаганда, за това българите не знаят какво се чества на 6 септември.

Кого имаш предвид :roll:

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 07 сеп 2011 11:22

metodito написа:
Без комунизъм, тази държава щеше да е една от водещите в Европа! И сега нямаше да бягат хората оттук, а щяха да идват тук.

На 100% съм съгласен с теб! Не ми пука особено кой какво ми обяснява за "онова" време, защото знам какво са причинили комунистите на мен и моето семейство! Да бяхме станали някоя английска колония по-добре. Поне щяхме да имаме нещо създадено и изградено като хората, а не огромните панелни квартали и псевдо илюзии, набити в промитите ни мозъци!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Върни се в “Архив”