България - Русия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: България - Русия

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 сеп 2011 19:52

Много добра игра на на'ще, но неможаха да надскочат възможностите си ...
Вярно, че руснаците бяха ни подценили в началото, но това си е техен проблем !
Важното е, че ги накарахме да играят на върха на възможностите си в последната част, за да могат да ни бият !!!

Ей това искам да виждам от български спортисти, когато играят срещу далеч превъзхождащ ги съперник :!:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 04 сеп 2011 19:54

RobiVanPersie написа:Браво!!!Жеалко.че не сме играли така срещу Украйна :cry: Може ли някой да ми обясни шансовете ни за класиране :roll:

Бием Грузия с разлика или бием Грузия и чакаме Белгия да бие Украйна

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 04 сеп 2011 19:55

THE G.A.M.E написа:
RobiVanPersie написа:Може ли някой да ми обясни шансовете ни за класиране :roll:

Ами въпреки очертаващата се загуба от Русия, утре трябва да бием Грузия.
Другият мач, който ни интересува е между Белгия и Украйна ... Тук белгийците ако ударят украинците, ще ни класират.
Иначе ако Украйна бие под 10 т. Белгия, на нас утре ще ни трябва разлика над 14 точки срещу Грузия ...
Общо взето, не е като да нямаме шансове ...

Не така общо взето никакви шансове! Какви 14т срещу Грузия бе това е безумие! Да срещу Русия играхме добрте но утре Грузия ще ни бие със сиурност според мен а пък да гоним 14т разлика (защото не виждам Белгия как ще удари Украйна) - това вече е истинско безумие! Срещу фаворитите къде с подценяване къде със сърцата игра се представяме достойно но срещу отбори като Грузия играем много слабо! ;)
Те Руснаците супер много се бяха измъчили срещу Грузия, а пък ниещ търсим победа с 14+ точки това ми звучи леко безумно! То че няма да се класираме няма ама поне се представихме достойно като цяло! ;)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 сеп 2011 20:14

Ако нашите утре бият Грузия, ще са герои. Бившата съветска република може да не е кой знае колко силна, но за всеки случай е по - добра от нас.
Заза Пачулия утре доста ще ни изпоти. Всичко е възможно на този свят. Време е да счупим каръка и третия мач (въпреки всичко) ние да спечелим.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 04 сеп 2011 20:17

daniel875 написа:Ако нашите утре бият Грузия, ще са герои. Бившата съветска република може да не е кой знае колко силна, но за всеки случай е по - добра от нас.
Заза Пачулия утре доста ще ни изпоти. Всичко е възможно на този свят. Време е да счупим каръка и третия мач (въпреки всичко) ние да спечелим.

Абе може и да стане някоя сензация и да изкопчим някак си победата но със сигурност те са фаворити! Но да се казва че победа с 14т разлика за нас било съвсем реална възможност или шанс - това е истинско безумие :!:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 сеп 2011 20:19

runnersa написа:
daniel875 написа:Ако нашите утре бият Грузия, ще са герои. Бившата съветска република може да не е кой знае колко силна, но за всеки случай е по - добра от нас.

Абе може и да стане някоя сензация и да изкопчим някак си победата но със сигурност те са фаворити! Но да се казва че победа с 14т разлика за нас било съвсем реална възможност или шанс - това е истинско безумие :!:

Между другото, когато бяхме в една предварителна група, и аз бях заблуден, че Грузия не са нещо особено. Но се оказа, че изобщо не е така. Грузинците не са случаен отбор. Само едно нещо не мога да разбера - как можаха да ни набутат в една група с три бивши съветски републики? Те по тая логика как не ни сложиха и с Литва, че да е ужасът пълен. От това по - неприятна група не може да има.
Последна промяна от daniel875 на 04 сеп 2011 20:22, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 04 сеп 2011 20:21

Много хубав мач на нашите днес! Ако играем така и утре може и да изкопчим някоя случайна победа с 14 т. разлика! :)
1914

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 сеп 2011 20:22

Без име написа:Много хубав мач на нашите днес! Ако играем така и утре може и да изкопчим някоя случайна победа с 14 т. разлика! :)

Колко изпи, че така фантазираш? Ако нашите утре изобщо спечелят, трябва да се гордеем с тях. А такива глупости като класиране нека ги оставим за друг път. Не сме чак толкова класен отбор, че да излезем от групата. Хайде по - сериозно!
Последна промяна от daniel875 на 04 сеп 2011 20:23, променено общо 1 път.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 04 сеп 2011 20:23

daniel875 написа:
runnersa написа:

Между другото, когато бяхме в една предварителна група, и аз бях заблуден, че Грузия не са нещо особено. Но се оказа, че изобщо не е така. Грузинците не са случаен отбор. Само едно нещо не мога да разбера - как можаха да ни набутат в една група с бивши съветски републики. От това по - гадна група не може да има.

Бе не е така в нашата група има два фаворита и едно свободно място за по-слабите! В някой от другит групи имаше по 3 лидера ! В група А и Б отдавна щяхме да сме забравили за всякакви сметки за класиране! ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 сеп 2011 20:24

runnersa написа:Не така общо взето никакви шансове! Какви 14т срещу Грузия бе това е безумие! Да срещу Русия играхме добрте но утре Грузия ще ни бие със сиурност според мен а пък да гоним 14т разлика (защото не виждам Белгия как ще удари Украйна) - това вече е истинско безумие! Срещу фаворитите къде с подценяване къде със сърцата игра се представяме достойно но срещу отбори като Грузия играем много слабо! ;)
Те Руснаците супер много се бяха измъчили срещу Грузия, а пък ниещ търсим победа с 14+ точки това ми звучи леко безумно! То че няма да се класираме няма ама поне се представихме достойно като цяло! ;)

Ами да, не са големи шансовете, но не е като да отсъстват съвсем ... ;)
Ама и просто победа утре, пък дори и да не продължим, ще си е едно мини-геройство.
Така де, те на'ще нямаха победа над 20 години на подобен форум, та сега ако се приберат с 2, ще е голям успех за баскетбола ни ... :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Баскетбол”