Защо Англия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Re: Защо Англия

Мнениеот petrof » 15 юни 2009 21:08

AC_DC написа:Абе фенове, всеки обича освен БЪЛГАРИЯ и друг национален отбор. Аз обичам Англия, защото баща ми ги обичаше. А когато заобичаш един отбор, това е завинаги. Но не приемам малоумни изказвания, че не играели нищо от фенове, които гледат мачове само по ТВ. като този на Литекс или оня "сламара" от Добрич.

Е аз пък не обичам друг национален отбор. Защо трябва да обичам чужд национален отбор? Знам, че някой хора имат определени симпятии към даден отбор, но да си толкова голям фен на чужд национален отбор не го разбирам!!!
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
itsoVIII
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот itsoVIII » 15 юни 2009 21:16

Защото явно не разбираш и от футбол, затова. За Англ. Нац. отбор имаше една основна черта, която ги отличаваше доскоро от всички останали - чистата романтика, хъса, с който играеха докрай, борбеността на терена, невероятните индивидуалисти на терена...Сега явно трябва да се повторя - намериха си треньор, който може да извлече максимума от играчите, с които разполага според неговите си виждания, а не като Синоптика - да сложи каруцата пред коня и да иска резултати :x
ИзображениеИзображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 15 юни 2009 21:23

AC_DC написа:Абе фенове, всеки обича освен БЪЛГАРИЯ и друг национален отбор. Аз обичам Англия, защото баща ми ги обичаше. А когато заобичаш един отбор, това е завинаги. Но не приемам малоумни изказвания, че не играели нищо от фенове, които гледат мачове само по ТВ. като този на Литекс или оня "сламара" от Добрич.

Мачове гледам от 12 годишен по стадиони и пак ще кажа Англия не са силен нац.отбор харесвай си ги няма лошо ,но не се заяждай Изображение
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 15 юни 2009 21:25

Може да говорите каквото искате,но догодина Англия е на полуфинал!
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 15 юни 2009 21:28

Parmalat имам чуството, че разбираш от Англия, колкото филия с мармалад.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
heavymetal
Контакти:

Мнениеот heavymetal » 15 юни 2009 21:33

petrof написа:

Е аз пък не обичам друг национален отбор. Защо трябва да обичам чужд национален отбор? Знам, че някой хора имат определени симпятии към даден отбор, но да си толкова голям фен на чужд национален отбор не го разбирам!!!

Драги ми съфамилнико... как да ти го обасня така че да ме разбереш правилно... Аз може би малко повече от тебе обичам НАШИЯ национален отбор... и миналата седмица бях на стадиона и си дадох гласчето да помогна... 3 дни не можех да говоря после...
но Бербатов раздаде ли се така както ние по трибуните... моля... не нали... и ще гледаме поредното световно отстрани... но там ще има все пак отбор който лично аз обичам... не колкото нашия... но... съм ФЕН! На Англичаните! И малко по-малко на Аржентина!Както съм фен на Левски и малко по-малко на Ман Юнайтед... Както в Перник например си обичат МИНЬОРО и малко по-малко са от Левски или Цска.... Айде сполай ти, остани със здраве!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 15 юни 2009 21:39

fr3ak_boy написа:Parmalat имам чуството, че разбираш от Англия, колкото филия с мармалад.

Имаш грешно чувство ;) Англия като нация никога няма да може да се сравнява националният и отбор като тези на Испания,Холандия,Аржентина,Бразилия,Италия,Франция просто защото анличаните бямат такъв колектив, вярно имат добри единици Джон Тери,Рио Фърдинанд,Руни,Лампад,Джо Коул,но я няма истинската сплав която ги има в горните отбори които споменах.През 1966 Англия е имал силен отбор колектив
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 15 юни 2009 21:41

heavymetal написа:
petrof написа:

Драги ми съфамилнико... как да ти го обасня така че да ме разбереш правилно... Аз може би малко повече от тебе обичам НАШИЯ национален отбор... и миналата седмица бях на стадиона и си дадох гласчето да помогна... 3 дни не можех да говоря после...
но Бербатов раздаде ли се така както ние по трибуните... моля... не нали... и ще гледаме поредното световно отстрани... но там ще има все пак отбор който лично аз обичам... не колкото нашия... но... съм ФЕН! На Англичаните! И малко по-малко на Аржентина!Както съм фен на Левски и малко по-малко на Ман Юнайтед... Както в Перник например си обичат МИНЬОРО и малко по-малко са от Левски или Цска.... Айде сполай ти, остани със здраве!

Адаш, всеки си има своите разбирания. Това е твоята гледна точка. Моята е, че човек може да обича само един отбор. Щом си от Левски си само от Левски. Щом си от Миньоро, както казваш си само от Миньоро. Не може да си хем от Миньоро, хем примерно от ЦСКА. Това е моята гледна точка. Така че не ми спори кой прав, кой крив. Всеки сам си преценява.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 15 юни 2009 21:56

Хайде и аз... Обичта си е обич и се дава рядко! Почнеш ли да "обичаш" наред си ставаш обикновена /оправдаваща се/ джавдия ! Или си българин и обичаш само България, или си някакъв космополит, който се прави на обичащ "вся и всьо".
Накратко, ако обичаш България и симпатизираш на някой друг национален отбор е нормално, при всички останали случаи си е курвенска работа!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
heavymetal
Контакти:

Мнениеот heavymetal » 15 юни 2009 22:05

Deliba6 написа:Хайде и аз... Обичта си е обич и се дава рядко! Почнеш ли да "обичаш" наред си ставаш обикновена /оправдаваща се/ джавдия ! Или си българин и обичаш само България, или си някакъв космополит, който се прави на обичащ "вся и всьо".
Накратко, ако обичаш България и симпатизираш на някой друг национален отбор е нормално, при всички останали случаи си е курвенска работа!!!

Ти къде заби не е истина... какво го удари на любов бе другарю... какви курви какви 5 лв. бе сладур... ееех любов :lol:

Върни се в “Футбол - Свят”