Миньор (Перник) - Левски (София) - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Миньор (Перник) - Левски (София) 11.09.2011г. / 17:00ч.

Мнениеот siniq_fen » 29 авг 2011 16:01

v.r.s. написа:Не казвам, че трябва да се срамуваш от това, че гледаш футбол от 10 години, това няма значение. Мисълта ми беше друга, че ако си го следил от поне 25-30 години щеше да знаеш, че в тези срещи между двата отбора- играчите, състоянието и класерането не са от голямо значение за крайният победител, особено когато мача е в Перник. Миньор са били последни, но са побеждавали или завършвали Х с Левски, който се е борил за титлата и то не веднъж. Разбира се това беше преди повече от 10 години, когато в отбора играеха предимно перничани, но и в момента футболистите повярват ли си и имат нужната мотивация със сигурност може да победят, тъй като Левски в момента няма тези качества на отбор от годините за които говоря. Тогава можеше да се говори за разлика в класи и въпреки това сме побеждавали, докато сега не е така.

Ок, ще приема, че имаш право. :)
Само Левски!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 авг 2011 16:15

BaLoN написа:ralka_levskarka, не искам да те разочаровам, но няма как ти да ми казваш на мен, къде и какво да чета и къде и какво да пиша много съжалявам, но не ми се вижда сериозно. Адски сте слаби и явно това ви изнервя, но спокойно ще дойде време да изгоните цигането и тогава може и да имате по-светло бъдеще(някога,но не сега), сега обаче положението е такова - трагично е и фактите са такива -категорични. ;) Радвам се че четеш всички мой мнения... караш ме да се чувствам специален :lol: ;) Със здраве и спокойно не е толкова зле да си в средата на таблицата, от ваши фенове съм чувал, че и с това, както с всяко нещо се свиквало и от житейския си опит знам,че времето лекува, така че няма място за притеснения ... оставете нещата така както са си сега и просто си стойте подкрепяйте гонзо и Тара И СВИКВАЙТЕ :lol:

Защо всичко което пишеш трябва да са пълните глупости :) Ние сме слаби ? Хах То да бяхме само ние щеше да е добре, то ако някой СЕГА беше по - добър от нас нали се сещаш, че щеше да има български отбор в ЛЕ, така като гледам няма : )) В средата на таблицата .. ммм не ние бяхме трети, а вие : ) Спокойно има още доста мачове тихичко, че това да говорите много преди мач не ви се отразява добре, 4 гола :lol:
П.С. Чета всички мнения, така че не се чувствай специален!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 29 авг 2011 17:11

BaLoN написа:
Бекъма написа:Розовите госпожички нямат ли си форум ами олигавиха нашия?А дано да станете шампиони,че догодина да гледам как ви бият като тъпан на сватба из Европата.

А дано да станем шампион та да се гордееш, че си българин и да се радваш на хубав и резултатен футбол от български отбор в Европа ! ;)

Видяхме ги миналата седмица! Не,благодаря :!: нямаме нужда от такъв "хубав и резултатен футбол от български отбор в Европа" ! :lol:

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 29 авг 2011 17:15

от доста време пиша тук и едно нещо не разбрах.
Какво качество трябва да притежаваш за да си фен на един от така наречените два гранда в БГ и в същото време мненията и коментарите да са ти повече от тези за любимия ти отбор.Разбирам да се интересуваш от съперника ама тая злоба у някои червени и сини не мога да я разбера.
Колкото до мача ни с Миньор-аз си оставам песимист.Просто отбора не тича,не владее играта,не се наслаждава на футбола,не си обичат тренера-НИЩО.
Прогнози не давам,но желая искрено победата да дойде и с игра и с резултат,което ще е адски трудно.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 29 авг 2011 19:38

3:2 за Миньор, победен гол на Том в 93-ата минута :) Това развитие на мача ще го предпочета дори пред изразителен успех за Миньор

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 29 авг 2011 20:09

Култов мач! Това е един от абсолютно непредвидимите мачове в нашето първенство. Присъствал съм на всички мачове Миньор - Левски от 80-те години насам и винаги е имало драма до последните минути. Цял Перник живее с този мач. Не смея да прогнозирам, но с цялото си сърце желая победа на миньорци. Айде Миньоро. Успех!
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

would
Контакти:

Мнениеот would » 29 авг 2011 20:13

Надявам се на победа на Левски.Ще е труден мач, но очаквам сините да спечелят с 2-1.

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 29 авг 2011 20:44

ivo_gf написа:3:2 за Миньор, победен гол на Том в 93-ата минута :) Това развитие на мача ще го предпочета дори пред изразителен успех за Миньор

За да завърши мача 3:2 нали трябва те да ви вкарат 2 гола, а това според мен няма как да стане за това най-реалния резултат е 1:0 иначе и 3:0 за Миньор Пк няма да е изненада за мен ;) много зависи дали съдията ще опорочи мача, но ако свири обективно и каквото вижда то, си мисля че така ще са нещата ... всичко друго ще е изненада за мен
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 29 авг 2011 21:01

BaLoN написа:
Бекъма написа:Розовите госпожички нямат ли си форум ами олигавиха нашия?А дано да станете шампиони,че догодина да гледам как ви бият като тъпан на сватба из Европата.

А дано да станем шампион та да се гордееш, че си българин и да се радваш на хубав и резултатен футбол от български отбор в Европа ! ;)

От кога СтяУЯ е български отбор? :mrgreen:

Иначе-0:6 ,хеттрик на Гонзо!
[offtopic]Само да попитам,защо няма нормални,смислени мнения от страна на белите гащи,които отзад са станали кафяви?[/offtopic]
Последна промяна от фифи перото на 29 авг 2011 21:05, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Архив”