И аз мисля,че този е шизофреник.
Още при първата загуба на точки не ми се мисли какво ни очаква... сами си го правим да боли много!
СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- wicked1913
- Контакти:
Re: СПАМ
фалшива коса - фалшив футбол!
-
ShooterMan
- Контакти:
Без да си вярваш,че си най-добрия никога няма да бъдеш най-добрия!90% от провалите ни са защото не си вярваме.Ако вярвахме,че Щутгарт са пръдня нито щяхме да допуснем обрат тука до 1:2 нито пък там да ни шибнат 2 гола в края.Това е.Като искате и като ви прави кеф да сте малки,мънички,да се задоволявате с живутуркане в нечия сянка - не мога да ви помогна.Аз излизам да побеждавам,абсолютно всеки.Ние сме най-добрите,ние сме най-големите,само ние заслужаваме 1-вото място.Стяуа?Какви са тези измисляци,много ясно,че щяхме да ги смачкаме...ей ги на,колко години ги е страх дори да играят контрола с нас
.Един от принципите да си силен,да си победител е да си самовнушаваш,да имаш самочувствие,да кажеш на съперника(бил той Стяуа,Левски,ЦСКА) - АБЕ ЕЙ,ВИЕ ДОРИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ТЪПЧЕТЕ ЕДНА ТРЕВА С ЧЕРНО МОРЕ!Вярвам в това.Кой ще пада от високо бе?Ще падате вие,не аз.Аз вярвам,че сме най-добрите независимо дали бием или падаме.И да падаме аз пак си повтарям-ние сме най-добрите,останалото са подробности...били ни някъде-голям праз си казвам,слънцето огрява и ку*ия г*з,нека се радват на победа над великия Черно Море,сега им се отдало.Имам самочувствие на фен на най-великия отбор в света,на първия носител на КЕШ,някакви отборчета тука играли 1/4 финал в ЕКТ преди 30 години хахахахахаха,Черно Море пък е печелил ФИНАЛ и то над Ювентус с 2:1,кога онези смешници ще вземат Купа от ръцете на Ювентус?Точно никога.Извода:Черно Море е най-великия,единствения БГ отбор МОЖЕЩ да стъпче колос и то на Финал.Друг може ли?Не може.Като не се гордеете с миналото на клуба,с марката,с успехите - ми ръкопляскайте на смешниците дето празнуваха като луди някакво 1/4 финалче хахахахаха,голяяяяяям отбор са те 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Съгласен съм с теб стрелец, че всеки трябва да си повярвя от чисто стортна гледна точка.
И дори да се самонавие, че може за да надскочи моментните си възможностти.
Всичко това е напълно нормално за спортната психология. Хиляди са примерите за подобни успехи на спортисти.
Николай Хайтов обаче в един свой разказ "Мъжки времена" го е казал много простичко: "...едно е да ти се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш."
Когато тръгнеш да излизаш на терена преди да си се самонавил и да си повярвал в себе си, е добре да си и подплатен спортно-технически.
Когато "не ставаш" колкото и да се надъхваш преди това резултата винаги ще е отрицателен.
Така че всичко трябва да умерено и с граници
.
И дори да се самонавие, че може за да надскочи моментните си възможностти.
Всичко това е напълно нормално за спортната психология. Хиляди са примерите за подобни успехи на спортисти.
Николай Хайтов обаче в един свой разказ "Мъжки времена" го е казал много простичко: "...едно е да ти се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш."
Когато тръгнеш да излизаш на терена преди да си се самонавил и да си повярвал в себе си, е добре да си и подплатен спортно-технически.
Когато "не ставаш" колкото и да се надъхваш преди това резултата винаги ще е отрицателен.
Така че всичко трябва да умерено и с граници
-
ShooterMan
- Контакти:
Философиите на разни автори не винаги имат място в спорта.Да ти цитирам 20 мисли на Конфуций,Платон,Питагор,Аристотел - може да са големи прозрения,но в спорта не вървят.Там върви само мисълта,че най-силния мускул е сърцето!Изолирваш разума,изолирваш мисълта и използваш СЪРЦЕТО.А ти в последния си абзац говориш за БОЕН ДУХ.Бойния дух на боеца е пирамида и тя е съставена от:
-кауза
-подготовка
-желание за битка
Мене ме учиха още от как почнах да спортувам,че до последния ми ден в залата - НИКАКВО внимание не се обръща на съперника ПРЕДИ мача.Качествата му....ами майната им,ако си кажеш тоя е много добър,тоя е много силен - просто ще те пребият...Казваш си - аз съм най-добрия,аз ще му покажа сега,тоя некъдърник дори не заслужава да е с мене там долу,ще го пречукам пред цялата публика,пред съдията,пред треньора му,пред Бог,ще го влача и ритам докато повърне кръв...Това е.След мача-може да засвидетелстваш всичко-респект,уважение,признание за по-висока класа...но преди мач - НИКОГА.Няма по-добри и по-достойни от нас...всеки който ни победи честно обаче-нямам проблем да го поздравя и да го похваля.Така мисля аз,такова е моето мислене и характер.
-кауза
-подготовка
-желание за битка
Мене ме учиха още от как почнах да спортувам,че до последния ми ден в залата - НИКАКВО внимание не се обръща на съперника ПРЕДИ мача.Качествата му....ами майната им,ако си кажеш тоя е много добър,тоя е много силен - просто ще те пребият...Казваш си - аз съм най-добрия,аз ще му покажа сега,тоя некъдърник дори не заслужава да е с мене там долу,ще го пречукам пред цялата публика,пред съдията,пред треньора му,пред Бог,ще го влача и ритам докато повърне кръв...Това е.След мача-може да засвидетелстваш всичко-респект,уважение,признание за по-висока класа...но преди мач - НИКОГА.Няма по-добри и по-достойни от нас...всеки който ни победи честно обаче-нямам проблем да го поздравя и да го похваля.Така мисля аз,такова е моето мислене и характер.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Философиите на разни автори не винаги имат място в спорта.Да ти цитирам 20 мисли на Конфуций,Платон,Питагор,Аристотел - може да са големи прозрения,но в спорта не вървят.Там върви само мисълта,че най-силния мускул е сърцето!Изолирваш разума,изолирваш мисълта и използваш СЪРЦЕТО.А ти в последния си абзац говориш за БОЕН ДУХ.Бойния дух на боеца е пирамида и тя е съставена от:
-кауза
-подготовка
-желание за битка
Дано всички наши играчи да имат твоя хъс за победа ! И аз като спортист не съм се респектирал от никого
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Баси рибите са тия Монтана.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- th3_gr3en_rapper
Вече не сме първи : ) Аматьорите от "Монтана" падат с 0:4 и чорбата се изкачиха на 1-во място с голова разлика 9:2 ....
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
[/center]
[/center]Re: СПАМ
Важно е къде ще сме след 30-ти кръг. Дори и 29 кръга да сме първи, а след 30-ти на 5-то място, тогава е излагация. Ще видим на пролет как ще вървят нещата. За момента е важно отборът да играе добре, да побеждава, да ни радва и да накара с играта си собствениците да обърнат малко внимание и финанси на отбора и базата. А сметките за класиране ще ги правим пролетта.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
Казах ли ви за реанимирането на ''грандовете'' от техните подлоги след бой в ЕКТ
ето ги в действие, поредните...но нас не трябва да ни вълнуват другите, да си гледаме нас и как да побеждаваме във всеки мач... и те ще ни дойдат на ''Тича'' скоро, спокойно 
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Напълно очаквано, и нищо необичайно
.