Тони Калво /официална фен тема/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Тони Калво /официална фен тема/
Калво е КЛАСА!!!
Дано разиграе това момче, но щом и срещу Монтана не може да изпъкне....
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
-
На линияTHE G.A.M.E
Абе то добре, че беше той вчера, че иначе ....
THE G.A.M.E написа:Абе то добре, че беше той вчера, че иначе ....
Той добре, че и срещу славия беше, ама аз лично очаквах много повече от него. Ако отбора не започне да играе нещо от зимата и той ще е в групата на "бройките".
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Аз неще го предада,
за нищо на света,
-
На линияTHE G.A.M.E
Gonzi_407 написа:Той добре, че и срещу славия беше, ама аз лично очаквах много повече от него. Ако отбора не започне да играе нещо от зимата и той ще е в групата на "бройките".
Ами според мен, човека видя вчера за какво става въпрос ...
В смисъл - видя безхаберието с което се опитва да играе отбора и в един момент, и той самия се отказа да играе на макс !
Ако не се промени нещо в отбора в игрови план, тоест - да се случи нещо положително ... Калво ще го изгубим още след 1-2 мача, щото момчето не е тъпо и няма да се натяга за този дето клати клоните ...
А Тони може да е също толкова решаваща фигура и да ни решава мачовете, както беше и го правеше Дембеле !
- metodito
- Контакти:
Вчера на 2 пъти! можеше да подаде на свободен човек, който бе наравно с него и имаше видимост, но той реши да лъже. Ясно е защо не е останал в Арис. Футболът е колективен спорт в Европа. В Южна Америка може и друго да е..., но тук без комбинативност, тцъ!
Изключително грозна тактика на Гонзо да им обръща позицията с Райков. Рано им е! Да в големите отбори, с футболисти, които са играли 2-3 години заедно става, но те дето са се запознали преди 2 месеца...
И двмата след смяната на позициите им стават неефективни.
Това, че Калво е най-техничният и бърз футболист в отбора не трябва да ни успокоява. А и очаквам след включването на Тасевски да се оформи идеален ромб Дарко - Калво - Райков - Арш. Цветков...не! Поне засега...
Изключително грозна тактика на Гонзо да им обръща позицията с Райков. Рано им е! Да в големите отбори, с футболисти, които са играли 2-3 години заедно става, но те дето са се запознали преди 2 месеца...
Това, че Калво е най-техничният и бърз футболист в отбора не трябва да ни успокоява. А и очаквам след включването на Тасевски да се оформи идеален ромб Дарко - Калво - Райков - Арш. Цветков...не! Поне засега...
Моля ви, нека не критикуваме толкова остро Гонзо за треньорските решения. Той затова е назначен, има нужния ценз и поглед върху играта, различен от нашия. Даде мъжка дума, че ако не се справи самичък ще стане и ще си тръгне, аз му вярвам

- blue avalanche
- Контакти:
metodito написа:Вчера на 2 пъти! можеше да подаде на свободен човек, който бе наравно с него и имаше видимост, но той реши да лъже. Ясно е защо не е останал в Арис. Футболът е колективен спорт в Европа. В Южна Америка може и друго да е..., но тук без комбинативност, тцъ!
"Вчера на 2 пъти! можеше да подаде на свободен човек, който бе наравно с него и имаше видимост, но той реши да лъже."
А,като върна на Цветков на дузпата какво стана?
ПП.Що се отнася до "колективизма",направи справка с Нани...
- metodito
- Контакти:
Мечо Пух го е казал. не съм аз: "Колкото повече, толкова повече."
За мен, Райков и Калво са крилата, които искам да виждам. Просто в тези две ситуации испанецът можеше да подходи по-рационално.Една от големите грешки на Гонзо в Търнава е, че ако не титуляр, поне не го пусна още отначалото на второто полувреме. Момчето има невероятна техника и е супер бърз.
Какво за него? Тоя ми е като Йовов.
Да го кажа по друг начин-кой "подавач" предпочиташ на крилото вместо него?
За мен, Райков и Калво са крилата, които искам да виждам. Просто в тези две ситуации испанецът можеше да подходи по-рационално.Една от големите грешки на Гонзо в Търнава е, че ако не титуляр, поне не го пусна още отначалото на второто полувреме. Момчето има невероятна техника и е супер бърз.
Що се отнася до "колективизма",направи справка с Нани...
- blue avalanche
- Контакти:
metodito написа:Що се отнася до "колективизма",направи справка с Нани...
Ами,пробвай да кажеш на САФ да не го пуска,щото е егоист...