slavia_forever написа:Кашчей написа:kartago написа:Виж какво, приятелю . Всеки си има право на мнение ! Аз сигурно също съм им слушал музиката за да избера такъв ник ( е малко го обърках, ама нейсе ). Аз мисля, че не съм се променил на йота, щото не съм от вчера модератор, макар и не е и тука ! Прочети ми мненията и ще разбереш, че даже по модераторски меко му отговорих на този индивид, който се бърка където не му е работата ! А и съгласи се, не ми е цел в живота да ти се харесам !
[offtopic]Аз и не държа да ми се харесваш
Да кажеш на някого:Айде у лево!, когато си модератор не е много за аплодисменти
Нека не се мерим все пак, защото и аз съм модератор и админ съм, но се старая навсякъде да спазвам добрия тон, когато съм с власт.И да, мога да те разбера, ако си на годините на Бижутера, но ти не си.Затова и реагирах.[/offtopic]
[offtopic]Съгласен съм, че човекът може да е преминал границата в този момент, но ти като админ, какво ще кажеш за оспамването на темите. Ок, съгласен съм, не си му писал на лична, но трябва ли едно и също нещо, да се повтаря многократно?! Питам те без никаква злоба, или заяждане?[/offtopic]
Нека се върнем в темата!
Какво би отговорил Томислав Русев н а такъв въпрос според теб?Колко интервюта успяха да вземат от Божков, докато беше собственик на ЦСКА?За повече от 10 години колко пъти са взели интервю от Гриша Ганчев?
Защо някои си мислят, че всички собственици страдат от логорея, като Батков и Лупи и не се държат на положение?
За оспамването.....Писах ти на лични, но да изясня позицията си и тук:В този форум, на Гонг, повечето теми са просто информация за нещо, без въпрос и тема за разискване.Естествено е всеки да си тълкува информацията от собствената си камбанария.Друг е въпросът, че нечии камбанарии са под земята.Когато ти дадат само инфо....що да не кажеш к`вото те вълнува, без да е във връзка с поста на някого си там.