Стадион "Берое" с осветление съвсем скоро!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Стадион "Берое" с осветление съвсем скоро!!!
Аз пък винаги съм бил на обратното мнение. За мен осветлението убива интереса. Погледнете Англия, колко мача се играят на осветление? Аз лично предпочитам да гледам събота в 3 следобед мач, от колкото в 9 вечерта. Лично мнение.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Това съвсем скоро го въртят вече една година. Малко като жена да ти каже ще съм готова след 5 минути.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Bourgas написа:Аз пък винаги съм бил на обратното мнение. За мен осветлението убива интереса. Погледнете Англия, колко мача се играят на осветление? Аз лично предпочитам да гледам събота в 3 следобед мач, от колкото в 9 вечерта. Лично мнение.
Може и така да е,но аз предпочитам например август месец по хладно да ходя на стадиона,както в Бургас правят.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
pomiqrat написа:Това съвсем скоро го въртят вече една година. Малко като жена да ти каже ще съм готова след 5 минути.
Прочете само заглавието на темата,нали?!?

I'M BLIND!IMPRESS ME!
- Bartolomej
- Контакти:
luxorus написа:Bourgas написа:Аз пък винаги съм бил на обратното мнение. За мен осветлението убива интереса. Погледнете Англия, колко мача се играят на осветление? Аз лично предпочитам да гледам събота в 3 следобед мач, от колкото в 9 вечерта. Лично мнение.
Може и така да е,но аз предпочитам например август месец по хладно да ходя на стадиона,както в Бургас правят.
Бе да ти кажа хората лятото край морето предпочитат капани , бирички , цаца с картофки , но не и мач ..
Все пак е хубаво , че се поема инициатива за нещо . Догодина току виж и козирки направят .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- petrof
- Контакти:
Bourgas написа:Аз пък винаги съм бил на обратното мнение. За мен осветлението убива интереса. Погледнете Англия, колко мача се играят на осветление? Аз лично предпочитам да гледам събота в 3 следобед мач, от колкото в 9 вечерта. Лично мнение.
+1
Напълно съм съгласен с теб. Аз също предпочитам мачове през деня. Мачовете на осветление са с доста ниска посещаемост поради късните часове. Хората не са свикнали да ходят на мачове от 20 или 21 часа. По това време те обикновено са на ракийка и салатка. Освен това прибирането след късни мачове е по-сложно поради липсата на транспорт.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Bartolomej написа:luxorus написа:Bourgas написа:Аз пък винаги съм бил на обратното мнение. За мен осветлението убива интереса. Погледнете Англия, колко мача се играят на осветление? Аз лично предпочитам да гледам събота в 3 следобед мач, от колкото в 9 вечерта. Лично мнение.
Бе да ти кажа хората лятото край морето предпочитат капани , бирички , цаца с картофки , но не и мач ..
Все пак е хубаво , че се поема инициатива за нещо . Догодина току виж и козирки направят .
Нас феновете ни боли ку*о за морето нии си одим на мачове

luxorus написа:pomiqrat написа:Това съвсем скоро го въртят вече една година. Малко като жена да ти каже ще съм готова след 5 минути.
Прочете само заглавието на темата,нали?!?
Да

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Bartolomej
- Контакти:
Мнение от ebem1 на 18 Авг 2011 12:00
Нас феновете ни боли ку*о за морето нии си одим на мачове
Сериозно ли ве лееек ...
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
- Локомотив1926
- Контакти:
Да ви е честито .