Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот Thsmith » 16 авг 2011 13:55

Що се отнася за този играч ще се намерят към 200 хил като се знае, че ще го пласира за повече лесно ... Много ще се радвам да го привлечем, но едва ли ще е лесно и то зимата. Сега няма да го пуснат, а и имаше някакво правило че не може да се препродава същия трансферен прозорец ... не, че ако има желание от двете страни не може да се разтрогне договора с пари под масата, но...
Иначе един такъв трансфер (осъзнавам, че към момента на този трансферен прозорец е невъзможен ама за майтапа... ) ще докара "удари" на черноморци :0 като знам с димов какви драми бяха, а тоя мернах как го превъзнасят (и с право ) да го пратят в Левски след два мача просто ще ги докара до.... :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Мнениеот Astarot » 16 авг 2011 13:59

Ако не бяхме отпаднали от Европа, можеше и да има вероятност да се привлече Паломино. Я под наем, я с уговорка за 50% от бъдещ трансфер. На Черно Море им е ясно, че не могат да задържат такъв играч за дълго и въпросът е кога и колко, а 6 добри мача в Европа щяха да ги поблазнят. Сега обаче Левски и Черно Море са на една черга, тъй като с него Морето имат доста добри шансове да додрапат до място за Европа.
Изображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 16 авг 2011 14:02

Thsmith написа:Що се отнася за този играч ще се намерят към 200 хил като се знае, че ще го пласира за повече лесно ... Много ще се радвам да го привлечем, но едва ли ще е лесно и то зимата. Сега няма да го пуснат, а и имаше някакво правило че не може да се препродава същия трансферен прозорец ... не, че ако има желание от двете страни не може да се разтрогне договора с пари под масата, но...
Иначе един такъв трансфер (осъзнавам, че към момента на този трансферен прозорец е невъзможен ама за майтапа... ) ще докара "удари" на черноморци :0 като знам с димов какви драми бяха, а тоя мернах как го превъзнасят (и с право ) да го пратят в Левски след два мача просто ще ги докара до.... :lol: :lol:

Лошото е че както са тръгнали морето имат шанс да се докопат до Европа, а това значи че трудно ще го вземем... иначе е доста добър играч, личи си че има доста футбол в него.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Мнениеот startx » 16 авг 2011 14:39

И как си мислите, че може да го вземете този след като той едва сега дойде в Черно море преди има няма два месеца.Те да не са толкова луди, че да го продадат веднага, а и вярвам е подписал вече договор с тях.

Това ще е пълна глупост ако стане такъв трансфер и ще е голям срам за Черно Море.
До сега не се е продавал играч само след месец и половина в новият си отбор и изиграни два мача.

Прекалено много и внимание му се отдава на този младеж само срещу един отбор или да кажем два мача.Изчакайте да видим какво ще направи през следващите 13 или макс 28 кръга и тогава давайте оценки.

UltraBlue написа:Лошото е че както са тръгнали морето имат шанс да се докопат до Европа, а това значи че трудно ще го вземем... иначе е доста добър играч, личи си че има доста футбол в него.

Те всяка година тръгват така и после нищо, а и до сега освен с вас те не са играли със сериозен отбор (макар че вие в момента сте яко в дупка и не сте мерило), а имат и тежки гостувания и прочие.
Не им правете вятър в момента само след два мача и то които бяха все домакински - с Монтана у дома и с Левски у дома.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 авг 2011 15:01

UltraBlue написа:
Thsmith написа:Що се отнася за този играч ще се намерят към 200 хил като се знае, че ще го пласира за повече лесно ... Много ще се радвам да го привлечем, но едва ли ще е лесно и то зимата. Сега няма да го пуснат, а и имаше някакво правило че не може да се препродава същия трансферен прозорец ... не, че ако има желание от двете страни не може да се разтрогне договора с пари под масата, но...

Лошото е че както са тръгнали морето имат шанс да се докопат до Европа, а това значи че трудно ще го вземем... иначе е доста добър играч, личи си че има доста футбол в него.

Шанса им е минимален за 1 то място... според мен лудогорец или локо пд ще го вземат
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 16 авг 2011 15:36

startx написа:И как си мислите, че може да го вземете този след като той едва сега дойде в Черно море преди има няма два месеца.Те да не са толкова луди, че да го продадат веднага, а и вярвам е подписал вече договор с тях.

Това ще е пълна глупост ако стане такъв трансфер и ще е голям срам за Черно Море.
До сега не се е продавал играч само след месец и половина в новият си отбор и изиграни два мача.

Прекалено много и внимание му се отдава на този младеж само срещу един отбор или да кажем два мача.Изчакайте да видим какво ще направи през следващите 13 или макс 28 кръга и тогава давайте оценки.

UltraBlue написа:Лошото е че както са тръгнали морето имат шанс да се докопат до Европа, а това значи че трудно ще го вземем... иначе е доста добър играч, личи си че има доста футбол в него.

Те всяка година тръгват така и после нищо, а и до сега освен с вас те не са играли със сериозен отбор (макар че вие в момента сте яко в дупка и не сте мерило), а имат и тежки гостувания и прочие.
Не им правете вятър в момента само след два мача и то които бяха все домакински - с Монтана у дома и с Левски у дома.
То не,че и вие сте скоро играете именно с тях в Ловеч,ще видим какво ще стане там :)

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Мнениеот startx » 16 авг 2011 15:45

Кои са тези ние/вие? да съм казал на кого съм фен? :)

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 16 авг 2011 15:50

startx написа:Кои са тези ние/вие? да съм казал на кого съм фен? :)

[offtopic]Чакаш да минат мачовете с Динамо ли, за да си признаеш на кого си фен? ;)[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 16 авг 2011 18:58

На Литекс си фен :) и без да казваш го знам

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Мнениеот startx » 17 авг 2011 04:24

Rivaldo10 написа:

[offtopic]Чакаш да минат мачовете с Динамо ли, за да си признаеш на кого си фен? ;)[/offtopic]

[offtopic]По тъпо нещо не бях чел скоро :)[/offtopic]
Жоржиньо написа:

На Литекс си фен :) и без да казваш го знам

Щом така мислиш няма лошо, но си в грешна посока.
Както и да е нека не спамим темата с излишни неща.

Върни се в “Архив”