Левски не подписа договора за ТВ правата, грози го изваждане

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Оракулa
Контакти:

Re: Левски не подписа договора за ТВ правата, грози го изваждане

Мнениеот Оракулa » 15 авг 2011 23:24

Red Warrior написа: А колко хора си мислите, че са гледали например мача между Славия и Ботев Враца?! При това на гърба на мача на Манчестър Юнайтед и на волейбола между България и Франция?! Аз съм сигурен, че най-малко хора в този момент са гледали мача Славия - Ботев Враца!

Аз го гледах. Павел Станев-Гибона беше вратар на Ботев Враца и се справи докато гледах, последните 15 минути не успях да ги догледам.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 авг 2011 23:47

Ти си уникат някакъв. Трябва Карбовски да ти вземе интервю :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 16 авг 2011 01:10

dafquezz написа:
Alex написа:Левски няма права върху своите или чиито и да било мачове

А това на теб честно ли ти се струва?

ами да ти кажа честно "да".
БФС администрира а група - честно ми се вижда. Смисъл, ако аз утре си направя каквото и да било, накрая нормлано е аз да съм собственик на тв-правата му. Наприемр, Ники Кънчев или пък някои от участниците не са носители на тв-права на стани богат - а продуцентите, нищо, че хората гледат него/тях, а не продуцентите... същото е и тук: бфс дирижира футбола, отборите са участниците...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 16 авг 2011 04:06

Аз_съм_Спас написа:пичове, тая дискусия ми станА скучна, за това отивам да си направя една хубава салатка с краставички, домате, сиренце и олио, да ударя една ледена биричка, а преди лягане по традиция ще геврътна един КОНЯК за Андре-Пиер ЖИНЯК :mrgreen: АРЕ ;)

Бира със салата........ :o кво ли се очудвам,СВИНСКА ТИ работа!
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 16 авг 2011 08:52

Red Warrior написа:Истината е една - огромната част от аудиторията на ТВ предаванията са от Левски и ЦСКА! Цесекарите освен нашите мачове гледат и тези на Левски, стискайки палци, че ще паднат и както се случи във Варна се кефят много. Левскарите пък гледат мачовете на ЦСКА и стискат палци ЦСКА да се издъни, и съм сигурен че са гледали мача ни с Черноморец надявайки се да не спечелим. А колко хора си мислите, че са гледали например мача между Славия и Ботев Враца?! При това на гърба на мача на Манчестър Юнайтед и на волейбола между България и Франция?! Аз съм сигурен, че най-малко хора в този момент са гледали мача Славия - Ботев Враца!

+ Абсолютно точно!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 авг 2011 09:05

То, че е точно е така... чудно ми е защо титаните не се опънаха ами подписаха... ако заедно не бяхме подписали ниКв договор нямаше да има... и като нищо щяхме да го докараме до индивидуална продажба :evil:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 авг 2011 09:17

Барса и Реал прибират нечестно по-голям дял от парите за тв-права като осъждат на мизерия опашкарите. Испанският "Лудогорец" :mrgreen: - Малага уж щял да разбута малко статуквото, ма трудна работа...
Испанският модел ще е нечестен към отбори като Черно море, Локо Пловдив и другите от средата на класирането.
И е хубаво да се припомни, че Барса и Реал участват в елиминационната фаза на ШЛ и нагоре всяка година. Нашите групите на ЛЕ като хванат е някакъв късмет. За продукт като родният шампионат, този модел всъщност е нечестен към отборите извън червено-синята трупа.
Въобще Платини си го избраха отбори като Милан, Барса и Реал и той си движи нещата в тяхна полза.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 авг 2011 10:30

metodito написа:.........Испанският модел ще е нечестен към отбори като Черно море, Локо Пловдив и другите от средата на класирането......

Ха-ха-ха! Ти на Луната ли живееш бе, колега? :lol: Какво значи честно и нечестно, това да не ти е детска игра на жмичка? Като отидеш в магазина, да не би да ти дават сиренето без пари, заради честната ти физиономия? „А” ПФГ не е благотворително дружество. И без това с 16 отбора е доста голяма. Нали собствениците на „морето” и „Локо” Пд са големи бизнесмени?! ;) А и защо мислиш, че парите от ТВ ще отидат за футбол, а не по сметките на местните босове?! Нали знаеш, какво стана с „Пирин”. Да не говорим, че миналото първенство от телевизията ореваха орталъка, защото на повечето стадиони липсват елементарни, ама най-елементарни условия за ТВ предавания. :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 авг 2011 11:32

И си сигурен, че парите от тв-правата на "Левски"... хайде една част от тях не отива в джоба на Батко?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 авг 2011 12:03

metodito написа:И си сигурен, че парите от тв-правата на "Левски"... хайде една част от тях не отива в джоба на Батко?

Сигурен съм, че „Левски” има приличен стадион (един от двата в България с отопление на терена), който ще става все по-хубав и ще отговаря на всички изисквания на УЕФА. Сигурен съм, че „Левски” има ново, модерно общежитие. Сигурен съм, че „Левски” не дължи пари на държавата, на други клубове и на футболисти. Сигурен съм, че „Левски” направи добра селекция за първенството, друг е въпросът, доколко са се сработили новите играчи и доколко е читав треньорът. ;) Сигурен съм, че около 30% от предаваните по ТВ мачове за първенство ще бъдат мачове на „Левски”. Дотук не е малко, нали?..... :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Футбол - България”