ehh написа:А Хубчев не искаме ли? Или Лаптопа? Или Кушев? Защо не и Велков?
Кое име остана още, което не сме предложили?
Едуард Ераносян.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ehh написа:А Хубчев не искаме ли? Или Лаптопа? Или Кушев? Защо не и Велков?
Кое име остана още, което не сме предложили?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Аз_съм_Спас написа:лично аз съм страшен фен на Кокъла.Това е човек който може да свали напрежението в съблекалнята-показа го през 2009 година,когато започнахме по абсолютно идентичен начин сезона-загуба от Вихрен в първия кръг, отпадане от БАТЕ, отпадане от Жилина, всички се нахвърлиха зверски върху отбора и играчите, и всички ни отписаха за титлата.Кокъла обаче ги вдигна и станахме шампиони.Просто той е абсолютно перде, не му дреме от нищо, веселяк, непукист...а е и роден късметлия-в стил дядо Пенчо. И не съм съгласен че се е провалил в Славия! Защото аз поне, в съзнателният си живот не си спомням в един полусезон Славия да бие Цска и да направи равен с Левски-с Кокъла го направиха.Освен това ги закара и на финал за купата за пръв път от 15 години, и дето се вика, за първи път от много време в Славия имаше някакъв живец. До колкото знам, Кокъла е готов да работи дори с Гонзо, едва ли ще иска и толкова много пари защото е Левскар и би дал всичко за родния си клуб.Да го връщат НЕЗАБАВНО!
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта