Кой да стане треньор на Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой да стане треньор на Левски?

Георги Иванов да остане
12
12%
Станимир Стоилов
25
26%
Илиян Илиев
27
28%
Люпко Петрович
7
7%
Славолюб Муслин
7
7%
Георги Василев
3
3%
Ясен Петров
1
1%
Антони Здравков
0
Няма гласове
Емил Велев
4
4%
друг
11
11%

Общо гласове: 97

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Бардон сменя Гонзо в “Левски”

Мнениеот wilge » 14 авг 2011 20:43

ehh написа:А Хубчев не искаме ли? Или Лаптопа? Или Кушев? Защо не и Велков?
Кое име остана още, което не сме предложили?

Едуард Ераносян.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Прогнози,мнения,спекулации,относно треньорския пост в Левски

Мнениеот TristaNNN » 14 авг 2011 20:57

Някой беше казал, че миналото трябва да се забрави и да се гледа само напред към светлото бъдеще. Ще ме прощава тоя философ, ама няма как да не направя асоциация с Ясен и Гонзо; с Левски и отбора със сини екипи, който гледах в последните 4 мача; с началото на тоя сезон и старта на предния.

За мен основната разлика, без да изпадам в излишна конкретика, е следната: Отборът е плах, скован и изключително напрегнат. Сякаш момчетата ги е страх да направят и да опитат нещо, все едно имат ултиматум някакъв ... Една от причините е ясна - свръхочаквания, задължителен успех, цяла Синя България е вперила поглед в теб, ясно - не е шега това. И ето защо аз бях против махането на човека, който не блестеше (според критиците) с тактически познания, но имаше една много силна черта - харизмата (според мен). При Ясен почнахме ударно и забележете - пак с половин нов отбор, само че човекът успя да ги сплоти, да снеме напрежението и да ги накара да се радват на футболната игра - без пренавиване, без стрес, ей така ... И стана - взехме 7 точки в Лига Европа и то не срещу ТКЗС-то, не срещу някви други смешници, а срещу шампиона имена в Европейския футбол. В А група също вървяхме силно, и основна заслуга за това според мен имаше Петров - човекът който знаеше как да накара футболистите да се радват на играта и в същото време да свали огромното напрежение от плещите им.

На обратният полюс - мъжкарят Гонзо, който реши че със сила и викане може да направи всичко, което пожелае с всеки, който трябва. Да ама не - бих го описал единствено като претенциозна обвивка и гнила сърцевина. Така не става Гозно, забрави, че работиш с хора, а доста от тях са млади, други идват от чужди държави, трети са привлечени от по-малки отбори и са с различен манталитет. С викане и пренапрягане не става, затова искам Гонзо да отсъпи поста на някой, който знае как се работи с личности, за да се изгради едното цяло, което се нарича Отбор :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 15 авг 2011 00:04

Въпреки че близки до адвоката вече искат главата на Иванов, адвокатът трябва да прецени какво ще прави, ако тръгне да маха 35-годишния пловдивчанин от мениджърския пост. Дали ще го остави спортен директор и ще търси треньор или ще търси и спортен директор, и треньор? Предвид финансовото състояние на клуба, което подобно на играта на тима не е "розово", едва ли Батков може да си позволи две високи заплати на нови хора, които да се оправдаят, че подготовката и селекцията не е правена от тях. Нещо типично и класическо за подобни случаи.Затова, г-н Батков, ами сега накъде?

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 15 авг 2011 11:22

Ръководството на “Левски” подозира бунт срещу Георги Иванов. Според “сините” шефове слабите резултати били продиктувани от факта, че ключови футболисти играели срещу мениджъра, защото не го искали за треньор. Спешна среща днес Гонзо – Тодор Батков ще реши бъдещето на клуба. Адвокатът не беше на стадион “Тича” във Варна заради ангажименти в чужбина и пропусна да види на живо разгрома на своите, но днес се прибира в България. След кацането си в София босът ще има среща с Георги Иванов, който ще трябва да дава обяснения.

Част от футболистите ще бъдат сериозно глобени за загубата с 1:3 от Черно море. След отпадането от Спартак (Търнава) Батков застана зад Гонзо. Адвокатът обаче все повече бил разколебан за позициите на мениджъра, който има цялата спортно-техническа власт на “Герена”. Част от обкръжението на собственика е твърдо против Георги Иванов са изпълнява и функциите на треньор освен главен мениджър. Възможно е след срещата да има светкавични промени в ръководството на клуба. Според слуховете Батков вече търси нов треньор, но няма готов вариант. На този етап няма никакъв вариант Гонзо да напусне изцяло клуба и със сигурност ще остане спортен директор./БЛИЦ

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 15 авг 2011 13:19

Батков сега няма полезен ход. Ако остави Гонзо, агонията ще продължи. Трябва да назначи опитен и доказан треньор, защото Левски не е училище за начинаещи наставници. Освен това Гонзо трябва да бъде махнат и от директорския пост защото голяма част от можещите треньори в България не искат да работят в Левски заради него. Сега всички що годе добри специалисти тук са ангажирани. С изключение на един:
levski/viewtopic.php?f=1&t=86581&start=0
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 авг 2011 18:23

Каквото и да си говорим ( пишем в случая ) ... Явно има нещо ( неща ) , които незнаем.
При нормална обстановка, "Гонзо" изхвърчаше като мръсно коте след провалите срещу Търнава и "Морето" !
Батков махна Вили Вуцов след 2 загуби, тия срещу Вихрен и Бате.
Сега е същата история, но "адвоката" си трае !

Определено има нещо, което прави "Гонзо" "железен" към момента и напрактика - несменяем.
Ситуацията е патова ...
От друга страна, ако Г. И. имаше поне малко интелект, щеше да прозре, че в момента е много сериозна пречка за Левски !
Иначе аз немога да си обясня тепегьозлъка му ( извинявам се за турската дума, но тя като че ли най - точно описва "треньора" ни ) ... "Гонзо" ако поне малко милееше за Левски, щеше да си подаде оставката още след отпадането от Спартак Т.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
BULGAR
Контакти:

Мнениеот BULGAR » 15 авг 2011 20:35

Гонзо не е "железен" ! Убеден съм , че ако на домакинския мач с Монтана стадиона се понапълни и всички, които сме против Гонзо да е треньор на Левски си изразим ясно мнението, г-н Батков ще се осъзнае и ще го освободи !

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 15 авг 2011 22:51

Аз_съм_Спас написа:лично аз съм страшен фен на Кокъла.Това е човек който може да свали напрежението в съблекалнята-показа го през 2009 година,когато започнахме по абсолютно идентичен начин сезона-загуба от Вихрен в първия кръг, отпадане от БАТЕ, отпадане от Жилина, всички се нахвърлиха зверски върху отбора и играчите, и всички ни отписаха за титлата.Кокъла обаче ги вдигна и станахме шампиони.Просто той е абсолютно перде, не му дреме от нищо, веселяк, непукист...а е и роден късметлия-в стил дядо Пенчо. И не съм съгласен че се е провалил в Славия! Защото аз поне, в съзнателният си живот не си спомням в един полусезон Славия да бие Цска и да направи равен с Левски-с Кокъла го направиха.Освен това ги закара и на финал за купата за пръв път от 15 години, и дето се вика, за първи път от много време в Славия имаше някакъв живец. До колкото знам, Кокъла е готов да работи дори с Гонзо, едва ли ще иска и толкова много пари защото е Левскар и би дал всичко за родния си клуб.Да го връщат НЕЗАБАВНО!

Абсолютно съм на твоето мнение))) Емо Велев е посредствен треньор, но невероятен психолог!!! Онези, безобразните платени фенове, които взимаха пари от Гонзо за да го махнат си го махнаха. Велев го знаеше и не му пукаше изобщо. Нооооооо каквото повикало, такова се обадило - прогнозирам същата съдба за Гонзо, но ще го запомним с 25 загуби за 2-3 години.....позорно отпадане от ЛЕ и смешен отбор вече няколко мача...
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 15 авг 2011 23:54

Според не потвърдена информация и всякакви спекулации Батков не освобождава Гонзо от Левски, защото пловдивчанина е дал лични средства за издръжката на клуба.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 16 авг 2011 14:11

Не се ядосвайте ! Това не е нашия Левски а ФК Батков със старши треньор дупедавеца Гонзо !

Върни се в “Кошче за отпадъци”