ЦСКА - Черноморец Бургас - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - Черноморец Бургас - 1:0 FT
Aбе гледайки ви играта не сте за Стяуа. Черноморец бил подъл отбор ???... Ха-ха-ха. Ако бяхте големи трябваше да смачкате "жалкия" отбор на Херо и не да се маете имаше ли засада, духаше ли вятър при гола и прочие...С подобна тактика ще играе всеки отбор срещу вас. И нормално. Нали сте големи. Иначе ви честитя победата, която дойде срещу най-каръшкия отбор в А група. Но в следващия мач - отбори "калитарчета" може да си тръгват и с три точки от Армията.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- POPCORN
- Контакти:
ntodorov написа:Aбе гледайки ви играта не сте за Стяуа. Черноморец бил подъл отбор ???... Ха-ха-ха. Ако бяхте големи трябваше да смачкате "жалкия" отбор на Херо и не да се маете имаше ли засада, духаше ли вятър при гола и прочие...С подобна тактика ще играе всеки отбор срещу вас. И нормално. Нали сте големи. Иначе ви честитя победата, която дойде срещу най-каръшкия отбор в А група. Но в следващия мач - отбори "калитарчета" може да си тръгват и с три точки от Армията.
гледай си отбора и не мисли за нас.мнението ти надали го интересува някой от червената общественост, така че си спести закачките!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
ntodorov написа:Aбе гледайки ви играта не сте за Стяуа. Черноморец бил подъл отбор ???... Ха-ха-ха. Ако бяхте големи трябваше да смачкате "жалкия" отбор на Херо и не да се маете имаше ли засада, духаше ли вятър при гола и прочие...С подобна тактика ще играе всеки отбор срещу вас. И нормално. Нали сте големи. Иначе ви честитя победата, която дойде срещу най-каръшкия отбор в А група. Но в следващия мач - отбори "калитарчета" може да си тръгват и с три точки от Армията.
Великия отборец, никой не се маел имало ли е засада, защото всеки разбиращ малко от футбол знае, че нямаше засада и вятъра задухваше в друга посока, ако не бе съдийското недоразумение.
Гледай си твоите ритнитопковци и не се занимавай с големите

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Чакам да го видя тоя отбор дето ще си тръгне с 3 точки от "Армията"

тичай при доктора зле си човече.ntodorov написа:Aбе гледайки ви играта не сте за Стяуа. Черноморец бил подъл отбор ???... Ха-ха-ха. Ако бяхте големи трябваше да смачкате "жалкия" отбор на Херо и не да се маете имаше ли засада, духаше ли вятър при гола и прочие...С подобна тактика ще играе всеки отбор срещу вас. И нормално. Нали сте големи. Иначе ви честитя победата, която дойде срещу най-каръшкия отбор в А група. Но в следващия мач - отбори "калитарчета" може да си тръгват и с три точки от Армията.
Двубоя с Черноморец ми донесе супер емоция. Не разбирам големия треньор Херо дошъл в София за 0:0 с грозна игра и единадесет човека отзад. Радвам се много, че Зику затвори устите на българските и румънските журналисти с головете си. Те изписаха купища хартия, колко бил дебел и тромав, но Янис им доказа, че еее футболист за напечените двубои. Играч, който да решава заплетени мачове с гениални отигравания. Надявам се и в четвъртък отново да блесне и покаже на Стяула, защо ЦСКА дадоха толкова пари за него. Браво и на вратаря Ст.Колев. Той трябваше отдавна да се е върнал при нас, а не да вади положение след положение на Армията с екипа на Черноморец.
POPCORN написа:ntodorov написа:Aбе гледайки ви играта не сте за Стяуа. Черноморец бил подъл отбор ???... Ха-ха-ха. Ако бяхте големи трябваше да смачкате "жалкия" отбор на Херо и не да се маете имаше ли засада, духаше ли вятър при гола и прочие...С подобна тактика ще играе всеки отбор срещу вас. И нормално. Нали сте големи. Иначе ви честитя победата, която дойде срещу най-каръшкия отбор в А група. Но в следващия мач - отбори "калитарчета" може да си тръгват и с три точки от Армията.
гледай си отбора и не мисли за нас.мнението ти надали го интересува някой от червената общественост, така че си спести закачките!
Пуканке, явно мнението ми ти е бръкнало нейде щом го цитираш...
ПС: Пиши повече за червената "общественост", че сега я чувам за първи път

******************************************************** Изхождайки от ник-а ти искрено се надявам да не се обиждаш...(Смени си ника бе пич. Как да ти отговарям сериозно.) И да. Прав си. Точно през крачола ми е ЦСКА, но гледайки моят отбор изградих мнение и за вашия, та рекох да споделя...Спирам във вашата тема. Ще си "плюя" в нашата...НО: Стискам ви палци срещу Стяуа. България и българското над всичко. Успех.

Айде по-кротко, а?
ntodorov написа:POPCORN написа:ntodorov написа:Aбе гледайки ви играта не сте за Стяуа. Черноморец бил подъл отбор ???... Ха-ха-ха. Ако бяхте големи трябваше да смачкате "жалкия" отбор на Херо и не да се маете имаше ли засада, духаше ли вятър при гола и прочие...С подобна тактика ще играе всеки отбор срещу вас. И нормално. Нали сте големи. Иначе ви честитя победата, която дойде срещу най-каръшкия отбор в А група. Но в следващия мач - отбори "калитарчета" може да си тръгват и с три точки от Армията.
ПС: Пиши повече за червената "общественост", че сега я чувам за първи път![]()
![]()
![]()
******************************************************** Изхождайки от ник-а ти искрено се надявам да не се обиждаш...(Смени си ника бе пич. Как да ти отговарям сериозно.) И да. Прав си. Точно през крачола ми е ЦСКА, но гледайки моят отбор изградих мнение и за вашия, та рекох да споделя...Спирам във вашата тема. Ще си "плюя" в нашата...НО: Стискам ви палци срещу Стяуа. България и българското над всичко. Успех.
Айде по-кротко, а?

Последна промяна от ntodorov на 15 авг 2011 21:21, променено общо 1 път.
ntodorov написа:ntodorov написа:POPCORN написа:гледай си отбора и не мисли за нас.мнението ти надали го интересува някой от червената общественост, така че си спести закачките!
ПС: Пиши повече за червената "общественост", че сега я чувам за първи път![]()
![]()
![]()
Айде по-кротко, а?
Да не си забравил какво имаше на мястото на звездичките?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Не. Не съм забравил. Написаното от мен кореспондира с всички правила във форума. Цензурираното беше: "Виеш, КАТО разгонено псе под улична лампа"... Бях иницииран от ника на "помияра" и надали ми се е обидил. Ако е така - станало е недоразумени, а опитът ми за виртуален хумор се е "затрил", като халосен патрон или,... като непризнатия гол на ЦСКА срещу Ч-ец.
ПС: Ташака настрана. Настройвам се вече на вълна Стяуа. Стискам ви палци не, като на любим тим, ами, като на Български такъв. Успех.

ПС: Ташака настрана. Настройвам се вече на вълна Стяуа. Стискам ви палци не, като на любим тим, ами, като на Български такъв. Успех.