Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Мъката на едно синьо сърце...

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 13 авг 2011 22:20

Много е спорен въпроса дали имаме най-добрите играчи. Едно на ръка,че се влачеха като баби по терена и друго, че при всяко единоборство се струполяваха като ударени от гюле :x Като цяло днес играеше Рисп срещу Черно море
Последна промяна от BLUE CHAMPIONS на 13 авг 2011 22:21, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 авг 2011 22:21

flo написа:Ти ли беше този ,който сигурен ,че ще отстраним словаците, а проблемите щели да ни бъдат в play-off-a? :)

Да,аз бях! И доднес съм убеден св думите си-това,което Гонзо направи там,и ГА не можеше да направи!!!
Последна промяна от Синьо сърце на 13 авг 2011 22:24, променено общо 1 път.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 авг 2011 22:22

S.T.A.L.K.E.R написа:Пич , виж нищо лично, но сини сърца няма :!:

п.п.ако сърцето ти е посиняло, това означава че .... душата ти чака пред райските врати.

Пич,нищо лично,ама си заври философиите там,отдето излизат екскрементите!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 13 авг 2011 22:23

S.T.A.L.K.E.R написа:Пич , виж нищо лично, но сини сърца няма :!:

п.п.ако сърцето ти е посиняло, това означава че .... душата ти чака пред райските врати.

Сини сърца има ,както и червени задници...

По темата-ЖАЛКИ СМЕ!
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

daniel875
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот daniel875 » 13 авг 2011 22:27

Ангел Станков само може да ни оправи, да знаете! Колкото и да има недостатъци, че е вечният писар, че бил такъв, онакъв, човекът усеща нещата. Важното е Гонзо да се махне.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 авг 2011 22:28

BLUE CHAMPIONS написа:Много е спорен въпроса дали имаме най-добрите играчи. Едно на ръка,че се влачеха като баби по терена и друго, че при всяко единоборство се струполяваха като ударени от гюле :x Като цяло днес играеше Рисп срещу Черно море

Имаме най- добрите играчи в България, но нямат подготовка. Това не ти ли го приказвах по - рано. Нашите футболисти не са подготвени за четиридесет и пет минути, за час, за цял мач не говорим.
Когато играчите не бъдат подготвени от треньора, няма спасение.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 13 авг 2011 22:36

daniel875 написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Много е спорен въпроса дали имаме най-добрите играчи. Едно на ръка,че се влачеха като баби по терена и друго, че при всяко единоборство се струполяваха като ударени от гюле :x Като цяло днес играеше Рисп срещу Черно море

Имаме най- добрите играчи в България, но нямат подготовка. Това не ти ли го приказвах по - рано. Нашите футболисти не са подготвени за четиридесет и пет минути, за час, за цял мач не говорим.

В Австрия какво правеха, на ски ли бяха? Я ми разкажи за подготовката на Черно море, които днес ни надбагваха и ни надлъгваха и каквото се сетиш...

П.С. Овации за модератора решил да метне темата при Гонзо, в която сега трябва предумишлено да спамя :x
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 авг 2011 22:40

BLUE CHAMPIONS написа:
daniel875 написа:

В Австрия какво правеха, на ски ли бяха? Я ми разкажи за подготовката на Черно море, които днес ни надбагваха и ни надлъгваха и каквото се сетиш...

П.С. Овации за модератора решил да метне темата при Гонзо, в която сега трябва предумишлено да спамя :x

Не знам какво са правили Черно море, но хората са тренирали, за да са подготвени за цял мач. Ние със сигурност не сме го правили. Всеки мач Гонзю вадеше цял отбор на почивката и пускаше друг. Това НЕ Е нормално.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 13 авг 2011 22:50

daniel875 написа:Не знам какво са правили Черно море, но хората са тренирали, за да са подготвени за цял мач. Ние със сигурност не сме го правили. Всеки мач Гонзю вадеше цял отбор на почивката и пускаше друг. Това НЕ Е нормално.

Аз знам какво са правили Черно море- имат 4 контроли в които 2 загуби,1 равен и 1 победа и обичайните тренировки на "Тича'. та,какво викаш за нашата подготовка?
Последна промяна от BLUE CHAMPIONS на 13 авг 2011 23:07, променено общо 1 път.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 авг 2011 22:54

BLUE CHAMPIONS написа:
daniel875 написа:Не знам какво са правили Черно море, но хората са тренирали, за да са подготвени за цял мач. Ние със сигурност не сме го правили. Всеки мач Гонзю вадеше цял отбор на почивката и пускаше друг. Това НЕ Е нормално.

Аз знам какво са правили Черно море- имат 4 контроли в които 2 загуби,1 равен и 1 хикс. и обичайните тренировки на "Тича'. та,какво викаш за нашата подготовка?

Младежо, каквото и да ти каже човек, ти винаги ще му намериш оправдание на този нескопосник. Слез на земята!
Хората се готвят за първенство, а ние уж се готвихме и за евротурнири. Там се иска повече акъл. Гонзю няма акъл, толкова ги години не го разбрахте.
Не е нормално да играем едно полувреме като хората. Ако за теб това е нормално, значи няма смисъл да водим никакъв диалог.
Послепис: Че даже няма и едно полувреме. Само връщания на вратаря, Цветков се спъва в топката горкият. Нямахме нужда от него. Трябвало е преди да го вземем. Сега е на години.

Върни се в “Левски”