Club de Blanco написа:2.(Носители на Златната топка) са играли за Реал Мадрид,Барселона и Интер! Кои са те!
Луиш Фиго,Христо Стоичков,Роналдо
Кой ти каза това умопомрачително грешно нещо?!
Знам ли..само си го писах
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Club de Blanco написа:2.(Носители на Златната топка) са играли за Реал Мадрид,Барселона и Интер! Кои са те!
Кой ти каза това умопомрачително грешно нещо?!
boys85 написа:Жоржиньо написа:Мне да съм използвал на две места най-мн външна помощ
Значи имаш слонска памет, чак датата на Марек-Абърдийн помниш.
megan fox написа:Марек играха с Байерн М на стадион Бончук, но с МЮ на САФ е играл Спартак Варна за КНК, през 1983-а година. Мача във Варна се е играл на стадион "Гагарин".
Жоржиньо написа:2.(Носители на Златната топка) са играли за Реал Мадрид,Барселона и Интер! Кои са те!
Жоржиньо написа:megan fox написа:boys85 написа:А-Общи
7. Марек
Поздрави на автора!
Марек играха с Байерн М на стадион Бончук, но с МЮ на САФ е играл Спартак Варна за КНК, през 1983-а година. Мача във Варна се е играл на стадион "Гагарин".
Дупничани отново участват в Евротурнирите, като побеждават шотландския "Абърдийн".
Жоржиньо написа:Опа сгрешил съм аз мислех,че трябва да дам три носителя на Златната топка от изброените отбори
boys85 написа:megan fox написа:Марек играха с Байерн М на стадион Бончук, но с МЮ на САФ е играл Спартак Варна за КНК, през 1983-а година. Мача във Варна се е играл на стадион "Гагарин".
Нито Марек са играли само с Байерн М в Европа, нито САФ е бил треньор само на МЮ, нито пък когато Спартак играят с тях. Мачът е Марек-Абърдийн.
megan fox написа:Жоржиньо написа:Опа сгрешил съм аз мислех,че трябва да дам три носителя на Златната топка от изброените отбори
Тц, играчи, които да се играли и в трите отбора. Това са Феномена и Фиго.
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта