Обединените фенове на Левски и ЦСКА!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Обединените фенове на Левски и ЦСКА!

Мнениеот POPCORN » 07 юни 2009 12:32

Силвър написа:
POPCORN написа:
BGarmy написа:По едно време се "СЕКТОР Г" се опита да интегрира песента САМО ТИ.............. да стане национална(още със Италия),от отсреща и от ляво и дясно много мълчаха. :evil:

Аз бях в Б и хората си мислиха, че пеете за ЦСКА.Аз обаче знаех , че не с тази мисъл пеете песента за за България!Евала за иниациативата за Българи от едната и то другата щнаци!

Kakво си дирил в сектор Б бре армеец :o :o :o :o :o

ми повечето ми приятели са от Левски исках да съм с тях.Така де приятелите от кв.Мислч , че няма значение къде си на мач на България!Имам един приятел върл Левскар беше в Г пък :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 07 юни 2009 12:33

Доколкото знам,те са си приготвили знамената преди мача и затова са гие взелие след него.Иначе Г вика:Българи;останалите 3 сектора отговарят,после Б вика:Българи и пак трите останали сектора отговарят.Абе като цяло хубава атмосфера,пък и за първи път виждам Б и Г сектор да пеят заедно.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 юни 2009 12:34

0007 написа:Доколкото знам,те са си приготвили знамената преди мача и затова са гие взелие след него.Иначе Г вика:Българи;останалите 3 сектора отговарят,после Б вика:Българи и пак трите останали сектора отговарят.Абе като цяло хубава атмосфера,пък и за първи път виждам Б и Г сектор да пеят заедно.

абе братле те са ги наредили бе какво нали се някой трабва да ги нареди?Ама не са ги плащали нали?Що не ги оставиха на стадиона тогава.Не си прав!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Sv3tli0o
Контакти:

Мнениеот Sv3tli0o » 07 юни 2009 12:45

Дано това е традиция на нац. стадион, а не явление. Поклон пред тази велика публика!!!
П.С: не очаквах да има такова обединение

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 07 юни 2009 12:48

Dexter Lord написа:
glarus_ds написа:
LoLo написа:Трябва да отдадем почест пред публиката вчера , аз за първи път бях свидетел на чак такова обединение от двете страни. Нямаше изцепки за клубните отбори, провокации и други глупости. А най-много ми хареса ,когато от едната страна се викаше "Българи.." , а от другата "... ЮНАЦИ!". Наистина евала ни на вскички дето бяхме на стадиона макар,че си мисля ,че е крайно време да се измислят няколко смислени песни за националния отбор ! Имаме 2-3 и те са от едното време , нека фенклубовете в цялата страна направят по въпроса и да обогатим репертуара за да можем да помагаме още повече на момчетата!

Играта м/у секторите я правим всеки мач на Герена, плюс мача с ЦСКА на 9-ти :)

Играта между секторите я въведе Ботев Пловдив и в частност Лудата Банда още преди няколко сезона.А за кой не скача и не пей е същата работа. ;)

Аха, освен това огъня, топлата вода, колелото и ралото също са открити от тях, преди още повече сезони.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 07 юни 2009 13:02

POPCORN написа:
0007 написа:Доколкото знам,те са си приготвили знамената преди мача и затова са гие взелие след него.Иначе Г вика:Българи;останалите 3 сектора отговарят,после Б вика:Българи и пак трите останали сектора отговарят.Абе като цяло хубава атмосфера,пък и за първи път виждам Б и Г сектор да пеят заедно.

абе братле те са ги наредили бе какво нали се някой трабва да ги нареди?Ама не са ги плащали нали?Що не ги оставиха на стадиона тогава.Не си прав!

Така мие казаха на мен,предавам ти думиете на един от София-Запад.наистина щеше да е хубаво да се запазят и на следващият мач пак да се веят.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 07 юни 2009 13:26

А вие кво искате - да си вземете знамената на аванта? Че и по 2-3 за родата да вземете? Ебем ти смешната организация

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 07 юни 2009 16:37

david villa_fan написа:да бе цел стадион пълен с туристи,дошли от селата,смешна работа.нема6е никъв синхрон никва организация,а боклуците от софия запад си разграбиха знамената,да си ги заврът в газа!

Ами сигорно ще я ползват за следващият им мач. ;)
Канарчета кога почнахте в кой сезон,това със подканванията,кажете ми?
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Мнениеот LoLo » 07 юни 2009 20:31

..Локо Пловдив написа:Не че нещо.. ама незнаех че на мача има само Левскари и ЦСКА-ри... То от Пловдив нито 1 фен сигурно е нямало... нито от Варна,Бургас,Перник и т.н. ... Нее то имаше само Софиянци на мача...
Брат... темата ти е АДСКИ ТЪПА !! Ша ва е*а в тъпите ШОПИ !! Стига Левски ЦСКА... Перник е на няколко км от София... Според теб е нямало нито 1 фен на Миньор на мача.. пфф шегаджия.. Алоо администратор ли си къв си.. изтрий тая тема веднага... и ако може да се направи нова.. с по-добре усмислено заглавие.. тая тема КУ-ЦА !

Нещо много се засягаме,а? На комплекси си го изкарваме? Виж са , първо аз не съм от София , второ всички много добре знаят,че 2/3 от секторите Г и Б са Цскари и Левскари , а Миньорци бяха във В сектор , по-добре съм запознат с нещата от теб и Вас ви знам къде бяхте и ботевистите ги знам. А сега се успокой малко и се замисли защо пускам тая тема , за добро е ,а не да те засегна комплексар такъв!
Формата е временна , класата е вечна !!!

Потребителски аватар
..Локо Пловдив
Контакти:

Мнениеот ..Локо Пловдив » 07 юни 2009 21:14

Хах... да сигурно.. точно комплексар съм нали ?!?! Xaxx... И Ние къде бяхме.. Ботевистите къде бяха ?! Браат.. пълен смешник си .. ся ако мислиш да се правиш на ГОЛЯМ по форума.. ок няма проблем.. а да те питам.. като знаеш всичко .. Колко хора имаше от Пловдив,че аз не съм запознат с нещата нали ?! Аз пък мога да ти кажа,че 3/3 от Сектор Г и Сектор Б бяха Българи ;)

Върни се в “Национален отбор”