Черно Море - ЛЕВСКИ - 3:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Черно Море - ЛЕВСКИ 13.08.2011 /18:00ч/ А група 2 кръг
Аз знам, че Черно море са отпадали с дузпи от А група. За друг отбор не знам.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Айде припомни ми ако обичаш кога и за какво точно сме били толерирани за сметка на Добруджа. Или за сметка на когото и да било. После ще сравним с вашите мръсотии дето сте ги натворили навред.
Vladislav написа:Айде припомни ми ако обичаш кога и за какво точно сме били толерирани за сметка на Добруджа. Или за сметка на когото и да било. После ще сравним с вашите мръсотии дето сте ги натворили навред.
Доколкото имам спомен, "Добруджа" е изпадала два пъти заради вас. Варнанлии сте наистина комплексари обаче. Особено младата генерация запалянковци на "Черно море".
Винаги са ви бутали. Алоу, едно време къде "Левски" губеше всяка година? Май беше във Варна. И защо? Защото така трябвало.
После не се прави на много отворен. Вечно толерирани бяхте едно време. Повече даже от ЦСКА. Става дума срещу нас.
Когато отивахме във Варна и Пловдив най - вече, загубата беше 95 процента сигурна. Защото така трябваше. Бяхте ужасно груби и гадни.
Случайно бях с приятели през 2003 в Добрич, понеже имахме път оттам, играехте с "Добруджа" мач за първенство пролетта. Завършихте 1:1, като съдията се оля да ви бута. Е, няма такова бутане. И после ще се оплаквате.
След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", "Локомотив" Пловдив, "Локомотив" София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Последна промяна от daniel875 на 09 авг 2011 21:09, променено общо 1 път.
Таско Тасков, за който все още имам положително мнение и че към момента е един от малкото кадърни съдии, как може да го поставят за рефер на този двубой, тоя шеф на съдийската комисия е толкова кух, че и на идея си няма.

blue avalanche написа:Middlesbrough написа:ИИ е готов за мача - още една лоша новина : (
Предпочитам Рисп-Иванов;Гаджев-Грийн,отколкото Рисп-Грийн:Гаджев-Йовов(пфу,пфу,пфу,Боже упази).
И аз съм на това мнение,ама съм 99% сигурен ,че Гонзо пак ще намери някакво място на ''капитана'' .

Blue Mind написа:blue avalanche написа:Middlesbrough написа:ИИ е готов за мача - още една лоша новина : (
Предпочитам Рисп-Иванов;Гаджев-Грийн,отколкото Рисп-Грийн:Гаджев-Йовов(пфу,пфу,пфу,Боже упази).
И аз съм на това мнение,ама съм 99% сигурен ,че Гонзо пак ще намери някакво място на ''капитана'' .Дано да греша
Нееееееееееее!
- levskiss1914
- Контакти:
Важен мач,ако бием което няма съмнение обстановката ще се нормализира след това три резонни победи и идва мача с Осъм-ловеч,там вече ако трябва герена да изорат нашите ,но да победят.след това вече е лесно 

levskiss1914 написа:Важен мач,ако бием което няма съмнение обстановката ще се нормализира след това три резонни победи и идва мача с Осъм-ловеч,там вече ако трябва герена да изорат нашите ,но да победят.след това вече е лесно
Не подценявай Миньор. Първите ни две гостувания са много тежки.
- levskiss1914
- Контакти:
Не подценявам перничани,но незнам до кога няма да играят в Перник,ако мача е на овча купел не трябва да имаме проблеми,ако е Перник изсипваме се 3000 и няма да имаме проблеми, все пак сме по класен отбор и не трябва да се плашим отедин кандидат изпадащ.
- Joro_Barca
- Контакти:
ЧЕРНО МОРЕ /Вн/ - ЛЕВСКИ /Сф/ ТАСКО ТАСКОВ Сф, КРУМ СТОИЛОВ Бл, ИВО КОЛЕВ Сф,
4-ти съдия: МАРТИН БОГДЕВ Бс
4-ти съдия: МАРТИН БОГДЕВ Бс