Черно море - Левски - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Re: Черно море - Левски (13.08.11 18.00 Събота)

Мнениеот AndreyBG » 07 авг 2011 03:37

L_Messi написа:
Mourinio написа:
Tommi написа:Няма такова нещо. ;) Напълно е възможно шампионът на дадена страна да играе слабо през новия сезон, а друг отбор да е много по-добър и да няма кой да го спре по пътя към шампионстата титла на страната.

Бъдещия шампион на Франция се концентира изцяло върху първенството, не случайно най-голямата им звезда - Еден Азар беше резерва срещу вас, а пък Щутгарт игра и в двата мача срещу нас с точно 5 национала на Германия от Евро 2008 и то титуляри, провело се само няколко месеца преди това, където играха и финал срещу Испания, да продължавам ли да сравнявам :mrgreen:

Може ли да ми ги кажеш тези 5 национали-титуляри от Щутгарт? Верно, че става спам, но все пак ми е любопитно кои са?

Аз ще ти ги покажа, инфото е от трансфермаркт:

Jens Lehmann - Khalid Boulahrouz , Matthieu Delpierre , Ludovic Magnin , Ricardo Osorio , Serdar Tasci - Thomas Hitzlsperger , Sami Khedira , Martin Lanig , Jan Simak - Mario Gomez

1. Khalid Boulahrouz - Холандия
2. Ludovic Magnin -Швейцaрия
3. Ricardo Osorio -Мексико
4. Thomas Hitzlsperger-Германия
5. Mario Gomez -Германия

Броя само национали към 2008, Леман тогава вече се беше отказал мисля, а Сами тепърва му предстоеше да бъде извикан.

Доста се отклонихме от темата май, а е още събота и има 10 страници. Представям си колко ще има след мача, особено ако има спорни ситуации. :lol: :lol:
Последна промяна от AndreyBG на 07 авг 2011 03:39, променено общо 1 път.
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 07 авг 2011 03:37

L_Messi написа:
Mourinio написа:
Tommi написа:Няма такова нещо. ;) Напълно е възможно шампионът на дадена страна да играе слабо през новия сезон, а друг отбор да е много по-добър и да няма кой да го спре по пътя към шампионстата титла на страната.

Бъдещия шампион на Франция се концентира изцяло върху първенството, не случайно най-голямата им звезда - Еден Азар беше резерва срещу вас, а пък Щутгарт игра и в двата мача срещу нас с точно 5 национала на Германия от Евро 2008 и то титуляри, провело се само няколко месеца преди това, където играха и финал срещу Испания, да продължавам ли да сравнявам :mrgreen:

Може ли да ми ги кажеш тези 5 национали-титуляри от Щутгарт? Верно, че става спам, но все пак ми е любопитно кои са?

Сещам се за трима национали на Германия - Леман, Томас Хитцлшпергер, Марио Гомез, които бяха титуляри почти във всички мачове, а национали от Лил кога ще играят финал на европейско или световно :?
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Reckless

Мнениеот Reckless » 07 авг 2011 03:54

Сините не са чак толкова слаб отбор, не ги подценявайте, все пак са "Левски". Най много с 2:0 да паднат.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 07 авг 2011 04:00

Reckless написа:Сините не са чак толкова слаб отбор, не ги подценявайте, все пак са "Левски". Най много с 2:0 да паднат.

:mrgreen: в тренировките преди седмицата трябва да тренираме как да играем срещу 14 човека, след резила им в Европа, ще направят всичко възможно да ги направят шампион с всички възможни средства,,,
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 07 авг 2011 04:03

Mourinio написа:
L_Messi написа:
Mourinio написа:Бъдещия шампион на Франция се концентира изцяло върху първенството, не случайно най-голямата им звезда - Еден Азар беше резерва срещу вас, а пък Щутгарт игра и в двата мача срещу нас с точно 5 национала на Германия от Евро 2008 и то титуляри, провело се само няколко месеца преди това, където играха и финал срещу Испания, да продължавам ли да сравнявам :mrgreen:

Сещам се за трима национали на Германия - Леман, Томас Хитцлшпергер, Марио Гомез, които бяха титуляри почти във всички мачове, а национали от Лил кога ще играят финал на европейско или световно :?

Е, айде сети се и за другите двама де ;)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 авг 2011 06:24

1-2 за Левски

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 07 авг 2011 07:25

Дано Черно море да бие Левски...2:1!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 07 авг 2011 08:49

ShooterMan написа:
Мисля,че ти казах за 8 ОСЕМ тежки мача в които Черно Море игра почти в своето поле,игра "грабвайте телата" и никой не свири дузпа.А ти ми говориш как нашите играчи правели постоянно дузпи,фалове и прочее.Вече казах,има ПРАВИЛА и те не са правилата на Левски.Затова имахте 3 падания в първия мач с Търнава - 3 симулации дадени с 3 жълти картона.Затова ви смачкаха в единоборства и незнайно как - и в двата мача срещу вас бяха свирени дузпи?Просто елегантен наниз от странни събития.А Гонзо?Дай Боже да ви е треньор дълги години....не бе,как?Батков не е довел чужденците,Гонзо ги доведе,Гонзо им плаща заплатите заедно с Цеци Красимирова :lol: ...ехххх какво нещо е да носиш очила :lol:

Определението "коне с капаци" е слабо за да опише заслепяването ти от омраза към ЛЕВСКИ. Това те отдалечава от реалността и влизаш в риториката на Дучето. И какво като осем мача не ви е свирена дузпа? Трябва "по заслуги" ли да не ви се свири и на 9-тия ли? Ако хвърлиш една монета и тя 8 пъти се е падала "ези" то каква е вероятността на 9-тия резултатът отново да е същия? Точно 50:50. Да във футбола има правила, но когато на теб едно отсъждане не ти харесва, веднага лепваш клишираното "това не е по правилата" и постигаш душевно спокойствие. Не искам да коментирам поредното твърдение "наизуст" за "3-те падания срещу Търнава" и "заслужените" жълти картони. Положението на Ванката Цветков бе кристална дузпа, призната и от доста чорбари дори, но по твоите странни критерии тук се е свирело "по твоите правила". Не че нямаше фаул - дузпата си бе чиста, но проблемът ти е че е срещу ЛЕВСКИ. За разлика от теб ние не намерихме оправдание за загубата ни в тази дузпа. Защото умеем да губим. За разлика от теб - това ти го бях казал и преди. Виждам че "обичаш" Гонзо - е, не си единствен. Жълтата преса и избирателния подход на новините ти дават "храна" в тази посока.
Жалкото е че вместо да коментираш предстоящия мач, ти започваш със съдийството. Елегантна форма на оправдание от предстоящата загуба. Знаеш много добре обаче, че именно ЛЕВСКИ е отбора, който винаги е пледирал за безпристрастно съдийство и по тази причина многократно сме искали чужди рефери. След като се опасявате да не ви порежат защо не се възползвате от тази възможност? Нима ако вашето ръководство очаква да сте ощетени няма да поиска чужд съдия? Не - това просто е мнението на част от феновете на Ч.море, които са свикнали да се оправдават със съдийството. Аз ги разбирам - все пак ерата на поръчковото съдийство "Димо Момиров" не е толкова отдавна. И сега когато се свири нормално, такива като теб се чувстват много ощетени.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 07 авг 2011 09:35

blue magic написа:
ShooterMan написа:
Мисля,че ти казах за 8 ОСЕМ тежки мача в които Черно Море игра почти в своето поле,игра "грабвайте телата" и никой не свири дузпа.А ти ми говориш как нашите играчи правели постоянно дузпи,фалове и прочее.Вече казах,има ПРАВИЛА и те не са правилата на Левски.Затова имахте 3 падания в първия мач с Търнава - 3 симулации дадени с 3 жълти картона.Затова ви смачкаха в единоборства и незнайно как - и в двата мача срещу вас бяха свирени дузпи?Просто елегантен наниз от странни събития.А Гонзо?Дай Боже да ви е треньор дълги години....не бе,как?Батков не е довел чужденците,Гонзо ги доведе,Гонзо им плаща заплатите заедно с Цеци Красимирова :lol: ...ехххх какво нещо е да носиш очила :lol:

Определението "коне с капаци" е слабо за да опише заслепяването ти от омраза към ЛЕВСКИ. Това те отдалечава от реалността и влизаш в риториката на Дучето. И какво като осем мача не ви е свирена дузпа? Трябва "по заслуги" ли да не ви се свири и на 9-тия ли? Ако хвърлиш една монета и тя 8 пъти се е падала "ези" то каква е вероятността на 9-тия резултатът отново да е същия? Точно 50:50. Да във футбола има правила, но когато на теб едно отсъждане не ти харесва, веднага лепваш клишираното "това не е по правилата" и постигаш душевно спокойствие. Не искам да коментирам поредното твърдение "наизуст" за "3-те падания срещу Търнава" и "заслужените" жълти картони. Положението на Ванката Цветков бе кристална дузпа, призната и от доста чорбари дори, но по твоите странни критерии тук се е свирело "по твоите правила". Не че нямаше фаул - дузпата си бе чиста, но проблемът ти е че е срещу ЛЕВСКИ. За разлика от теб ние не намерихме оправдание за загубата ни в тази дузпа. Защото умеем да губим. За разлика от теб - това ти го бях казал и преди. Виждам че "обичаш" Гонзо - е, не си единствен. Жълтата преса и избирателния подход на новините ти дават "храна" в тази посока.
Жалкото е че вместо да коментираш предстоящия мач, ти започваш със съдийството. Елегантна форма на оправдание от предстоящата загуба. Знаеш много добре обаче, че именно ЛЕВСКИ е отбора, който винаги е пледирал за безпристрастно съдийство и по тази причина многократно сме искали чужди рефери. След като се опасявате да не ви порежат защо не се възползвате от тази възможност? Нима ако вашето ръководство очаква да сте ощетени няма да поиска чужд съдия? Не - това просто е мнението на част от феновете на Ч.море, които са свикнали да се оправдават със съдийството. Аз ги разбирам - все пак ерата на поръчковото съдийство "Димо Момиров" не е толкова отдавна. И сега когато се свири нормално, такива като теб се чувстват много ощетени.

Ти нарочно ли го правиш или наистина не разбираш какво ти казва човекът? Факт е, че в международни мачове нито дават толкова тънки фаулове пред нашето наказателно поле, нито толкова дузпи - колкото срещу вас, нито даже толкова картони. Ти ми говори за стотинката и 50:50. Когато играем с вас стотинката никога не пада 50:50 и поне трябва да проявиш малко интелигетност и да го признаеш.

И за Димо Момиров - колко време беше шеф на съдиите? През това колко мача изиграхме срещу вас? В колко от тези мачове се чувствахте ощетени? 1???? 1 съдийска грешка във ваш ущърб в близо вековното ни съперничество. И ти отделяш в няколко реда. Говориш ми за ЕРАТА МОМИРОВ? Интелигентен човек си, не се излагай.

Въобще нямам желание да се оправдаваме със съдиите - иска ми се да покажем нещо на терена, пък каквото стане. Искам да си напълним стадиона и да стане хубав мач. Но хора като теб, които тъпо и упорито казват на черното бяло са в основата на напрежението, от нашата публика към вашия отбор.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 07 авг 2011 10:22

varnafen написа:Ти нарочно ли го правиш или наистина не разбираш какво ти казва човекът? Факт е, че в международни мачове нито дават толкова тънки фаулове пред нашето наказателно поле, нито толкова дузпи - колкото срещу вас, нито даже толкова картони. Ти ми говори за стотинката и 50:50. Когато играем с вас стотинката никога не пада 50:50 и поне трябва да проявиш малко интелигетност и да го признаеш.

И за Димо Момиров - колко време беше шеф на съдиите? През това колко мача изиграхме срещу вас? В колко от тези мачове се чувствахте ощетени? 1???? 1 съдийска грешка във ваш ущърб в близо вековното ни съперничество. И ти отделяш в няколко реда. Говориш ми за ЕРАТА МОМИРОВ? Интелигентен човек си, не се излагай.

Въобще нямам желание да се оправдаваме със съдиите - иска ми се да покажем нещо на терена, пък каквото стане. Искам да си напълним стадиона и да стане хубав мач. Но хора като теб, които тъпо и упорито казват на черното бяло са в основата на напрежението, от нашата публика към вашия отбор.

Не аз казвам на черното бяло, а просто се опитах да обясня на колегата Shooter че не съдийството трябва да е отправната точка на този мач. Проследи хронологията и ще видиш кой започва да говори за дузпи, съдии, за 14 играча, за четвъртия съдия и т.н. А когато правиш обобщение на база съдийството в международните ви мачове, то би ли казал колко са те в последните 10 години например? Защото сигурно и Марек Дупница ще седнат да твърдят че са европейска сила, щото имат победа над Байерн.
А "ерата Момиров" ако за вас е само 1 мач, то за по голямата част от отборите от А група това е един от най-мрачните периоди в българското съдийство. Въпросната футболна среща бе апогея - върхът на безочието и цинизма. Нелепо е да се твърди, че смяната е заради този мач - той беше капката, която преля чашата.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Върни се в “Черно море”