ЦСКА в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012
Стяуа не е лек съперник, но на нас ни се падна по-труден в Лицето на Динамо Киев.. И все пак опита показва, че наши отбори падат и от по-слаби съперници от тях, така че.. Можем да се надяваме до последно на нещо хубаво! Шанс винаги има, успех ви пожелавам, както и на нас 
[center]Когато над Ловеч се мръкне и Осъма бурно шуми,
цяла България тръпне - за Литекс пак песен ехти..
Ах, колко е сладко да слушаш как шопите плачат сега,
над Витоша сълзи се леят за Левски и ЦСКА..
[/center]
цяла България тръпне - за Литекс пак песен ехти..
Ах, колко е сладко да слушаш как шопите плачат сега,
над Витоша сълзи се леят за Левски и ЦСКА..
[/center]
така късмета го извадихме със Стяуа остана и да ги бием, че нещо пак почнаха да се заканват 
Samo CSKA
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
- mistreated
- Контакти:
Uri_Boyka написа:така късмета го извадихме със Стяуа остана и да ги бием, че нещо пак почнаха да се заканват
Румънските цигани винаги така се държат, когато трябва да играят с български отбори. Не знам защо го правят, но това им е запазена марка. Дори турските и гръцките тимове не правят такива изказвания, когато им се падне някой от нашите отбори.
Естествено това по никакъв начин не е в наш ущърб, напротив. Нека ни подценяват, нека се надъхват колко са добри. Аз знам, че Стяуа вече 5 години не е ставал шампион на Румъния, а последните 3 остава извън тройката. Ясно е, че румънското първенство е по-силно от нашето, ама чак пък толкова.... Гледах мача на Динамо с Вараждин, ами не ме впечатлиха с нищо.
Преди години, когато Левски трябваше да играе с Динамо Букурещ, ония тотално бяха отписали сините. В крайна сметка Левски продължи. След това ние играхме със Стяуа квалиф. за ШЛ. В един страхотен мач там бяхме повели с 3:1, ако не се лъжа Нанков вкара 2 гола. С много глупави грешни на защитниците ни обаче, Стяуа успя да изравни до 3:3, а после победи в София с 0:2.
В подготовката това лято, Стяуа не записа нито една победа, трудно вкарваше голове.
Ето и резултатите:
Стяуа - Зестафони 0:1
Стяуа - Фортуна Дюселдорф 1:1
Стяуа - ФК Комерсиал (тези не ги знам кви са) 2:2
Стяуа - Краснодар 0:0
Стяуа - Рапид Кишинев (Молдова) 0:2
Стяуа - Бурсаспор 0:1
Стяуа - НК Загреб 1:1
След това загуби мача за суперкупата срещу шампиона Оцелул с 0:1. В първенството записа един нулев хикс и една домакинска победа с 4:0 срещу новаците в първа дивизия на Румъния - Войнта Сибиу и Миовени. Победата с 4:0 е и първата на отбора от финала за купата на Румъния срещу Динамо Букурещ, спечелен с 2:1.
Тази седмица мачове в румънското първенство няма, като следващата среща на Стяуа е срещу Университатя Клуж на 14.08, които до момента са с 2 победи от 2 мача (последният мач победиха един от фаворитите за спечелване на титлата в Румъния тази година - Рапид Букурещ).
Никога румънските отбори не са ни надигравали, но когато са ни отстранявали, са го правили заради по-голямото им самочувствие в евротурнирите.
В тези 2 мача ЦСКА трябва да излезе спокоен, уверен в собствените си сили и в никакъв случай уплашен. Играчите ни понатрупаха и европейски опит в последните години, знаят какво значи мач в евротурнирите и няма какво да се страхуват.
По мое мнение, имаме по-качествения състав и по-сработения отбор. Остава да го докажем на терена.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:Никога румънските отбори не са ни надигравали, но когато са ни отстранявали, са го правили заради по-голямото им самочувствие в евротурнирите.
+1
Все още не се знае къде ще се играе мача на 25 Армията или В.Левски? .... То е ясно какво искаме всички , вчера и сектор Г изказа мнението си , но шанса да се случи според мен много минимален ...
m1teb написа:+1
Все още не се знае къде ще се играе мача на 25 Армията или В.Левски? .... То е ясно какво искаме всички , вчера и сектор Г изказа мнението си , но шанса да се случи според мен много минимален ...
Е за всички ни е ясно, че мача ще се играе на В.Левски !
Да всички искаме да бъдем на Армията, но то не се знае дали в първенството ще играем на нея, а какво остава за Лига Европа .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Разбира се, че на Васил Левски! Армията немож ни събере! 
YA GUNNERS YA
- david_villa
- Контакти:
Степени на мамалигарски идиотизъм:
1. "Стяуа" е като "Барса";
2. "Стяуа" е като "Реал";
3. (предстои) "Реал" е като "Стяуа".
1. "Стяуа" е като "Барса";
2. "Стяуа" е като "Реал";
3. (предстои) "Реал" е като "Стяуа".
Тая тема май не е много актуална вече... 
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]