Литекс - Динамо Киев - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: Литекс - Динамо Киев

Мнениеот james » 05 авг 2011 16:44

shotgun blues написа:точно този отбор не исках
пак дървари които ще отстранят ЛИТЕКС,като ще се отпада да се отпада от Селтик,Лацио,ПСВ а то пак с такива здравеняци като Динамо
бахти тъпия жребий

В сравнение с изброените отбори Динамо е гранд ,но иначе Успех на Литекс от такъв мач може само да се спечели!!!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 05 авг 2011 16:57

iliyan79 написа:Цска не победи ли Динамо 2-1 в Украйна преди години точно с Пенев. Или беше друк отбор??? :roll:

Беше Динамо Москва,има разлика от Москва до Киев :idea:

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 05 авг 2011 17:04

И ( Спортис Тутракан )да ни са бяха паднали пак щяхме да се узорим! Просто този състав на Литекс е много слаб и не виждам добро от много време! Спектакъла със Висла ще се повтори с Динамо този път..... Литекс и Левски аут от Европа.... единствено Цска имат потенциал! Но и при тях успеха ще дойде с клизма :lol: ! Бг отборите са пълна боза и мястото им е в кочината както каза Батков! :geek:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Литекс - Динамо Киев - 18.08

Мнениеот paceto » 05 авг 2011 18:15

От този мач може само да се спечели, така че горе главите и каквото стане това е :)
Един хикс или победа в Ловеч ще е добре за самочувствието и коефицента ;)

Потребителски аватар
Bella
Контакти:

Мнениеот Bella » 05 авг 2011 21:17

Труден съперник определено, но пожелавам успех на нашите! Каквото и да стане искам да покажем добра и достойна игра!
Такива мачове се помнят много напред във времето и ще е добре ако успеем да доведем нещата до равен поне в Ловеч.
Макар, че аз имам някой други виждания, но за сега няма да ги споделям.. :) Успех и на Литекс и на ЦСКА! :oops:
[center]Когато над Ловеч се мръкне и Осъма бурно шуми,
цяла България тръпне - за Литекс пак песен ехти..
Ах, колко е сладко да слушаш как шопите плачат сега,
над Витоша сълзи се леят за Левски и ЦСКА..
[/center]

Потребителски аватар
Hate_Losers
Контакти:

Мнениеот Hate_Losers » 05 авг 2011 22:53

Малка справка за разведряване :) Из клубните коефициенти от официалния сайт на УЕФА:
Висла Краков - 179
Динамо Киев - 30
Спартак Търнава - 267
Стяуа Букурещ - 82
Злобата и завистта са присъщи на онанистите

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 06 авг 2011 00:22

Почти нулев шанс за Литекс. Ще се представят достойно, това поне е сигурно. Дано направят поне един Х, а защо не и 1 победа, за да донесат някоя друга точка на България. Все пак им пожелавам успех и нека те да са голямата изненада в ЛЕ :)
Прогноза: 1-1 тук и 1-4 в Киев.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Reckless

Мнениеот Reckless » 06 авг 2011 02:59

Да загубим от "Динамо Киев", няма да ме боли много, но пък просто ще се изкефя да играем със съперник от този ранг :lol:
За мен лично ще е малък празник да се изправим срещу тях. Ако аз съм треньор, направо ще ги пусна да се надиграват с тях. Не да бетонират и да дебнат а да се надиграват, ако ще и с 10 гола да паднем. Искам чисто футболно надиграване с "Динамо". Ще се разочаровам, ако излезем със страх.
Искам Литекс, като 1-вия мач с Висла, не като втория. Любо, пускай тежката артилерия и ако ще да ни отнесат, но да имат повод да ни поздравят накрая. Искам да видя Литекс, като пчели убийци, макар и в неравностойна и обречена среща. Искам от 1-вата до последната съдийска свирка желание за надиграване. Сега ни е паднало да играем срещу истински гранд, няма какво да се пестим !

Hacia adelante en el ataque Литекс !

Върни се в “Литекс”