Джеймс Уорлик - мнения

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Re: Джеймс Уорлик - мнения

Мнениеот Hrabar » 01 авг 2011 20:22

жълт ламтурник написа:
Hrabar написа:Уорлик е прав за много неща, които каза. Например за съдебната система, която е прогнила, тотално прогнила при това. Друг е въпросът дали поведението му е най-правилното, но и в това не виждам кой знае какъв проблем.

А тяхната е цъфнала и вързала, нали?Затова един адвокат (с цел да я подиграе) заведе дело срещу Господ.. че и му дадоха ход?

Не казвам, че тяхната е 'цъфнала и вързала". Но е доказала, че в болшинството случаи е ефективна. Ето, преди 1-2 години осъдиха Мадоф. Подобен образ с неговите пари у нас, знаеш ли кога ще бъде осъден? Никога!

Ето бе днес: Съдът отхвърля заповедта на Горското стопансто в Самоков, за спиране на сечта в териториите на Симеон Кобургготски. Значи не стига, че този чужденец-крадец взе незаконно тези гори, ами дай сега да изсече Рила.

Пак от днес: Съдът върна лиценза на "Лукойл" отнет от Агенция Митници. Лукойл за последните години имат НУЛА лева платен корпоративен данък, точно защото не е ясно, какво внасят, какво изнасят...пак българският съд отсъждат ПРОТИВ българските интереси.

Ами това са примери само от днес 1 август 2011. Ами то това е ситуация в последните 20 години. Е как да прогресираме?
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 авг 2011 20:25

nesidor написа:Не си прав васконти,не трябва да имаме такова мислене.Ние сме свободни и независими,друг е въпроса,че бат Бойко се четка,не случайно народа обедняеа, а нас ни хвалят.Последната статистика,че са нужни 529лв.на човек за живеене без лишения.На четеричленно семейство 2116лв.......но не трябва да мислим пораженчески,за жалост вече не ни остана ивяра.

Трябва да си доста наивен ако мислиш, че с Бойко започват и свършват проблемите ни. Преди това да не би да бяхме цъфнали и вързали? Да не би да бяхме независими? Всъщност, като се замисля България не е била наистина независима от времето на Иван Асен II. И тук няма нищо общо начина на мислене - пораженско или не. Просто реалността е такава. Хубавото в тая картинка обаче е, че отделния човек си се чувства свободен и общо взето наистина е такъв. Държавата ни обаче никога няма да е свободна и независима. Не е била преди Бойко, няма да е и след него!
Последна промяна от vaskonti на 01 авг 2011 20:26, променено общо 1 път.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 01 авг 2011 20:25

vaskonti написа:
жълт ламтурник написа:
vaskonti написа:Е кои сме ние, та да имаме претенции да сме независими и свободни?! Това е само проформа, но истината е, че винаги малките са ИЗЦЯЛО зависими от големите. Като казвам големи, нямам пред вид по територия. Свободата е реална до някъде само на ниво отделен човек, но на ниво държава свобода няма. Без значение дали ни харесва или не.

Др. Младенов би могъл поне да се похвали, че е пуснал нота до правителството на САЩ, с молба да бъде отзован този "посланик".Явно им харесва така-да ни унижава някакъв си тъп американец.Що за правителство имаме?!?Малко им е Паметника на загиналите американски летци при бомбардировките над София, явно :evil: :evil:

Ми както можем да търпим паметник на съветските окупатори в центъра на София, така ще преглътнем и паметник на американските летци.

И колко редовна съветска войска е останала в България поне година след 9.09.1944?Май клишетата и на теб ти се удават (за съжаление).
Да го пратят Уорлик генерален консул в Дрезден, та да вдигне и там паметник на загиналите американци по време на февруарските бомбардировки през 1945-а.Ще ми е интересно дали ще успее да си събере всичкият багаж от Дрезден 8-)

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 01 авг 2011 20:26

KategorieC написа:
mile kitic написа:
KategorieC написа:Аз предлагам да върнем Великият Германски Райх и да изтребим американците и комунистите , и създателите на комунизма :mrgreen:

Преди тях фашистите ;)

Прав си! Смърт за фашистите! Измет като Бенито Мусолини, който се е оставил на комунистически партизани да го разтрелят и поставят на пазара в Милано заслужава само смърт! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аз съм нацист! :lol:

А пък Хитлер се застреля, както го правят всички страхливци и войниците му го запалиха с бензин, няколко часа преди същите комунисти да нахлуят в бункера му! Браво! Герой!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 авг 2011 20:32

жълт ламтурник написа:
vaskonti написа:
жълт ламтурник написа:
Др. Младенов би могъл поне да се похвали, че е пуснал нота до правителството на САЩ, с молба да бъде отзован този "посланик".Явно им харесва така-да ни унижава някакъв си тъп американец.Що за правителство имаме?!?Малко им е Паметника на загиналите американски летци при бомбардировките над София, явно :evil: :evil:

Ми както можем да търпим паметник на съветските окупатори в центъра на София, така ще преглътнем и паметник на американските летци.

И колко редовна съветска войска е останала в България поне година след 9.09.1944?Май клишетата и на теб ти се удават (за съжаление).
Да го пратят Уорлик генерален консул в Дрезден, та да вдигне и там паметник на загиналите американци по време на февруарските бомбардировки през 1945-а.Ще ми е интересно дали ще успее да си събере всичкият багаж от Дрезден 8-)

Какво значение има колко време е останала войската?! Те са ни окупирали на практика, а ние сме се кефили на всичко от горе! После са си оставили нужният брой хора за да контролират цялата ни държава и това е! По един или друг начин държавата ни е била окупирана 50 години! Дори и да звучи като клише, това си е самата истина!
[/center]

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 01 авг 2011 20:35

mile kitic написа:Какво мислите за тоя капиталистически читак ! Аз съм против него, защото се бърка във вътрешните и външни работи на България !

Когато комунизма се върне след падането на капиталистическото кюфте Бойко, такива като Уорлик, ще ги пратим в трудови лагери !

Да живее България и братския съветски народ освободител !

Бате, като почнеш да виждаш цветовете се обади :)

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 01 авг 2011 20:40

vaskonti написа:Какво значение има колко време е останала войската?! Те са ни окупирали на практика, а ние сме се кефили на всичко от горе! После са си оставили нужният брой хора за да контролират цялата ни държава и това е! По един или друг начин държавата ни е била окупирана 50 години! Дори и да звучи като клише, това си е самата истина!

Значение има, защото окупирана е държава, в която има редовна армия на чужда държава.Това, че сме си дали дупето под наем съвсем не означава окупация.
За мен лично много по-гадно е поведението на Русия по време на Съединението и това на Великите сили, свикали Берлинския конгрес, за да няма силна България.

ПП-За план "Маршал" няма да говоря, защото само като си помисля какво би могло да е, ако не е отказан и бяс ме хваща :evil:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 авг 2011 20:47

жълт ламтурник написа:
vaskonti написа:Какво значение има колко време е останала войската?! Те са ни окупирали на практика, а ние сме се кефили на всичко от горе! После са си оставили нужният брой хора за да контролират цялата ни държава и това е! По един или друг начин държавата ни е била окупирана 50 години! Дори и да звучи като клише, това си е самата истина!

Значение има, защото окупирана е държава, в която има редовна армия на чужда държава.Това, че сме си дали дупето под наем съвсем не означава окупация.
За мен лично много по-гадно е поведението на Русия по време на Съединението и това на Великите сили, свикали Берлинския конгрес, за да няма силна България.

ПП-За план "Маршал" няма да говоря, защото само като си помисля какво би могло да е, ако не е отказан и бяс ме хваща :evil:

Ами като се замисля, американската армия само е прелитала от горе, което значи, че в сравнение с тях руснаците са си окупатори от всякъде. При всички случаи не може някой да недоволства срещу паметниците на америкаците, а в същото време да не обелва дума срещу съветските паметници. Сега си даваме дупета както и преди, но това е защото нямаме избор. Както казах, нямаме избор от Иван Асен II насам. Това е истината.
[/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 01 авг 2011 20:48

8-)

За съжаление светът отдавна не се дели на комунисти, фашисти, капиталисти и т.н. Тези разбирания са остарели и не отговарят на съвременните реалности !
Светът днес се дели на илюминати, техни слуги и всички останали.
Една шепа самозабравили се кралски особи, медийни магнати, крупни индустриалци, политици и наследници на еврейските мултимилиардерски фамилии Рокфелер, Родшилдс и др. (общо около 150 човека) самообявили себе си за "Световен елит" дирижира хода на световните събития. Те притежават всички големи медии и промиват чрез тях мозъците на населението в световен мащаб. Те дърпат конците и на купените правителства в огромна част от държавите в света.
Те искат един общ, глобален свят с едно единно световно правителство. С други думи диктат на шепа хора над всички останали !
Всички ние сме предопределени за съвременни роби - финансово зависими доживотно от банките и държавните институции.
България днес НЕ е независима и суверенна държава. Ние НЕ сме свободни граждани !

Господарите на света налагат системата на Нов Световен Ред ритмично и безпардонно. Тези, които не се съгласяват да станат финансово зависими, биват принуждавани със силата на оръжието и терора прикрит зад паравана на "борба със световния тероризъм" в международен мащаб и "правовата държава и ред" в индивидуален план.

Затова посланник Уорлик се държи като генерал-губернатор на България. Родината ни е превърната в колония ...
Ние сме само брънка, ... малко зрънце в световната машина налагаща на човечеството най-античовешката и мракобесна система наречена Нов Световен Ред. :evil:
Ако планът им бъде реализиран напълно, тези които доживеят ще видят, че тази система е далеч по-страшна от фашистката и комунистическата ...
Още сме само в началото ...
Последна промяна от marmi52 на 01 авг 2011 21:14, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 01 авг 2011 21:06

vaskonti написа:
жълт ламтурник написа:

Ами като се замисля, американската армия само е прелитала от горе, което значи, че в сравнение с тях руснаците са си окупатори от всякъде. При всички случаи не може някой да недоволства срещу паметниците на америкаците, а в същото време да не обелва дума срещу съветските паметници. Сега си даваме дупета както и преди, но това е защото нямаме избор. Както казах, нямаме избор от Иван Асен II насам. Това е истината.

Васконти, разрушаването на София от американците, като само прелитане ли го определяш?
Нали знаеш, че няма завоювана територия, ако пехотата не мине оттам?Защо тогава се опитваш да ме убедиш, че за 5-6 бомбардировки, американците са избили по-малко мирно население, отколкото са направили редовните съветски войски за времето, през което са били у нас(а то не е било много дълго).И страшни са били сините фуражки след тях, не тия, които са се биели на фронта.

Върни се в “Архив”