Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СинЕкстремист
Контакти:

Re: Пирин 0 - 8 Левски ?

Мнениеот СинЕкстремист » 03 юни 2009 00:21

kartago написа:Не разбрах, това предположение, твърдение или заяждане е ????..............

Според мен е и трите наведнъж. :mrgreen:
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Спрете се!

Мнениеот kartago » 03 юни 2009 00:22

tprodanov написа:
kartago написа:
tprodanov написа:Ти в ред ли си, изтребването на Орките е доста по-лесно. Пък и все пак това е форум, и то основно за развлечение. Не се надявай на много мисъл - ще останеш разочарован.

Иначе - верно - доносник :mrgreen:

Интересно, като пример за мисъл, себе си ли даваш ? Не виждам в псуването и обиждането голямо развлечение !

Да си ме видял да псувам някъде? Всъщност, в псуването може да има развлечение. Пусни си някой сръбски филм. Дори и там може да има класа. Това, разбира се не е по темата. Присъствието на мисъл е изграждане на мнение и изречение от последователно свързани логични и верни факти. Като например какво е казал някой, преди да му отговориш, например - псувал ли е - говоря му за псуване. Обратното е липса на мисъл.

Аз не съм визирал тебе, но фактите са си факти ! Че неграмотността е в трагично огромни размери е факт ! Съгласен съм по повод мисълта, но....... последователното свързване на логични и верни факти, също може да се нареди, както е удобно на субекта, който ги нарежда ! Въобще оперирането с факти, в 90 % недоказуеми е силно изразено при феновете, при което съответно и довежда до адекватна реакция в опонента ! От там нататък започва едно "развлечение", което за някого пак субективно може да е мнооого приятно и "развлекателно", но за други обективно може да е обидно и неприятно!

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 03 юни 2009 00:24

Е сега вече ти разбрах болката, ти наистина ставаш за доносник, но и за там се иска акъл! :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 юни 2009 00:28

Аз лично си мисля, че е редно, след като не може да няма, подобни обидни и неграмотни постове, потребителите които ги генерират, да бъдат ограничавани от участие във форума, още повече, когато неграмотността и агресията стават тенденция. Най-малкото, ако подобни "бози" бъдат допускани регулярно, това не говори хубаво, за създателите на правилата във форума и за тези, които ги налагат. Какво означава "доносник" във форума?! Никак не ме интересува, а незабавно пускам лични съобщения, с нещата които не ми харесват, съобразно правилата на форума и очаквам, ако искането ми отговаря на същите тези правила, те да бъдат наложени. Защото правата са като мускулите - те трябва да се упражняват, а правилата - налагат!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

ticho@teacher
Контакти:

Re: Честито ЛЕВСКАРИИИИИИИИИИ

Мнениеот ticho@teacher » 03 юни 2009 00:36

На всички левскари честито! Само Левски! Другото е червена идиотщина

mihael
Контакти:

Мнениеот mihael » 03 юни 2009 00:47

Приятелю, да ти направя ли един тест по граматика и тогава да те видим колко си грамотен. :?:
Пуберите не са виновни, че нямаме учители , ама си мисля , че и те имат право на глас. Останалото е фашизъм, познат ни от едно време в друга форма. Абе вместо да се правиш на Владислав граматик, защо не отвориш интернет -курс по граматика. Хем ще направиш полезно дело , хем ще ти дрънкат парички в джоба. Ще има и семки и бонбонки А модераторите изобщо няма да ти обърнат внимание , защото не са от твоята партия.
Що не си смениш форума, а си тръгнал да обиждаш децицата lol:
Граматико Славен

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 юни 2009 01:11

Junior-Urchin написа:
mihael написа:Приятелю, да ти направя ли един тест по граматика и тогава да те видим колко си грамотен. :?:
Пуберите не са виновни, че нямаме учители , ама си мисля , че и те имат право на глас. Останалото е фашизъм, познат ни от едно време в друга форма. Абе вместо да се правиш на Владислав граматик, защо не отвориш интернет -курс по граматика. Хем ще направиш полезно дело , хем ще ти дрънкат парички в джоба. Ще има и семки и бонбонки А модераторите изобщо няма да ти обърнат внимание , защото не са от твоята партия.
Граматико Славен

;)

Напълно съгласен!
А ония Слабия от толкова напън ще си докара някой пристъп :shock:

Ти май беше предупреден... :?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 юни 2009 01:22

mihael написа:Приятелю, да ти направя ли един тест по граматика и тогава да те видим колко си грамотен. :?:
Граматико Славен

1. Мислиш ли, че нямам с какво да се занимавам и мислиш ли, че нямам пари за "семки и бонбоки", за да се занимавам с неща, които искаш да се занимаваш ти, поне спрямо мен?!
2. Пуберите ако не са виновни, трябва ли аз да съм потърпевш, след като са създадени правила, с които аз се старая да спазвам, уважавайки другите?!
3. От кои партии са модераторите и аз, в частност? И какво значение има, в контекста на мнението ти?
4. Защо за теб е важно, в кой форум се изявявам? Това не е ли личен избор, на всеки конкретен потребител?
5. Кога и в кое мое мнение, аз обидих дечица?

mihael
Контакти:

Мнениеот mihael » 03 юни 2009 01:27

Виж какво, нямам намерение да споря с теб, не ми е в практиката да се занимавам с оганичени хора. Казах ти да смениш Форума, защото това не е научен конгрес на професори и дървени тикви, а на хора, които искат да си кажат свободно мнението, най вече на спортна тематика. А между другото, пуберите не са ли дечица, или ще ги правиш на сапун :?: Граматико :lol:

Rinsuind
Контакти:

Мнениеот Rinsuind » 03 юни 2009 01:30

СинЕкстремист написа:
Don Rumen написа:Аз пък нарочно пиша христолов с малка буква, защото за мен той не е човек.

Подобно нещо го разбирам и приемам. Не се сърдя дори когато чорбарите пишат Левски или Гонзо с малка буква, защото това са изключения в които всеки прави някаква демонстрация, дали правилна, дали не, това е друг въпрос. Идеята е, да не се пише перманентно само с малки букви! Защо - обясних вече!

А АКО ПИША ПЕРМАНЕНТНО С ГОЛЕМИ БУКВИ, ТОВА ДАЛИ ЩЕ ВИ ИЗДРАЗНИ, ВАШЕ БЛАГОРОДИЕ?

Върни се в “Архив”