kartago написа:Не разбрах, това предположение, твърдение или заяждане е ????..............
Според мен е и трите наведнъж.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kartago написа:Не разбрах, това предположение, твърдение или заяждане е ????..............
tprodanov написа:kartago написа:tprodanov написа:Ти в ред ли си, изтребването на Орките е доста по-лесно. Пък и все пак това е форум, и то основно за развлечение. Не се надявай на много мисъл - ще останеш разочарован.
Иначе - верно - доносник
Интересно, като пример за мисъл, себе си ли даваш ? Не виждам в псуването и обиждането голямо развлечение !
Да си ме видял да псувам някъде? Всъщност, в псуването може да има развлечение. Пусни си някой сръбски филм. Дори и там може да има класа. Това, разбира се не е по темата. Присъствието на мисъл е изграждане на мнение и изречение от последователно свързани логични и верни факти. Като например какво е казал някой, преди да му отговориш, например - псувал ли е - говоря му за псуване. Обратното е липса на мисъл.
Junior-Urchin написа:mihael написа:Приятелю, да ти направя ли един тест по граматика и тогава да те видим колко си грамотен.![]()
Пуберите не са виновни, че нямаме учители , ама си мисля , че и те имат право на глас. Останалото е фашизъм, познат ни от едно време в друга форма. Абе вместо да се правиш на Владислав граматик, защо не отвориш интернет -курс по граматика. Хем ще направиш полезно дело , хем ще ти дрънкат парички в джоба. Ще има и семки и бонбонки А модераторите изобщо няма да ти обърнат внимание , защото не са от твоята партия.
Що не си смениш форума, а си тръгнал да обиждаш децицата lol:
Граматико Славен
![]()
Напълно съгласен!
А ония Слабия от толкова напън ще си докара някой пристъп
mihael написа:Приятелю, да ти направя ли един тест по граматика и тогава да те видим колко си грамотен.![]()
Пуберите не са виновни, че нямаме учители , ама си мисля , че и те имат право на глас. Останалото е фашизъм, познат ни от едно време в друга форма. Абе вместо да се правиш на Владислав граматик, защо не отвориш интернет -курс по граматика. Хем ще направиш полезно дело , хем ще ти дрънкат парички в джоба. Ще има и семки и бонбонки А модераторите изобщо няма да ти обърнат внимание , защото не са от твоята партия.
Що не си смениш форума, а си тръгнал да обиждаш децицата lol:
Граматико Славен
СинЕкстремист написа:Don Rumen написа:Аз пък нарочно пиша христолов с малка буква, защото за мен той не е човек.
Подобно нещо го разбирам и приемам. Не се сърдя дори когато чорбарите пишат Левски или Гонзо с малка буква, защото това са изключения в които всеки прави някаква демонстрация, дали правилна, дали не, това е друг въпрос. Идеята е, да не се пише перманентно само с малки букви! Защо - обясних вече!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта