Валеранга - Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Валеранга - Ливърпул
Е, как кои са? Това е един от най-известните отбори в Норвегия, носещ името на известен квартал в столицата Осло. И името му се произнася по-скоро Воулеренга.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
-
- Контакти:
Контрола, отново нещастниците Коул, Поулсен, Деген, Инсуа, Кириякос, Керъл или Нгог, така че пак ще играем със 7-8 утрепки, което значи само едно: Загуба.
Прогноза: 3-0
Прогноза: 3-0
2:0
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
- sven_goran
- Контакти:
Първенството на Норвегия е в разгара си.
Волеренга играят днес мач с Молде.
Предполагам, че мача на в понеделник няма да се хвърлят много.
Така че 3-0 за Пуул
Волеренга играят днес мач с Молде.
Предполагам, че мача на в понеделник няма да се хвърлят много.
Така че 3-0 за Пуул
Очаквам Х 1-1.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Даже ме е страх и да предположа 

His name is Luis Suarez,
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez
Според мен този път ще излязат основните футболисти.Прогноза 0:2.
- liverpool96
- Контакти:
Просто вече нямам думи. Когато Ви говорих, че Краля греши тотално всички ми се смяха, подиграваха и критикуваха, обаче сега видяхте, че вдигаме неимоверно рейтингите на тези отборчета, като им позволяваме да ни мачкат както си поискат. И норвежци да са, аз не вярвам, че можем да измъкнем позитивен резултат от срещата.
Резултат : 3:0
-
- Контакти:
liverpool96 написа:Просто вече нямам думи. Когато Ви говорих, че Краля греши тотално всички ми се смяха, подиграваха и критикуваха, обаче сега видяхте, че вдигаме неимоверно рейтингите на тези отборчета, като им позволяваме да ни мачкат както си поискат. И норвежци да са, аз не вярвам, че можем да измъкнем позитивен резултат от срещата.
Ае братле, стига си говорил такива небивалици. КРАЛЯ грешал вече. А ато мачкахме с боклуците миналия сезон се кефеше нали. Сега и на мен ми е тъпо, но при положение, че излизаш в тези контроли с не повече от 1 титуляр, всички останали са дърводелци и момчета от школата, к'во искаш?
Ще виним и съдим КРАЛЯ след края на сезона, не сега. тей че пий една бира, лято е, прасни една чикия, не можем да се откажем от чикиите на тази възраст, и всичко ще е наред

- liverpool96
- Контакти:
"Братле" аз не мога да гледам как отбора ми се излага с отбори на средно ниво. НИКОЙ друг гранд от Премиършип не е получавал такива загуби в контролите до момента. Арсенал, Челси и Юнайтед не оставят противниците си да дишат, а Тотнъм записва някоя друга загуба или равенство, но загубите им са в рамките на нормалното - 1:0 и т.н. Точно контролите показват моментната форма на отбора, а това, което виждам, мога само да се отвращавам.
П.С. Аз биричките си ги пийвам една след друга, за тях не бери грижа. Другото е по твоята специалност, може и мазоли да си хванал ... хах.

П.С. Аз биричките си ги пийвам една след друга, за тях не бери грижа. Другото е по твоята специалност, може и мазоли да си хванал ... хах.